Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie!

Widać jak na dłoni ,że PiSowsko-Ziobrowska opozycja z braku lepszych pomysłów odgrzewa stare trupy. Z wynikami badań po ekshumacjach będzie to samo co z ciałem Watermana - owszem, pewne szczegóły nie zgadzały się ale odnośnie przyczyny zgonu nie ma żadnych wątpliwości. A nawet gdyby okazało się, że Gosiewskiemu podmienili nogi to co? Zrobiłbym większy problem gdyby pięknej kobiecie dali nogi Gosiewskiego. Może i makabryczne ale ja tego nie wymyśliłem, tej całej nekrofilii.

Takie pierdoły mogą pisać tylko babska, przekomarzające się na stronach www

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Dla zainteresowanych w Radio Maryja jest oto audycja,

Wysłuchanie publiczne w Parlamencie Europejskim w sprawie trudności wyjaśnienia przyczyn Katastrofy Smoleńskiej. "Katastrofa smoleńska. Odrzucona prawda".

Tu też coraz wiecej harcowników. Tym razem jeden "rycerz":

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Taka póżna refleksja?Że pamiętliwi są to dośc oczywiste,chociażby że świetują wygnanie nas z Moskwy,jako święto narodowe,to mówi samo za siebie,

Ukryta Zawartość

wysluchanie w parlamencie wypadło jak...katastrofa.

Szkoda gadać.

Oni już nie żyją.

Bóg wyrówna rachunki.

Czeka nas walka o wolność.

Nastąpiło wrogie przejęcie Polski przez obce mocarstwo.

W Polsce na 1000 kobiet przypada 1 samiec alfa, reszta to ciecie jak Wy.

Szanowni Ciecie z forum.

To już nie ma problemu mgły tylko jakieś wybuchy? Może na słońcu?

Zażenowanie występami naszych nekrofilów musi być spore bo nawet na stronie rzepy nie mogę znaleźć niczego o konferencji Grupy Helowej. A na Onecie jest. Widać działa prawicowa cenzura.

Na miejscu Xniwaxa już rwałbym włosy z głowy ;-).

Jestem Europejczykiem.

Teraz kiedy Jarosław Kaczyński ogłosił w Brukseli tezę o zamachu, popartą wyjaśnieniami rzeczoznawców, jest mi tymbardziej przykro z kim przesiaduję tu na forum.

Możecie do woli używać przymiotników w kierunku mojej osoby, opiszecie tylko w ten sposób swoje stany emocjonalne powstałe z faktu, że przez dwa lata ruc.ano Was w miejsce, które się do tego najlepiej nadaje.

Czekaliście na wynik śledztwa, tylko kto ma je prowadzić, Rosja?

Polscy prokuratorzy jedyne co mogą zrobić, to wydaje mi się że to co zrobił pan Przybył.

Chciał wykaraskać się z tego bagna, jednak nie chcą go puścić.

Jesteście naiwni jak małe kocięta, drodzy forumowicze forum audiostereo.

Najbardziej naiwni są wyborcy J.P.

O czym przekonują się teraz, słuchając o krwi na rękach, już nie Jarosława Kaczyńskiego czy Jego św pam brata, lecz szefa SLD Leszka Millera.

Znalazła się potrzeba aby ta krew znalazła się na tych akurat rękach, a nie innych.

I to z wyraźnego powodu.

L.Miller poszedł do związkowców i chce referendum.

Przeszkadza komitywie PO PSL.RP.

Trzeba go usunąć.

Kogo trzeba będzie usunąć w następnej kolejności?

Pożyjemy, zobaczymy.

Rosja jest teraz w nieciekawym położeniu wobec Polaków polskich.

Wy Koledzy jesteście w bardzo wygodnym położeniu.

747 = chamski samiec alfa!

Zazdrościsz?

Nie ma czego.

Trochę bawi mnie sformułowanie "popartą wyjaśnieniami rzeczoznawców". Rzeczoznawcy którzy widzieli jedynie zdjęcia. No i raporty MAK i Millera.

Jestem Europejczykiem.

Baw się baw.

Nie kompromituj się.

Poszukaj sobie dostępne materiały źródłowe w internecie.

Ale co tam, Ty już wszystko wiesz, od 9 godziny wiesz od min Sikorskiego że winni są piloci, bo 4 razy podchodzili we mgle do lądowania.

Tylko jednego nie wiesz, SKĄD SIKORSKI O TYM WIEDZIAŁ TAK SZYBKO?

Od ambasadora Bahra, a on widział we mgle ze 150 metrów, że wszyscy pogibli.

