Skocz do zawartości
IGNORED

hi-end juz nie dla normalnych ludzi - poszukujemy alternatywnej rozrywki... ;p

futu

Rekomendowane odpowiedzi

niestety hi-end powoili staje sie nie dla normalnych ludzi - to jest drogie a technicznie w wiekszosci stoimy w miejscu o xx lat jedynie kasowo rosnie ta branza wiec warto przypatrzec sie branzom ktore technicznie sa coraz lepsze a kasowo coraz dostepniejsze,

1.

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Kolego Ty nie rozumiesz , Ty nic nie rozumiesz ....graj sobie w te gierki a muzyke sobie odpusc...ona jest zazdrosna i nie lubi sie dzielic z niczym innym....

futu

Lecisz po bandzie,domniemać mogę że coś Ciebie ugryzło.Być poddenerwowanym bo się nie ma i nie można mieć,to jeszcze w skrajnych przypadkach tolerować można.

Ty z Pawłem to jedność duchowa?......

to czy nie mam i czy nie moge miec to inna sprawa - tak nie mam ale gdybym chcial to moglbym miec (uzywki oczywiscie - bo na nowe to bym nawet nie wydal tyle bo bym sie zle czul myslac o tym ze jacys xxx ledwo na chleb maja a ja wydaje xxx tys zl za wzmacniacz czy kolumny juz taki jestem)

i to ze wlasnie taki jestem powoduje ze nie moge patrzec na to zdziersatwo - bo hi-end to 70% zdzierstwo a 30% to cena za sprzet - nienawidze takich rozwiazan a jako ze lubie dobry dzwiek to w pewien sposob mnie dotyka to nawet jesli nie mam zamiaru wydawac kasy na to zdzierstwo bo to nie bedzie dla mnie w porzadku

no ale wiem chociaz tyle ze jonizatory powietrza sprzedaje firma techniczna za 120zl firma audiofilska za 3500zl - no sa ladniejsze ale dzialaja tak samo, a na koncu firma hi-endowa za 9000 - no najladniejsze i najekskluzywniejsza marka - ale coz dziala znow tak samo... no i jest HI-END

hahaha

Nie wiem czym sie rozni high-end od luksusowego domu lub samochodu.

Chodzi zawsze o te same kwestie:

- czy rzecz dla Ciebie jest warta tych konkretnych pieniedzy

- czy Cie na nia stac

Stac Cie na Mercedesa CLS i uwazasz, ze jest on Ci potrzebny - kupujesz go.

Stac Cie na ogromny dom z luksusowym wyposazeniem i uwazasz, ze jest Ci on potrzeby - kupujesz go.

Uwazasz, ze wystarcza Ci Astra kombi i mieszkanie w blokach, a kase chcesz zainwestowac w dzieci albo znaczki - super zrob to i nie bron innym miec odmiennego od Twojego punktu myslenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.