Skocz do zawartości
IGNORED

DLACZEGO CHINSKIE WZMAKI SA TAKIE DOBRE

stary audiofil

Rekomendowane odpowiedzi

mają 3 dni wolne, nożyczki, nudzą się to i tną

coś z nudów trzeba robić - my piszom, oni tnom

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Nawet nie przeczytałem wszystkich stron - otóż mam chinca - gra ładnie - ale na pewno nie jak amplifon 30 czy 40. o co kaman - ? też byłem kiedyś sceptykiem - wykonanie jest najczęściej fatalne - właśnie pierdolnał mi regulator biasu. - ale cena, i wykonanie zmienią się - chinska jolida, czy chinski janek?

janek - bo 3 razy mniej kosztuje

mamel, 3 Maj 2010, 17:37

>mają 3 dni wolne, nożyczki, nudzą się to i tną

>coś z nudów trzeba robić - my piszom, oni tnom

Sami z siebie nie tną. Chyba, że Stary Audiofil to jeden z nich. Jeden z jego wpisów został zmodyfikowany

Hon666

usuwanie tutaj wpisów to norma, kiedyś z mojego wątku usunięto 100 wpisów z ponad 200 i dodatkowo przerzucono wątek na bocznicę, bez niczyjej a tym bardziej mojej zgody

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

jarex, 3 Maj 2010, 17:45

>usuwanie tutaj wpisów to norma, kiedyś z mojego wątku usunięto 100 wpisów z ponad 200 i dodatkowo

>przerzucono wątek na bocznicę, bez niczyjej a tym bardziej mojej zgody

modyfikowanie wpisów też jest normą?

>stary audiofil

Piotrze, gratuluje założenia tak lotnego tematu.Gdybyś miał wyrzucić Macka to ja go przygarnę.A w temacie, mój Francuz zrobiony małymi żółtymi rączkami jeszcze się nie popsuł[odpukać w bambusową deseczkie]pozdrawiam Zbyszek.

>cały ten Twój wątek to jedna wielka ściema.

Przyłączam się do opinii. O ile wcześniej wątek mnie bawił, tak teraz muszę zauważyć że on tylko i wyłącznie polaryzuje uczestników dyskusji. Mnie wielki kaktus na dłoni wyrośnie jak z takiej dyskusji coś pozytywnego wyniknie, pozycje z góry ustalone a każdy i tak będzie siedział we własnym okopie. Mimo to życzę powodzenia...

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

gagacek

caly ten Twoj watek to jedna wielka sciema.

E tam -od razu sciema-jakbys zamiast tych durnowatych artykulow napisal cos na temat,byloby ok.

A tak-dzis Swieto Narodowe-[jak to mowila moja babcia-czerwona kartka]-mam litosc -nie banuje.

Zreszta z Ciebie Gagacku to niezly numerant-powiedzialbum Gagatek jest.

Proszę szanowną moderację o usunięcie moich wpisów z niniejszego wątku. Sam wątek ze względu na brak wiarygodności autora powinien znaleźć się na bocznicy. Za totalną KOMPROMITACJĘ Audiostereo uważam zmiany w treści wpisów. Jeżeli forum musi być manipulowane ze względu na rozbieżność czyjś interesów, to róbcie to chociaż w białych rękawiczkach.

>Co to znaczy brak wiarygodności autora?

tzn. ze stary audiofil nie wie jeszcze, ze chinskie lampowce sa the best... a jak rzecze guru audiostereo, przeciez sa!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

modrzew47, 3 Maj 2010, 20:06

>Co to znaczy brak wiarygodności autora?

Autor wrócił z wycieczki co objawiło się natychmiastowym działaniem moderacji.

Nie spotkałem się wcześniej na żadnym forum ze zmianą treści wpisów.

W związku z tym zakładam, że autor ma jakieś szczególne przywileje i nie jest obiektywny

foxbat, 3 Maj 2010, 20:09

>>Co to znaczy brak wiarygodności autora?

>

>tzn. ze stary audiofil nie wie jeszcze, ze chinskie lampowce sa the best... a jak rzecze guru

>audiostereo, przeciez sa!

Chińskie lampowce nie mają tu nic do rzeczy

hon66, a jak odpali sobie drugiego uzytkownika z innym nickiem to bedzie juz wiarygodny jak guru?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Hon 666

Pokaz ten tjuning wpisow-tzn.-co,gdzie,u kogo.

Napisz wreszcie cos na temat,bo prosisz o wykasowanie Twych wpisow,lecz jednak zapalczywie piszesz.

ps.

Na wycieczce bylem w redakcji audiostereo,poplakalem sie i sa efekty.

Pisz na temat,bo jutro znowu bedzie mnie czekac......wycieczka.

foxbat, 3 Maj 2010, 20:16

>hon66, a jak odpali sobie drugiego uzytkownika z innym nickiem to bedzie juz wiarygodny jak guru?

Czy jak moderacja (Stary Audiofil) poprzekręca Twoje wypowiedzi na forum, to będzie OK?

hon66, buhahaha... stary audiofil i moderacja :D ta! pewnie jest agentem SITE!! :D co jak co, ale to predzej druga strona barykady ma wiekszy wplyw na redakcje/moderacje niz stary audiofil :D

stary audiofil, 3 Maj 2010, 20:19

>Hon 666

>Pokaz ten tjuning wpisow-tzn.-co,gdzie,u kogo.

>Napisz wreszcie cos na temat,bo prosisz o wykasowanie Twych wpisow,lecz jednak zapalczywie piszesz.

>ps.

>Na wycieczce bylem w redakcji audiostereo,poplakalem sie i sa efekty.

>Pisz na temat,bo jutro znowu bedzie mnie czekac......wycieczka.

W tym wpisie zgięły Twoje nauki pisowni i gramatyki

stary audiofil, 3 Maj 2010, 20:19

>Hon 666

>Pokaz ten tjuning wpisow-tzn.-co,gdzie,u kogo.

>Napisz wreszcie cos na temat,bo prosisz o wykasowanie Twych wpisow,lecz jednak zapalczywie piszesz.

>ps.

>Na wycieczce bylem w redakcji audiostereo,poplakalem sie i sa efekty.

>Pisz na temat,bo jutro znowu bedzie mnie czekac......wycieczka.

W tym wpisie zginęły Twoje nauki pisowni i gramatyki

stary audiofil

3 Maj 2010, 16:14 i wrocilem z wycieczki-tak wiec po kolei

Hon666-mcintosha [brzmienie]to czlowieczku mily poerwszy lepszy mega-konstruktor nie zrobi-a jak

zrobi to daj mi go -ino szybko.

Chce miec chinola,bo jeszcze jeden pokoj stoi pusty-wiec co proponujesz???-warunek jest taki,

ze urzedzenie musi niezle napierdzielac!!!

To mój ostatni wpis - żeby moderator nie miał za dużo roboty

rochu, 3 Maj 2010, 20:34

>Hon,

>zjadłeś coś, może coś wypaliłeś?

>trudno ciebie zrozumieć.

Zauważyłem w wielu wątkach, że Rochu, Modrzew i Stary A to taka trójca, która lubi się mawzajem po ptakach pogłaskać.

To na pewno zostanie wycięte. Zrozumiałeś teraz Rochu?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.