Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Konkludując - rozumiem, że wszyscy zgadzają się ze mną, że ruscy popełnili kolejny mord polityczny?

Trzniać brzozę, Biniendę, mgłę, Błasika itp - tak mi się sumuje z samej percepcji historii.

Na ten moment, życia już nikomu nie wrócimy, oraz nie możemy liczyć na pomoc światowej opinii publicznej czy innych organizacji międzynarodowych.

Liczy się więc tylko dzisiejszy wydźwięk międzynarodowy tej katastrofy, oraz skutki geopolityczne czy w polityce wewnętrznej naszego państwa.

A to widać gołym okiem.

BIEDNI LUDZIE WYBUDOWALI NAJDROŻSZE AUTOSTRADY NA ŚWIECIE, ABY BOGACI MOGLI NIMI JEŹDZIĆ.

Jeszcze wielu deklaruje, że w wyborach poprze partię polityczną, która spowodowała warunki ku temu, aby tak było.

TO ZWYKŁE NOWOPODDAŃSTWO, TO NOWY USTRÓJ, W KTÓRYM LUDZIE O NISKIM STATUSIE MATERIALNYM POSZUKUJĄ DLA SIEBIE BOGATYCH PANÓW, ABY NIMI SIĘ ZAOPIEKOWALI, DAJĄC IM ZAJĘCIE ZA MINIMALNE WYNAGRODZENIE I PRACĘ PONAD SIŁY.

Ludzie nie potrafią robić plików.

Ludzie nie potrafią jeszcze wiele więcej rzeczy, na przykład uzgodnić między sobą warunków do wspólnej egzystencji na Ziemi, nie potrafią wyjaśnić wielu rzeczy, nic nie wiedzą jeszcze o prądzie elektrycznym, teorii fizyki cząstki jest tyle ilu fizyków etc.

Komunista - ))))

Komunista - ))))

Bankster - ekonom

Ludzie nie potrafią robić plików.

Jeżeli nikt nie produkuje na świecie kondensatorów Black Gate, a resztki osiągają zawrotne ceny w USA, to chyba coś jest na rzeczy, Drogi Kolego.

Ja wiem na swój własny prywatny użytek, że cały dźwięk w hi end pochodzi z kondensatora.

Skandal!!!

Nie kce Ci sie ro bić na mnie Panie 747!!??

Tez zle...? -))))

Jesteście słabo czytelni Drodzy Koledzy

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Lemingi głosują na tego, którego wskaże im telewizja - wszystko jedno jaka - oby jak najdalej od PISu, bo ten mógłby za dupę wziąć jak nie przymierzająć... tu się wyciszę, bo nie chcę awantury.

Lemingi głosują na tego, którego wskaże im telewizja - wszystko jedno jaka - oby jak najdalej od PISu, bo ten mógłby za dupę wziąć jak nie przymierzająć... tu się wyciszę, bo nie chcę awantury.

Zmartwychwstawać będą, aby oddać swój głos na Platformę Obywatelską i Donalda T., Bronisława K. etc.

Do wszystkiego są zdolni, byle by tylko nikt ich nie rozliczył.

BÓG w swej mocy ich rozliczy.

(1.) Ludzie nie potrafią jeszcze wiele więcej rzeczy, na przykład (2.) uzgodnić między sobą warunków do wspólnej egzystencji na Ziemi, (3.) nie potrafią wyjaśnić wielu rzeczy, nic nie wiedzą (4.) jeszcze o prądzie elektrycznym, teorii fizyki cząstki (5.) jest tyle ilu fizyków etc.

1. Tak.

2. Tak. To prawda. Ciekawe jak wyglądała by współegzystencja różnych religii...?

3. Tak.

4. Nie. Wiedzą już bardzo dużo.

5. Nie. Umknęło Ci znalezienie bozonu Higgsa. To układa teorię standardową (fizykę cząstek) do kupy.

Miejsca na multipleksie rozdali firmom bez zabezpieczenia finansowego, byle by tylko TV Trwam się tam nie zmieściła.

Zdrada.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Off top - pliki to przyszłość - czy komuś się to podoba czy nie.

Ja nie mam winyli, bo miałem zawsze (niestety) ważniejsze wydatki niż płyty winylowe i dobry gramofon. Na sprzęt nie narzekam, ale przymierzam się do następnego laptoka z dużym dyskiem i daca.

