Skocz do zawartości
IGNORED

Czy audiostereo.pl nie uwaza za stosowne pokazać żałobę narodową ?

dio

Rekomendowane odpowiedzi

A czy władze rządowe które uległy katastrofie w Smoleńsku są zobowiązane do przestrzegania konstytucji w myśl której obywatele mają prawo do godnego wynagrodzenia?,tak przykładowo,bo można praw łamanych przez władze mnożyć...

Ktokolwiek z tych na''górze''kieruje się dobrem narodu?

Własnych interesów pilnowali,a ci którzy o zgrozo żyją nadal swojego pilnują,a Ty wystawiasz ich na piedestał.

Znów jest okazja,ludzie łobudzta się!

Na obecnym endzynie się nie da, bo po zhandlowaniu przez Lukara nikt nie rozumie jak działa.

A explicite opcji "żałoba" nie ma.

Jestem Europejczykiem.

>grehotnix, 12 Kwi 2010, 13:28

>świadkowie jehówy nie szanują zmarłych?

>to i życia też nie szanują, niczego nie szanują, Boga też nie

>

>dobrze wiedzieć

Boga jak Boga, ale nawet jacusia nie uszanowali ;-).

Jestem Europejczykiem.

Poza tym.

Śmierć stanowi odkupienie za złe postępowanie według wielu.

Czym się zasłużyli owi''wyjadacze'',pazerni złodzieje,bez skrupółów,nie zainteresowani niczym innym jak hulaszczym trybem życie?,stanowisko i funkcja nobilitują,a nawet zobowiązują!

Tylko dlatego że zginęli należy się im oddawanie czci?

Wiesz co mówi Bóg na temat czczenia?,mówi że nie mamy czcić ludzi,ani obrazków,ani wielu innych rzeczy.

Nie rozumiesz to się ocknij,przebudz się,pomyśl!

Świadkowie nie czczą zmarłych gdyż Bóg jasno się wyraził co do czczenia ludzi.Nie znaczy to iż ich nie szanują,nie szanować to znaczy co według ciebie?Jak widać nie wynosić na piedestał.

Ciągle mówi się o świadkach,ale bóg jest jeden,Bóg powiedział jasno wiele rzeczy.Różnica polega na tym iż oprócz świadków każdy wybiórczo traktuje Pismo Święte.To oznacza wybiórczo traktować wolę Boga,naszego jedynego nie świadkowego.

Pismo Święte nie jest autorytetem bo nie wiesz jak je interpretować - interpretujesz je dowolnie

sekta niszcząca życie społeczne

oznaczalem w maju 2009 wredny post szumiego na temat Prezydenta RP trzykrotnie do zmoderowania i nic. wiec napisalem na AS post-nibylist do Prezydenta dystansujacy sie od linii prezentowanej przez wlascicieli tego forum, reduktora i moderatorow, ktorzy w innych przypadkach cieli niewygodne posty z szybkoscia swiatla. i nic. 4 marca 2010 sprawdzilem czy ow post szumiego wisi na AS i wisial sobie nadal beztrosko, wiec znowu zacytowalem nibylist do Prezydenta i dalej nic. post wisi na AS nawet w te dni.

wiec czego oczekujecie koledzy? jozwa, to jozwa i tyle. dla niego, jak dla kazdego chlopa, to jest piekne, co jest dla niego uzyteczne. :P

grehotnix, 12 Kwi 2010, 13:40

>dzięki areczek,

>pare zdań i wszystko wiadomo kim jesteście,

>sektą niszczącą życie społeczne

>

>jeszcze raz dziękuję

Nie dziękuj mi za taki stan rzeczy,to nie jest moja wola,rozumiesz kto nakazał postępować w taki a nie inny sposób?

Widac że najważniejsze jest dla Ciebie to co dzieje się z woli ludzi,a nie z woli Boga,zatem nie jest Bóg dla ciebie najważniejszy i tyle.

• Redaktorzy

A może dowiem się, o który post chodzi? To by mi SZALENIE pomogło w ewentualnym usunięciu go, jeśli oczywiście jest taki straszny. Naprawdę bardzo by pomogło.

