Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

szczepionki,niedofinansowanie bankow i spleczenstwa w epoce kryzysu,polityka w europie.stawianie czola temu co dzieje sie na swiecie.To nie jest projekt.To jest reality szoł.bez oklaskow i miedzynarodowych nagród i rocznych przemyslen.

nie zrobic kiedy wszyscy na swiecie robia, to jest robienie.I zwiazane z duza odwaga.juz nie wspomne procesy kochanowskiego biedaka narazonego na grype..Nie widze rownowaznych odwaznych.dlug rosnie bo wszystkim jest tak wygodnie..oprocz rzadu.statystycznie mamy i tak lepiej niz inni.Wystarczy troche dalej sie porozgladac niz ekran w warszawie.

szczepionki,niedofinansowanie bankow i spleczenstwa w epoce kryzysu,polityka w europie.stawianie czola temu co dzieje sie na swiecie.To nie jest projekt.To jest reality szoł.bez oklaskow i miedzynarodowych nagród i rocznych przemyslen.

szczepionki - jak nie ma na cos kasy to sie nie kupuje, to bardziej zasługa Rostowskiego niż płaczącej Kopacz. Planu awaryjnego na wypadek gdyby ta choroba sie okazała pandemia tez nie było.

niedofinansowanie banków -jakich banków ? banki dofinansowywali ci co jeszcze je maja swoje . Ale do innych przedsiebiorstw ( np. LOT) dofinansowanie poszło, mniej lub bardziej ukryte

niedofinansowanie społeczeństwa - no bo społeczeństwo dofinansowało ich w czasie kryzysu

polityka w europie - mamy prezydencje, ktoś nas słucha ? Tuska wyśmiali na dzień dobry

stawianie czola temu co dzieje sie na swiecie. - no tak, gdyby nie Tusk to ten świat by się zawalił, na imperatora go

oprocz rzadu.statystycznie mamy i tak lepiej niz inni.

zdanie powinno brzmieć

oprócz rządu, statystycznie mamy i tak lepiej niż inni :]

my mamy lepiej nie dzięki rządowi ale pomimo jego

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

bartus ty powinienes siedziec w pomocy spolecznej jako pacjent.rostowski to moze sobie wymyslec .........Nie smiesz mnie.Generalnie to mamy lepiej.... dzieki opozycji ktora dodawala i miała z kondś.Bartus jak zwykle jezdes dowcipny...ale nie calkiem.

bartus ty powinienes siedziec w pomocy spolecznej jako pacjent.rostowski to moze sobie wymyslec .........Nie smiesz mnie.Generalnie to mamy lepiej.... dzieki opozycji ktora dodawala i miała z kondś.Bartus jak zwykle jezdes dowcipny...ale nie calkiem.

ale ciesze się iż tak naokoło przyznajesz ,że argumenta z kapelusza wziąłeś.

mulsie złotousty , ostatnie 20 lat w tym kraju to określmy jednym magicznym słowem "FUKS"

no ale PO pokazuje ,że nawet fuksa można zepsuć.

ze smutkiem zreszta jakis czas temu stwierdziłem ,że ostatnim premierem który premierem był , był Miller a to dla mnie jest wierz mi bolesna konkluzja

nie zrobic kiedy wszyscy na swiecie robia, to jest robienie.I zwiazane z duza odwaga.juz nie wspomne procesy kochanowskiego biedaka narazonego na grype..Nie widze rownowaznych odwaznych.dlug rosnie bo wszystkim jest tak wygodnie..oprocz rzadu.statystycznie mamy i tak lepiej niz inni.Wystarczy troche dalej sie porozgladac niz ekran w warszawie.

Stawianie sobie za punkt odniesienia poziomu "diabła" nigdy nie było i nie będzie służyć rozwojowi i budowaniu. Czy się chce czy nie, nastepuje wtedy stagnacja a ta w konsekwencji przechodzi w dołowanie.

Kiedyś mówiło się na problemy komunizmu, że w Ameryce murzynów biją.

