Skocz do zawartości
IGNORED

Gigant Killers rynku audio

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

bitkon, 13 Maj 2010, 09:35

>Mialem m1 m2 m2,5 gowniane koloumny.

>

>Nie ma choo,, we wsi,czym tu sie zachwycac.M1 to sie nadaja do lazienki pod prysznic,albo na biurko

>do koma.Poprostu dzwiek z pudelka kartonowego.

No właśnie, gdyby były takie dobre to nie trzebaby ich tak tuningować, bo bez tego nie grały, szczególnie w pamięci utkwiły mi częste tuningi M1.

popieram propozycję Elb`a - MF V-DAC to naprawdę prawdziwy giant killer - w moim systemie zabił NORTH STAR 192 I wersję. Muszę jednak dodać, że mam do niego specjalnie zrobiony przez fanatyka klocków MF - Mike`a Griersona zasilacz tzw. little pinkie. Jest naprawdę dobrze;)

To i ja dopiszę swojego kandydata - wzmacniacz Rotel RA-1210. Sprzęt produkowany był w latach 1974-1979, kosztował wtedy 400 dolarów. Obecnie do kupienia (w dobrym stanie tu już raczej do złowienia) za kilkaset złotych. Świetnie grająca integra dual mono - moim zdaniem, hit na tamte czasy a obecnie przebój w kategorii jakość/cena.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.