Nie możesz zinterpretować bo albo nie czytałeś,albo po przeczytaniu nie pomyślałeś,lub bardziej podoba Ci się to co dzieje się z rąk człowieczych.

Świadkowie nie należą i nie tworzą sekty gdyż organizacja ta nie posiada znamion sekty.

Nie mów fałszywego świadectwa.

• Redaktorzy

Panowie, czy to jest naprawdę wątek o wyznaniach religijnych? To jest wątek poświęcony temu, jak właściciel AS utrudnia autorowi wątku oddanie się żałobie, a nie o tym, że Świadkowie Jehowy mają niewłaściwy stosunek. Proszę łaskawie założyć sobie wątek oddzielny do tej dyskusji religijnej.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

areczek to Świadek Jehowy?

Mój sasiad poszukuje murarzy tego wyznania, bo oni nie kradną.

Przynajmniej tak jak katolicy, protestanci.

Nie mówiac o ateistach :))))

skynyrd, 12 Kwi 2010, 14:04

>areczek to Świadek Jehowy?

>

>Mój sasiad poszukuje murarzy tego wyznania, bo oni nie kradną.

>Przynajmniej tak jak katolicy, protestanci.

>Nie mówiac o ateistach :))))

i piwa w robocie nie piją,

po robocie zresztą też

skynyrd, 12 Kwi 2010, 14:04

>Mój sasiad poszukuje murarzy tego wyznania, bo oni nie kradną.

Mylisz się, nie dlatego. U nich murarz jest kapłanem.

W moim mieście (autentycznie!) uroczystości pogrzebowe w rycie Świadków odprawia człowiek na pierwszą zmianę posługujący się kielnią!

Świadkowie Jehowy starają się być prawymi.Trwają w prawości,czego są dowody jak wspomniał kolega.Nie kradną,w pracy nie piją,zgadza się.Bóg nie zabronił wypić alkoholu,a najistotniejsze jest ile i jak się pije.

Być wyznawcą Boga to trudna rzecz!

Nigdy nikogo nie blokowałem w swoich tematach ale widzę ze czas to zmienić.

Panowie opanujcie się!!

Administracja nie ma nic do powiedzenia ?

- niepotrafimy

- nie mamy mozliwości

- Przepraszamy

subagazi, 12 Kwi 2010, 13:19

>Zarząd AS jest z tych co to "nie płakali po Papieżu".

Jak już, to "papieżu" i ja akurat też jestem "z tych".

Poza tym jeśli ktoś odczuwa wewnętrzną potrzebę obnoszenia się z żałobą, to chyba nikt nikomu nie broni, tylko po co z tego robic wielkie halo na pokaz?

Przecież to już przekracza granice absurdu, żeby kilkuletnie dzieci w profilach na nasza-klasa.pl wywieszały zdjęcia polityków, o których prawdopodobnie nigdy w życiu nie słyszały, a nawet jeśli to per "ten ch...j pier...ony" czy "skur...syn je...ny" podczas RODZINNEJ imprezki.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość skynyrd

(Konto usunięte)

subagazi, 12 Kwi 2010, 14:36

>skynyrd, 12 Kwi 2010, 14:04

>

>>Mój sasiad poszukuje murarzy tego wyznania, bo oni nie kradną.

>

>Mylisz się, nie dlatego. U nich murarz jest kapłanem.

>W moim mieście (autentycznie!) uroczystości pogrzebowe w rycie Świadków odprawia człowiek na

>pierwszą zmianę posługujący się kielnią!

Do mnie dzieci wdowy!!!

Sub - jestes wolnym mularzem?

dio

Sam możesz teraz się zastanowić.Dlaczego zmuszać kogoś?,tutaj administrację.

Pisze się że inni zmuszają do tego czy tamtego,a sam zmuszasz.

W imię czego ktoś ma na siłę czcić czy obchodzić rzeczy które jego nie interesują?

Razi kogoś że nie na czarno-biało strona jest to niech nie patrzy.Mnie rażą flagi,mam do tego prawo pełne,ale nie chodzę i nie zmuszam do schowania flag!

Ale mi nie chodzi o czczenie kogoś czy czegoś

nie chodzi o religię

nie chodzi o poglady polityczne

Chodzi mi tylko o SZACUNEK DLA ZMARŁYCH

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.