Chodzi o odpowiedni wybór punktu odniesienia - czyli zrzynać od lepszych a nie tłumaczyć się, że są gosrsi...

faktycznie lepiej jezd jak u nas bedziemy mieli 7% jak w chinach a nie 0.5 jak w stanach i reszcie swiata.szkoda ze nie dowiem sie nigdy co wtedy bartusie i podobni mieli by do powiedzenia na temat..... TAKIEGO nieszcescia.

jakos tak sie sklada.... ze na fuks trzeba sobie zasluzyc.Niektorzy uwazajom ze spada z nieba.Innym.Im zawsze wrogowie przeszkadzajom.

faktycznie lepiej jezd jak u nas bedziemy mieli 7% jak w chinach a nie 0.5 jak w stanach i reszcie swiata.szkoda ze nie dowiem sie nigdy co wtedy bartusie i podobni mieli by do powiedzenia na temat..... TAKIEGO nieszcescia.

e, słaby dzien dzis masz, znowu cos z kapelusza sobie strzeliłeś

jakos tak sie sklada.... ze na fuks trzeba sobie zasluzyc.Niektorzy uwazajom ze spada z nieba.Innym.Im zawsze wrogowie przeszkadzajom.

Polska ma Tuskla więc i na fuks sobie zasłuzyła

hmmmm

pochylmy sie nad tym

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wszystkim piszącym w tym wątku polecam przeczytanie tego artykułu. Tu "zachęta": http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/co-ukrywa-komisja-millera! Jest to dobry przyczynek do dyskusji.

jaka juz była.nie ma dowodów jak mówi ....czuma.

bartus ja mam a ty miewasz...olsnienia.pochylmy sie ,ale nie za bardzo a ty chron...dupe.

i w tej pozycji rozgladnji sie po swiecie.moze cós ci sie ..rozjarzy.

jesli nie zasluzyła na Tuska to niech jej mzumbwa chroni przed kurduplami.bo ciebie to juz nie uda sie pozbyć.

bartus ja mam a ty miewasz...olsnienia.

mulsie

tylko tyle w twoich słowach to aż tyle

,że dożyłem takich słów

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

jaka juz była.nie ma dowodów jak mówi ....czuma.

bartus ja mam a ty miewasz...olsnienia.pochylmy sie ,ale nie za bardzo a ty chron...dupe.

i w tej pozycji rozgladnji sie po swiecie.moze cós ci sie ..rozjarzy.

jesli nie zasluzyła na Tuska to niech jej mzumbwa chroni przed kurduplami.bo ciebie to juz nie uda sie pozbyć.

muls - Ciebie - zachęcam szczególnie. Przeczytaj ten tekst w tygodniku "Przegląd" nr 33. Tytuł: "Regulaminy pisane krwią". Podtytuł: Gen. Błasik był w kabinie, wszystko widział i zaniechał podjęcia decyzji o przerwaniu podejścia. A był to jego obowiązek." Ty to wyjaśnisz innym najlepiej. Po swojemu oczywiście.

muls - Ciebie - zachęcam szczególnie. Przeczytaj ten tekst w tygodniku "Przegląd" nr 33. Tytuł: "Regulaminy pisane krwią". Podtytuł: Gen. Błasik był w kabinie, wszystko widział i zaniechał podjęcia decyzji o przerwaniu podejścia. A był to jego obowiązek." Ty to wyjaśnisz innym najlepiej. Po swojemu oczywiście.

niedawno było ,że gen . Błasik nie miał się prawa wtrącac kapitanowi i presji wywierać a teraz ,że miał obowiązek sie wtracić kapitanowi ?

Od roku leci non stop ,że szefem samolotu jest kapitan tegoż samolotu i niewazne kogo wozi. To teraz jak nie wyszło z umoczeniem błasika na wódce i naciskach to sie zaczyna na zaniechaniu .

czasami poswiecam pare chwil.... ułomnym.

jesli ty muslsie poświęcasz komuś pare chwil to znaczy że ten ktos jest nieułomny

taki nawyk i do końca zycia zostaje :)

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

niedawno było ,że gen . Błasik nie miał się prawa wtrącac kapitanowi i presji wywierać a teraz ,że miał obowiązek sie wtracić kapitanowi ?

