Skocz do zawartości
IGNORED

Nasz Air Force One uległ katastrofie!

subagazi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

...nie lubisz świadków jehowy ...

Mylisz się i to bardzo.

Po pierwse

Nie wartosciuje ludzi biorac pod wage ich wiare!

Dowod? Dopiero teraz wpadlem na klucz ktory w sposob logiczny tlumaczy postawe takich jak ty!

Po drugie.

Pislaem juz ze w moim najblizszym otoczeniu jest kilku jehowitow, z dwoma z nich spotzkamz si rodzinnie na gruncie prywatnzm.

...................................pytanie brzmi..co oni mzsl tak naprawde_

jachu dosc na dzisiaj

zwijaj stragan i sio!!

starczy glupot na dzisiaj

a jutro zapamietaj:

jablka po 2,50

gruszki 3,20

kiszona kapusta 3,30

wicej i tak nie zapamietasz

i nie dyskutyj tyle bo leb boli od twoich glupot.

Nastepnym razem stoisz kolo Wietnamczykow.

tak sprzedaje takich ja ty jacchu...

i oni nawet gego nie zauwazaja...

a teraz wio

kapust e na jutro do zuka zaladowac

prezydenta nie ma,

wawel jest.

zuk jest

stargana nie ma

kapusty brak

to sa tematy dla ciebie jacchu...

>to po co on tam pojedzie? uwierzytelniać ruską wersję historii?

>że ruscy pokonali bestię i wyzwolili świat?

>

>czyli dobrze że zgładzono oficerów w Katyniu i że Kaczyński tam zginął!

>

>także wszystko się układa, powinniśmy niedługo poprosić o przyłączenie do Rosji

Tam Ci pomogą:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>>to po co on tam pojedzie? uwierzytelniać ruską wersję historii?

>>że ruscy pokonali bestię i wyzwolili świat?

>>

Pewnie wolał byś żeby pojechał do USA i pogratulował J. Rambo zwycięstwa nad socjalizmem. Ale pamiętaj że Barak na Wawelu nie stanął i go nie zaprosił. Medvedev był, (przyleciał ;)).I to o czymś świadczy.I wolę byśmy utrzymywali dobre stosunki z sąsiadem z za miedzy Niż najlepsze z sojusznikiem z za oceanu, bo historia nie raz już pokazała jaki stosunek do nas mają Stany.

stary bej, 18 Kwi 2010, 18:34

>To że mógł przylecieć przedstawiciel Marocca, może dziwić

To że linie lotnicze w europie też nie latają, no może dziwić.

(Dziwisz się, re che chę)

Ale że polacy uszanowali na Wawelu kur..pla, ..ja na krzywych łapach!

Tego wam polaczki nie zapomnimy...

skynyrd, 19 Kwi 2010, 01:09

>kultura wysoka

wysoka LOL:

a pamiętasz te zdjęcie jak Kaczyniak ledwo wygląda znad katedry!

kurdupiel

:-) reche che che wysoki... che che

wężykiem ;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

to był dowcip

"jacch, 18 Kwi 2010, 22:58

>widze bladź, że masz WIEEEELKII problem.

>Jak sie uporasz to daj znać"

WIEEEELKII PROBLEM???????????????????

jacchcik cóż to za problem ..... twoje wpisy czasami irytują często zdumiewają wyjątkowym chamstwem i głupotą które nie wiem dlaczego uparłeś się nazwać patriotyzmem.

Przepraszam, mam pytanie - kto i dlaczego usunął wstawioną przeze mnie fotografię Stalina z Berią sadzącego drzewko na lotnisku pod Smolenskiem ? Toż to tylko zdjęcie historyczne ! Az tak cenzura działa ? Niewiarygodny kraj ... po tym całym tygodniu w mediach i tym co się dzieje na żywo dookoła naprawdę trudno czuć się Polakiem... zdaje się że jest tylko jedna najwyższa prawda...

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

>muls, 18 Kwi 2010, 07:46

>osobiscie to spytałbym sie rodziny np śp. Gągora i innych ,czy pojechał ot tak sobie, czy został

>SKŁONIONY do udziału wlasnie w tej imprezie.

Generalicja dostała "zaproszenie" albo z BBN albo od Klicha. Powinno się to ustalić a ktoś kto to wymyślił powinien być zwolniony, chociaż podobno za głupotę nie wyrzucają.

Jestem Europejczykiem.

Martin, 19 Kwi 2010, 08:34

>Przepraszam, mam pytanie - kto i dlaczego usunął wstawioną przeze mnie fotografię Stalina z Berią

>sadzącego drzewko na lotnisku pod Smolenskiem ? Toż to tylko zdjęcie historyczne ! Az tak cenzura

>działa ? Niewiarygodny kraj ... po tym całym tygodniu w mediach i tym co się dzieje na żywo dookoła

>naprawdę trudno czuć się Polakiem... zdaje się że jest tylko jedna najwyższa prawda...

nie słyszałeś że nowy prezydent jedzie do moskwy uwierzytelniać ruską wersję historii?

