Skocz do zawartości
IGNORED

Nasz Air Force One uległ katastrofie!

subagazi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

muls

"normalnie wiekszosci powinno sie odebrac prawa wyborcze z uwagi na minimalizm myslowy."

Odebrać im powinni komputery, odciąć dostęp do netu, pozostawić jedynie klawiatury, nich durnie klikają dalej.

"acyxcghrt568u, 20 Kwi 2010, 22:35

>wladz:

>

>"wiem, ale nie powiem"

wiem i mówię....podobna do twojej głupota czcicieli martyrologii zamiast życia tu i teraz.

zapewne nic nie zrozumiesz więc pytaj dalej

pojawia się teoria o wyreżyserowanej tragedii przez pijarowców od wizerunku....miał przeżyć i miliony horstków uwierzyć w boskie namaszczenie i kolejną kadencję.

Jak to z nimi coś nie wyszło i tylko wizerunek poprawili.

wszystko wyjasnia opinia innego eksperta.Lądowanie robił wielki strateg kaczyncki, bo pierwszy pilot zamknal sie w toalecie.Jest podobno film nagrany komorka przez gosiewskiego.Bedzie wykorzystany w kampanii wyborczej...przez Tuska.

wladz, 21 Kwi 2010, 07:50

>"acyxcghrt568u, 20 Kwi 2010, 22:35

>

>>wladz:

>>

>>"wiem, ale nie powiem"

>

>wiem i mówię....podobna do twojej głupota czcicieli martyrologii zamiast życia tu i teraz.

>

>zapewne nic nie zrozumiesz więc pytaj dalej

to w twojej chorej głowie,

a w rzeczywistości istnieją przyczyny i ty ich nie znasz,

jesteś głupszy niż myślałem

Gość

(Konto usunięte)

""Nasz Dziennik": - W wojsku do celów ćwiczebnych i bojowych wytwarza się zasłony dymne. Pod tym pojęciem rozumie się sztucznie wytworzony obłok dymu mający właściwości maskujące i przemieszczający się z prądami powietrza - wyjaśnia płk Leszek Słomka, szef Centrum Szkolenia Obrony przed Bronią Masowego Rażenia Akademii Obrony Narodowej w Warszawie.

Według oficera, rozprowadzanie obłoku dymu jest uzależnione w dużym stopniu od warunków meteorologicznych, tj. prędkości i kierunku wiatru, pionowej stateczności powietrza, pokrycia terenu, wilgotności, a także zastosowanych środków oraz sposobu wykonania zasłon dymnych. Dzielą się one na "ruchome" i "nieruchome" oraz "liniowe" i "powierzchniowe".

- Czas utrzymywania się zasłony dymnej w terenie uzależniony jest od warunków atmosferycznych, pokrycia terenu (roślinności) oraz zastosowanych środków dymnych (granaty, świece, agregaty) i może wynosić od kilku do kilkudziesięciu minut - mówi rozmówca "Naszego Dziennika"."

Coraz weselsze teorie. Jak dla mnie to Marsjanie walnęli go "promieniami śmierci". Trafili za przedziałem prezydenckim i stąd są te ofiary których nie można zidentyfikować.

Jestem Europejczykiem.

raczej kacapy go nie strąciły bezpośrednio, ale bardzo prawdopodobne , że próbowali przeszkodzić w lądowaniu metodami jak wyżej np. kombinowali coś z mgłą i tym podobne

jednak nasi byli dzielni i wylądowali

proszę:

"Jak powiedział Czaban w radiu ZET, inny jest ogląd warunków pogodowych z ziemi, inny z samolotu, a pierwszy pilot Tupolewa Arkadiusz Protasiuk wiedział, że godzinę wcześniej na smoleńskim lotnisku wylądował Jak-40 pilotowany przez mniej doświadczonego lotnika, dlatego mógł sprawdzać czy warunki pogodowe były faktycznie takie złe. Czaban podkreślił, że Protasiuk latał już kilkakrotnie na smoleńskie lotnisko. Zaznaczył, że wyjaśnienie przyczyn katastrofy jest sprawą specjalnej komisji."

to wiele mówi, kacapski samolot wylądował wcześniej

>Jak dla mnie to Marsjanie walnęli go "promieniami śmierci".

cos w tym jest, bylo w tv video z jakims gosciem, ktory przebywal w garazu polozonym blisko lotniska i twierdzil on, ze zgasly swiatla w garazu, a pozniej bylo bum...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

te "promienie smierci" byly bardzo mocne, bo po uslyszeniu informacji w radiu o katastrofie prezydenckiego samolotu nie moglem przez okolo 10 minut dodzwonic sie z komory do nikogo z bliskich. pozniej dowiedzialem sie, ze inne sieci w tym czasie tez padly. rosyjska technika jest nieslusznie niedoceniana.

"acyxcghrt568u

>raczej kacapy go nie strąciły bezpośrednio, ale bardzo prawdopodobne , że próbowali przeszkodzić w

>lądowaniu metodami jak wyżej np. kombinowali coś z mgłą i tym podobne

>

>jednak nasi byli dzielni i wylądowali"

pochodne skutki tragedii...czy za dużo wódy?

"ANTARI Z-1000II + Z-10 ON/OFF controller Wytwornica sztucznej mgły - dymu dla potrzeb dyskotek, teatru, klubów, hoteli itp.Moc grzałki- 1000Wat sterowanie DMX , lub kontroler na kablu z wyłącznikiem wyzwalania dymu(w komplecie)"

PROMOCJA!

789.34 zł.

173.66 zł.

963.00 zł.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zawsze jak ogladam relacje "zadym kiboli" na stadionach zastanawia mnie jakim trzeba byc prymitywem by tak po prostu dac sie lac albo lac innych w imie ideałow o ktorych sie nawet pojecia nie ma...

Tutaj obserwuje to samo zjawisko...tylko nie ma palek i nozy a klawiatura i monitor.

Intencje, poziom rozgrywki, i cele sa na samym dnie piramidy Maslowa.

Jak by nie bylo to byla i jest tragedia ludzi. Czy ich lubilismy czy nie nie ma znaczenia. Przestancie szczekac i wymachiwac szabelkami bo smiesznie to wyglada z boku.

>acyxcghrt568u, 21 Kwi 2010, 09:56

>to wiele mówi, kacapski samolot wylądował wcześniej

Taaak? Jaki kacapski samolot?

Jestem Europejczykiem.

tu pelna profeska

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jaro_747, 21 Kwi 2010, 10:27

>>acyxcghrt568u, 21 Kwi 2010, 09:56

>

>>to wiele mówi, kacapski samolot wylądował wcześniej

>

>Taaak? Jaki kacapski samolot?

idiota

>acyxcghrt568u, 21 Kwi 2010, 10:39

Słuchaj tłumoku bo nie będę powtarzał dwa razy:

Jaki niby samolot tam jeszcze lądował??? Według dotychczasowych informacji był to nasz Jak-40. Albo wiesz coś więcej albo sam jesteś idiotą i to dubeltowym.

Jestem Europejczykiem.

"jednak nasi byli dzielni i wylądowali"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.