Mam 6 dużych dysków z muzyką - mniej więcej 5TB - gdzie ja bym zmieścił te plyty?

747

Bóg ma Cię w dupie(o ile ją ma) drogi kolego. Rozliczanie zostaw, szkoda czasu. Lemingu.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Hanba, zdrada, targowica....na koncu k**wa...w waszym slowniku....

Czy wy macie jakis problem z waszym bogiem lub wasza waira...? Ogol katolikow takich problemow nie ma....

To nie religja jest problemem. to wy nim jestescie. Przerobiliscie religie na wlasne potrzeby.....Nawet Boga...wedlug waszego uznania.

Teraz naprawde ide spac..........

1. Tak. 2. Tak. To prawda. Ciekawe jak wyglądała by współegzystencja różnych religii...? 3. Tak. 4. Nie. Wiedzą już bardzo dużo. 5. Nie. Umknęło Ci znalezienie bozonu Higgsa. To układa teorię standardową (fizykę cząstek) do kupy.

Nic nie układa, jestem właśnie po lekturze treści, pobieżnie oczywiście.

Umawiają się na pewne rzeczy, żeby do siebie pasowały, ot cała fizyka teoretyczno-abstrakcyjna.

Tych elementów nie sposób zobaczyć, więc dywagują, może to wygląda tak, a może tak, może zjawisko dane funkcjonuje w ten a może w inny sposób.

Nie twierdzę że nic nie wiadomo, coś tam wiadomo, ale więcej potrafimy wykorzystać zjawisk chyba niż wyjaśnić, jak np z prądem elektrycznym, którego zagadnienia są kompletnie w lesie.

Hanba, zdrada, targowica....na koncu k**wa...w waszym slowniku.... Czy wy macie jakis problem z waszym bogiem lub wasza waira...? Ogol katolikow takich problemow nie ma.... To nie religj jest problemem. to wy nim jestescie. Prerobiliscie religie na wlasne potrzeby.....Nawet Boga... Teraz naprawde ide spac..........

To Ci się śni?

Cóż za sny ma Kolega?

Bóg jest w nas, Bóg jest wszędzie stwarza dobro, piękno, charakteryzuje się miłością.

747 Bóg ma Cię w dupie(o ile ją ma) drogi kolego. Rozliczanie zostaw, szkoda czasu. Lemingu.

Nie zazdrość mnie miłości Bożej, to tylko oznacza że nie doceniasz Boga, który w swej miłości stworzył każdego człowieka i dał mu takie życie, które idealnie do niego pasuje.

747

To, że nie dajesz się sprowokować to Ci się chwali ale twoje bluźnierstwo(Bóg to Ja) spali Cię ogniem żywym.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

747

To, że nie dajesz się sprowokować to Ci się chwali ale twoje bluźnierstwo(Bóg to Ja) spali Cię ogniem żywym.

Bóg mieszka w KAŻDYM CZŁOWIEKU, w jego sercu, jest sumieniem.

Masz sumienie?

Co Ci ono mówi, delikatnie sugeruje jak lżysz z ofiar masakry w Smoleńsku?

Sprawdź.

skynek gorszy od ruska durny polak z krzyżem

Przykład człowieka, nie mogącego się już cofnąć.

Jest zdemoralizowany do cna, wie o tym więc brnie dalej, już mu jest wszystko jedno, jaki poziom piekielnego ognia będzie po śmierci chłonął ciało jego umęczone ziemską tyranią diabłów!

747

Palenie żywym ogniem ma moc oczyszczania miejsca, atmosfery, nawet duszy.

Palenie żywym ogniem ma moc oczyszczania miejsca, atmosfery, nawet duszy.

Nawet tego pożałowano ofiarom katastrofy.

Przykład człowieka, nie mogącego się już cofnąć.

Jest zdemoralizowany do cna, wie o tym więc brnie dalej, już mu jest wszystko jedno, jaki poziom piekielnego ognia będzie po śmierci chłonął ciało jego umęczone ziemską tyranią diabłów!

" Umysł jest swoim własnym panem i sam potrafi niebem uczynić piekło i piekłem niebo. "

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.