Skocz do zawartości
IGNORED

Czy audiostereo.pl nie uwaza za stosowne pokazać żałobę narodową ?

dio

Rekomendowane odpowiedzi

jozwa, wiesz, napisz prawde... ze tym forum to sie pies z kulawa noga nie zajmuje... grafik? a kto mu zaplaci???

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

"...jozwa, wiesz, napisz prawde... ze tym forum to sie pies z kulawa noga nie zajmuje..."

Jak to się nie zajmuje? Moderacyja jaśnie oświecona, zielonym światłem opromieniona, się zajmuje! Eee, tego, no...dość jednostronnie wprawdzie.

dskrzypczak, 13 Kwi 2010, 09:33

>Jeśli na obecnym (starym silniku) da się to w miarę prosto zrobić, to to zrobimy.

Z góry dziękuję.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

dio

"Administracja nie ma nic do powiedzenia ?

- niepotrafimy

- nie mamy mozliwości

- Przepraszamy"

Zaczynamy terror obowiązujących reguł po katastrofie spowodowanej błędną organizacją uroczystości?

oby to była ostatnia ułańska szarża zakończona narodową tragedią

dio wytłumacz dlaczego samolot na poczekał 1-2 godziny na lepsze warunki w W-wie.Nikt nie przygotował planu B.

wladz, 13 Kwi 2010, 13:07

>dio wytłumacz dlaczego samolot na poczekał 1-2 godziny na lepsze warunki w W-wie.Nikt nie

>przygotował planu B.

Nie wiem tego.

Przyjołem za zasadę nie prowadzenie dyskusji na te tematy na forach, wiec nie wciągajcie mnie w to.

Poglady polityczne mam sprecyzowane ale nie dzielę się nimi publicznie.

Od poczatku chodziło mi tylko o gest apolityczny, areligijny coś właśnie takiego jak pisałem wczesniej "Dzień Dobry" takie proste codzienne oczywiste.

Widzę że się dało a więc

Dziękuje.

jozwa maryn, 13 Kwi 2010, 12:08

>Widzę, ze biznesik też kwitnie. Jest okazja wypchnąć sto egzemplarzy więcej.

Oczywiście. W sobote kilkadziesiąt metrów od pałacu prezydenckiego ludzie sprzedawali znicze, i słychać było tylko: bierz sejczento i jedź jeszcze raz po znicze do makro. Oczywiście o parokrotnej przebitce nie ma co mówić, a.. i jeszcze było dużo żebrzących rumunów.

A z "alfabetów" to tylko polecam "alfabet mafii" :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.