Skocz do zawartości
IGNORED

Nasz Air Force One uległ katastrofie!

subagazi

Rekomendowane odpowiedzi

CALE szczesie... ze nie było NAM to dane.I zechcieli zrobic to rosjanie.A przeca wojne i tak im mozemy wypowiedzieć.Wyslemy na nia te zastepy idiotów z lampeczka na czele .No i rymuszka ,kaczką pierwszym.

• Redaktorzy

">Wartości logiki ludzkiego umysłu i interpretację faktów karykaturujesz do standardu motłochu."

Ale to niezłe zdanie. Licho wie, co to znaczy i po jakiemu, ale jest takie... Grożne... I ten motłoch na koniec, co to nie wiadomo, czy to obelga, czy może przeciwnie, akces. Fajowe. I jak tu się nie ponabijać z zadęcia, które nawet nie potrafi myśli po polsku wyrazić.

>lampowy7, 5 Maj 2010, 13:48

>w przypadku katastrof lotniczych dochodzenie jest zawsze prowadzone przez służby państwa do którego

>należał samolot, nawet przez linie lotnicze obsługujące lot

Owszem, mogą sobie robić własne dochodzenie. Ja tez mogę je robić, ty też. Ale oficjalne dochodzenie, czyli zabezpieczenie i badanie wszelkich śladów jest w jurysdykcji państwa na którego terytorium wydarzył się wypadek. Chyba, że zdarzenie miało miejsce poza terytorium jakiegokolwiek państwa, np. nad morzem poza wodami terytorialnymi czy w np. w Arktyce.

Nie ośmieszaj się chłopie, skąd bierzesz takie bzdury?

Jestem Europejczykiem.

muls, 5 Maj 2010, 13:55

>CALE szczesie... ze nie było NAM to dane.I zechcieli zrobic to rosjanie.A przeca wojne i tak im

>mozemy wypowiedzieć.Wyslemy na nia te zastepy idiotów z lampeczka na czele .No i rymuszka ,kaczką

>pierwszym.

ech logika, nic dodać nic ująć

PO to ty, ty to PO (poprawność)

Jaro_747, 5 Maj 2010, 13:57

>>lampowy7, 5 Maj 2010, 13:48

>

>>w przypadku katastrof lotniczych dochodzenie jest zawsze prowadzone przez służby państwa do

>którego

>>należał samolot, nawet przez linie lotnicze obsługujące lot

>

>Owszem, mogą sobie robić własne dochodzenie. Ja tez mogę je robić, ty też. Ale oficjalne

>dochodzenie, czyli zabezpieczenie i badanie wszelkich śladów jest w jurysdykcji państwa na którego

>terytorium wydarzył się wypadek. Chyba, że zdarzenie miało miejsce poza terytorium jakiegokolwiek

>państwa, np. nad morzem poza wodami terytorialnymi czy w np. w Arktyce.

>

>Nie ośmieszaj się chłopie, skąd bierzesz takie bzdury?

National Geographic wtrynia takie bzdury.

(JarosławieB747 jesteś idiotą)

>lampowy7, 5 Maj 2010, 13:59

>National Geographic wtrynia takie bzdury.

Oj nie uważałeś chłopie, nie uważałeś!!!

Pooglądaj sobie jeszcze raz, ale tym razem się skoncentruj i zwróć uwagę kto prowadzi śledztwo.

>(JarosławieB747 jesteś idiotą)

No tak, to jest jakiś argument ale cienko z dowodami. Poza tym widać, że kolega nie ma żadnego pojęcia o logice (niestety).

Jestem Europejczykiem.

zabawne jest takie sledzctwo polaków na terenie rosji.Juz widze jak wszyscy kłaniaja sie w pas.. i tak panie prokuratorze. moze kawki albo moze winka???czy zechce pan ze pozbieramy te szczatki pana prezydenta dzisiaj czy moze jutro??Jak pan sobie zyczy?zabawni goscie te lampeczki.jedyne wyjscie to wysąłac ich wszystkich na te wojnę polsko- rosyjska i modlic sie o zwycietwo rosji.

>muls, 5 Maj 2010, 14:16

>zabawne jest takie sledzctwo polaków na terenie rosji.Juz widze jak wszyscy kłaniaja sie w pas.. i

>tak panie prokuratorze. moze kawki albo moze winka???czy zechce pan ze pozbieramy te szczatki pana

>prezydenta dzisiaj czy moze jutro??

O! Tu jakiś paluszek leży, może pan łaskawie do teczuszki weźmie?

Z tej rozpasanej głupoty to już mnie czarny humor zaczyna ogarniać.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Ale wtedy można by szaty drzeć (i mordę), wojnę wypowiedzieć, noty wysyłać (albo rządowi zarzucać, ze nei wysyła), słowem - byłby cudowny wyborczy samograj. A tu guzik. Stąd irytacja.

teraz podskakuja ci ktorzy nabrali odwagi bo czuja obecnośc Unii i NATO za soba.Jakos walki z wejsciem do unii juz nie pamietaja.Teraz sa mocni w gebie...Maja te pare psujacych sie F16 i wydaje im sie ze moze im taka rosja...Przeciez do idioci, zebrani razem.Jakos w rozproszeniu uchodza uwadze....a teraz polaczył ich naczelny idiota i mamy co mamy.

muls, 5 Maj 2010, 14:35

Przeciez do idioci, zebrani razem.Jakos w rozproszeniu uchodza

>uwadze....a teraz polaczył ich naczelny idiota i mamy co mamy.

idjota mamy, jara747 i mulsa

>lampowy7, 5 Maj 2010, 14:37

Szanowny Kolega zjadł coś niezdrowego, najarał się czegoś mocnego czy rzeczywiście nie wie, że wypadek lotniczy (jak zresztą każdy inny) leży w jurysdykcji państwa na terenie którego się wydarzył???

Jestem Europejczykiem.

lampowy niemożliwie...inne państwo prowadzi dochodzenie gdy winni współpracownicy ś.p prezydenta organizujący uroczystości

i ty się nie boisz o kandydata z testamentem otoczonego przez tych samych ludzi!!!!!

lampowy szykuje się kolejna tragedia

lampowy mordo ty moja!!!! nie odpuszczaj i powiedz kto zadecydował o późniejszym odlocie gdy były sugestie wojska o wcześniejszym odlocie

mordo ty moja oddelegowali do siania zamętu winni późniejszego odlotu ?

już nie mieli gorszej łajzy?

Gość

(Konto usunięte)

oskulati, 5 Maj 2010, 13:23

>Esesman palący Żyda w piecu też miał odcienie.

?

paleniem zwłok więźniów KL ( w tym także żydów ) zajmowały się Sonderkommanda składające się z żydów

wladz, 5 Maj 2010, 14:56

>lampowy mordo ty moja!!!! nie odpuszczaj i powiedz kto zadecydował o późniejszym odlocie gdy były

>sugestie wojska o wcześniejszym odlocie

Kaczyncki? [a'la muls]

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.