Od roku leci non stop ,że szefem samolotu jest kapitan tegoż samolotu i niewazne kogo wozi. To teraz jak nie wyszło z umoczeniem błasika na wódce i naciskach to sie zaczyna na zaniechaniu .

Przeczytaj - to pogadamy! Poza tym byłeś w wojsku - postawiłeś się chociaż raz kapralowi lub fali? Pogadamy?

jestem na litwie a tu nie lubia polaków wiec chowam sie w wysokiej trawie.czytałem rozszerzony artykuł juz nie wiem gdzie o polskiej armii i konkretnie o 36.Wszedzie jest tak samo w ogólnosci, a w 36 w szczególnosci.były to wspomnienia obecnych i przeszlych ludzi z jednostki.odpowiedzialnosc pilotów rozklada sie na blasika.bo nawet ich totumfackie mam to w dupie, powinno byc kontrolowane przez niego.co z tego jak nie ma dowodów jak mowi ...czuma. pierwszy idiota.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

jestem na litwie a tu nie lubia polaków wiec chowam sie w wysokiej trawie.czytałem rozszerzony artykuł juz nie wiem gdzie o polskiej armii i konkretnie o 36.Wszedzie jest tak samo w ogólnosci, a w 36 w szczególnosci.były to wspomnienia obecnych i przeszlych ludzi z jednostki.odpowiedzialnosc pilotów rozklada sie na blasika.bo nawet ich totumfackie mam to w dupie, powinno byc kontrolowane przez niego.co z tego jak nie ma dowodów jak mowi ...czuma. pierwszy idiota.

W sprawie Tu-154M większość udaje idiotów.

Ps.

Kryj się skutecznie.

takze samo opowiadali o dowodcach i zaleznosciach.cała armie nalezy rozformowac i wyslac do domu.zadnej wojny nie wygralismy i nie wygramy.

nie oszukujmy sie .To jest zabawa starszych panow w ..wojsko.w obecnosci mlodych.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

takze samo opowiadali o dowodcach i zaleznosciach.cała armie nalezy rozformowac i wyslac do domu.zadnej wojny nie wygralismy i nie wygramy.

Ja ciągle na to czekam. Wszak nikt do tej pory nie dał dementi, że nie będzie Polsko - Chińskiej granicy na Uralu.:-)

odpowiedzialnosc pilotów rozklada sie na blasika.bo nawet ich totumfackie mam to w dupie, powinno byc kontrolowane przez niego.co z tego jak nie ma dowodów jak mowi ...czuma. pierwszy idiota.

w teorii masz rację

w praktyce wynik tego dochodzenia jest juz zdeterminowany przez jego początek

dac w ryj swojemu można wtedy kiedy się wczesniej go obroniło przed obcym co chciał mu dac w ryj

ziemia jest niestety potrzebna numerek.Zaleznie od klasy moze byc uprawna lub pozaklasowa.mam wrazenie ze juz wybory kurdupla byly zmanipulowane zeby dobrac sie do niej.tak wiec...jarus.genialny strateg karpat przewidział wszytko.ale zeby tak grac..bratem.to sk***ysynstwo.

w praktyce wynik tego dochodzenia jest juz zdeterminowany przez jego początek .ja mam odmienne zdanie.poczatek przez wynik.

generalnie komisja Millera zachowała sie jak wojsko.i tez powinna byc rozformowana.Ale jak brak dowodów? jak mowi pierwszy idiota czuma.wtedy zdrowy rozsadek wysiada i zlodziej MUSI byc wypuszcony.Mimo ze pieniadze były w JEGo kieszeni.

co z tego jak nie ma dowodów jak mowi ...czuma. pierwszy idiota.

przegapiłem

nie ma dowodów nie ma winy

taki system mamy, mówią że demokracja

Czyzby koledzy tęsknili za systemem, który zawsze znajduje winnych? Bez względu na to czy są dowody czy nie?

no tak przypadkiem miedzy słowami koledze wymknęły się poglądy

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Gen. Błasik winny jest katastrofy smoleńskiej1

Gen. Błasik winny jest katastrofy smoleńskiej1

Dlatego jest to samo dwa razy, że administrator coś kombinował. Niestety jego komuniklaty nie dały się wydrukować.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.