Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Bo jesteście idiotami dennymi co nie rozumieją pisma.W razie konfliktu Washington Moskwa,napisałem.W tej chwili takiego nie ma,a Kaczyński do niczego potrzebny Romneyowi nie jest.

Tak jak tobie(wam) nie potrzebna jest analiza drewna na obecność lakieru i skrzydła na obecność drewna...no bo po co? Przecież wszystko jasne...Kretynie z dupą zamiast mózgu.

Bo jesteście idiotami dennymi co nie rozumieją pisma.W razie konfliktu Washington Moskwa,napisałem.W tej chwili takiego nie ma,a Kaczyński do niczego potrzebny Romneyowi nie jest.

Tak jak tobie(wam) nie potrzebna jest analiza drewna na obecność lakieru i skrzydła na obecność drewna...no bo po co? Przecież wszystko jasne...Kretynie z dupą zamiast mózgu.

analityku co z tym zrobić

" Rzecznik prezydenta Władimira Putina uznał za "niedopuszczalne" uwagi republikańskiego kandydata na prezydenta USA Mitta Romneya na temat Rosji. Romney powiedział, że jeśli wygra, to będzie wobec Moskwy mniej "elastyczny" niż obecny prezydent USA.

Pytam,czy lubisz motocykle i czy jest taki,który chciałbyś mieć.Fajny motor-nie wibrator...choć także miło wibruje!

Pytam,czy lubisz motocykle i czy jest taki,który chciałbyś mieć.Fajny motor-nie wibrator...choć także miło wibruje!

Jaro,co ty robisz o 3.30?

A cóż to 3.30 ? O tej właśnie godzinie mam zwyczaj kończyć wieczorki filmowe.

No chyba że na rano do pracy, to wtedy raczej nie.

Wielu wybitnych ludzi o tej właśnie porze miało zwyczaj udawać się na spoczynek. Choćby Józef Wisarionowicz. I nie posiadali telewizora z nagrywarką.

alpaga, jest specjalny wątek poświęcony motocyklistom, ba, nawet klub. Chyba, że masz jakieś wyższe przesłanie, którego malutcy nie łapiom ni w zomb..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No i co,nie mieliście kiedyś ochoty tak dosiąść jakiegoś ścigacza,albo choppera?Może krosówkę?

Nie musi być to zaraz HD...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Czepiacie się!

Almagra chce podstępnie przeciągnąć Was do watku o KK nawiązując dyskretnie do znanego księdza-pedofila miłośnika motocykli.

"2,5 roku więzienia ma spędzić 52-letni ks. Roman J., były proboszcz parafii w Małej k. Ropczyc, za molestowanie seksualne 14-letniej dziewczynki. Trzem innym naruszył cielesność, ale postępowania umorzono, bo przestępstwa się przedawniły."

Więcej...

Ukryta Zawartość

post-9051-0-64233800-1346627194_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

14 lat ?

Przestępstwo niewątpliwe, skoro tak stanowi prawo.

Ale pedofilem to bym wielebnego już nie nazwał.

Tylko żeby nie wyszło że jestem kryptoklerykałem.

Tylko żeby nie wyszło że jestem kryptoklerykałem.

No cóż, sąd i tak by wobec Wielebnego wyjątkowo łagodny.

"Zarzuty o molestowanie seksualne i obcowanie płciowe wobec trzech pozostałych ofiar księdza sąd umorzył. Zrobił to dlatego, bo zmienił kwalifikację przestępstw - z molestowania na naruszenie nietykalności cielesnej nastolatek. A za to duchowny nie mógł być skazany, bo te przestępstwa już się przedawniły. Można je ścigać tylko przez rok od ich popełniania."

Normalny obywatel nie mógłby liczyc na taką pobłażliwość no ale proces odbywał sie w mateczniku prawicy a ta jak wiadomo bardzo dba o moralność :-))).

Zaciekawil mnie wyrok. "Duchowny został skazany na 2,5 roku bezwzględnego więzienia. Sąd orzekł również, że były proboszcz przez cztery lata nie może pracować jako nauczyciel."

Tylko cztery lata??? Ciekawe co na to Prezes Kaczyński ;-)?

Jestem Europejczykiem.

Musiał się koleś zdziwić. Wzięli go z zaskoczenia.

Żeby było uczciwie i sprawiedliwie, ministerstwo powinno wcześniej wydać jakiś komunikat w stylu : od tej pory księżom już nie pobłażamy.

Ja bym jeszcze dołożył gagatkowi ze 200 godzin pracy społecznej, np. w poprawczaku dla dziewcząt. Wprawdzie nauczycielem na razie być nie może, ale szatniarzem, łaziebnym, masażystą...

ważna twoja kasa i sms do sakiewicza a klepać możesz o wszystkim ,mało kogo obchodzi .Oczywiście pomijam osobników dla których jesteś cennym obiektem kpin z narodowej głupoty

W poniedziałek na światło dzienne wyjdzie prawda, tym razem za darmo.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Światłość rozświetla ciemności a Macierewicz mu w tym pomaga, na razie za 65zeta ale od poniedziałku gratis.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.