żli niemcy na nas napadli a dobrzy ruskie zabiwszy uprzednio złych polaków w Katyniu, tych dobrych polaków wyzwolili, i dali im szkoły i szpitale za darmo,

nie słyszałeś?

skynyrd, 18 Kwi 2010, 15:57

>Ciekawe, kto pierwszy użyje tej tragedii, aby przywalić jak cepem swojemu przeciwnikowi

>politycznemu?

>Bo, że użyje to pewnik. Od jutra wszystko wraca w swe koleiny - skok na stanowiska, wściekłość i

>kampania prezydencka.

Już niektóre mowy w czasie pogrzebu a nawet przed nim były dość ciekawe. Nie pamiętam który to biskup przemawiał w Warszawie, dla niego najważniejsze było stwierdzenie, że małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny. Czy naprawdę to było najważniejsze w tym momencie? dla niego pewnie tak, bo powtarzał to ze trzy razy.

Jestem Europejczykiem.

>grehotnix, 19 Kwi 2010, 08:49

>nie słyszałeś że nowy prezydent jedzie do moskwy uwierzytelniać ruską wersję historii?

>żli niemcy na nas napadli a dobrzy ruskie zabiwszy uprzednio złych polaków w Katyniu, tych dobrych

>polaków wyzwolili, i dali im szkoły i szpitale za darmo,

>nie słyszałeś?

Następny któremu niania na głowinę usiadła.

Nie ulega żadnej kwestii że jeżeli nie będzie nikogo z Polski to cały świat zapłacze i wszyscy upomną się o naszą obecność ;-). Nie ma co płakać i narzekać na Rosjan, tacy np. Anglicy w temacie naszego udziału w zwycięstwie cały czas byli dziwnie cicho, dopiero ostatnio coś się ruszyło.

Czy zawsze musimy sami kopać się w d... a miarą patriotyzmu ma być siła tego kopania?

Jestem Europejczykiem.

grehotnix, 19 Kwi 2010, 09:02

>myślę że tak, czemu wy homosie

My homosie uważamy, że na pogrzebie głowy państwa niekoniecznie trzeba wyskakiwać ze swoimi ideologicznymi problemami. A Żydach, pedałach, (ale już nie o pedofilach) to może sobie codziennie nawijać.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 19 Kwi 2010, 09:04

>>grehotnix, 19 Kwi 2010, 08:49

>

>>nie słyszałeś że nowy prezydent jedzie do moskwy uwierzytelniać ruską wersję historii?

>>żli niemcy na nas napadli a dobrzy ruskie zabiwszy uprzednio złych polaków w Katyniu, tych dobrych

>>polaków wyzwolili, i dali im szkoły i szpitale za darmo,

>>nie słyszałeś?

>

>Następny któremu niania na głowinę usiadła.

>

>Nie ulega żadnej kwestii że jeżeli nie będzie nikogo z Polski to cały świat zapłacze i wszyscy

>upomną się o naszą obecność ;-). Nie ma co płakać i narzekać na Rosjan, tacy np. Anglicy w temacie

>naszego udziału w zwycięstwie cały czas byli dziwnie cicho, dopiero ostatnio coś się ruszyło.

>

>Czy zawsze musimy sami kopać się w d... a miarą patriotyzmu ma być siła tego kopania?

jezdzić to sobie można, ale trzeba historię przypominać,

byliśmy jednym z najbardziej poszkodowanych krajów w IIŚW

głównie dzięki rosji, która zniszczyła nas w każdy możliwy sposób,

można jechać o tym przypominać - jak najbardziej

>grehotnix, 19 Kwi 2010, 09:16

Jestem przekonany, że tak jak do tej pory mało kto na świecie słyszał o Katyniu tak mało kto poza historykami zdaje sobie sprawę ze skali naszego wysiłku militarnego w czasie II Wojny. Gdzie mamy o tym mówić, w gazetkach parafialnych. Jeżeli pokażemy się na tej defiladzie to pewnie zostanie to zauważone, jeżeli nas nie będzie to niby co się stanie? Czarny Tatulo pochwali? Przecież sam z Ruskimi załatwia swoje interesy.

Jestem Europejczykiem.

Dobre stosunki z rosjanami powinny byc w naszym interesie. Teraz jest okazja by wiele spraw zalatwic po naszej mysli.

Nie musimy ich kochac ale chociazby gospodarczo wykorzystac ile sie da obecna hosse.

Zaloba sie skonczyla wiec moge napisac iz wlasnie wchodzenie w dupsko cudownym amerykanom mnie denerwowalo u S.P Prezydenta. Co z tego mamy? Konfklikty zbrojne ktore normalnie wisza nam i powiewaja ( a chlopaki gina )...wizy ktorych jeszcze nie zniesli, durne przetargi w ktorych jak zwykle dostajemy stary sprzet za cene nowego.

Ehh....

Ale to ruscy zli....i straszni.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.