A rzecznik MSZ informował, że trzy osoby dzwoniły po katastrofie do swoich bliskich.

I przez trzy tygodnie, przy tym stanie techniki nikt w Polsce nie wiedział jaka była dokładna godzina katastrofy.

To tylko promil nieścisłości i tylko z początku wyjaśniania zdarzenia.

A im dalej w las, tym więcej drzew.

Nikt w Europie się nie interesuje tą sprawą.

Ciekawe dlaczego.

A tak się interesują stanem węgierskiej demokracji.

Żenada.

Europy żadnej nie ma, nie było i nigdy nie będzie.

Nigdzie ludzie się tak nie zabijali okrutnie i bestialsko jak w Europie.

Nie jestem więc zdziwiony taką postawą.

Kogo ma interesować Polska, co tu się dzieje.

Ważne by nie drażnić tygrysa.

Żenada.

Islam zaleje tzw Europę i obudzą się z ręką w gaciach.

Oszołomy lewackie znudzone życiem.

Następna PiSSSmańska akcja - ze 150m widać totalnie rozdupcony samolot, podwozie na drzewie, dogaszany pożar a specjaliści z cukiernikiem na czele zastanawiają się skąd dziwne przypuszczenie że wszyscy nie żyją.

Jestem Europejczykiem.

Dlaczego mały/ No bo mały, prawie żaden.

Z tego co czytam to dla wyznawców Prezesa wiarygodni są "eksperci" którzy niczego nie widzieli a niewiarygodny jest ambasador (zresztą bardzo dobry) który był na miejscu. Taka PiSowska logika.

Jestem Europejczykiem.

Ambasador Bahr był wtedy po ciężkich przejściach związanych z jego stanem zdrowia.

Jaro

Jak nie masz wiedzy, to nie sprowadzaj ważnych dla bezpieczeństwa państwa informacji do poziomu sloganów wyborczych naćpanej bandy, przeszkadzającej Leszkowi Millerowi w wystapieniu sejmowym dziś.

Dlaczego mały/ No bo mały, prawie żaden.

Z tego co czytam to dla wyznawców Prezesa wiarygodni są "eksperci" którzy niczego nie widzieli a niewiarygodny jest ambasador (zresztą bardzo dobry) który był na miejscu. Taka PiSowska logika.

Skończ z tymi hasłami, zechcij użyc jakiej kolwiek logiki.

Na temat są już całe książki i dwa raporty.

Jest tam kopalnia wiedzy i kopalnia manipulacji.

Czekamy wciąż na prawdę.

Czekamy na dowody.

Jeszcze ich nie ma.

Szkoda mi ciebie bo dajesz sobie robić wodę z mózgu przez cwanych politycznych graczy. Jesteś jak jelonek Bambi któremu wydaje się że idzie tam gdzie chce a tymczasem wilk przestawia mu dekoracje ktore jelonek bierze za rzeczywistość i cieszy sie jaki to on sprytny jest.

Jestem Europejczykiem.

Mnie szkoda nie tylko Ciebie, ale całej populacji chłopców w krótkich spodenkach, którzy stracili mam nadzieje że nie bezpowrotnie elementy męskośc, pozwalając sobie na to co dzieje się w naszym kraju.

Do czego to doszło Jaro, że Leszek Miller mówi do Palikociąt, o naćpanym towarzystwie.

Człowieku zastanów sie dla kogo pracujesz!!!

Nie widzisz że w kraju pod dywanem trwa wojna.

Przed kamerami prokurator strzela sam do siebie a Gromosław Czempiński idzie do aresztu, o Siemiątkowskim nie wspominając, który ma odpowiadać za tajne więzienia CIA, o których wiedział L.Miller a A.Kwasniewski nic nie wiedział a wiedzę mieli DOKŁADNIE TAKĄ SAMĄ?

Wyobrazałeś sobie kiedyś L.Millera wśród solidarnościowców protestujących przeciw rządowi PO?

Rozczarowujesz sam siebie.

Skoro pomijasz podstawowe fakty z życia kraju, to lepiej przestań pisać pierdoły.

Ale rozmazujecie temat.

W Polsce jest tylko jeden temat, który ma znaczenie.

TO KATASTROFA W SMOLEŃSKU.

Wszystkie inne zawierają jej elementy i prędzej lub później tam się spotykają.

Jak nie macie tego swiadomości, to tylko oznacza Waszą ignorancję.

Jeśli był rzeczywiście zamach, a państwa europejskie na to nie wykazują żadnej reakcji, to stwarza zupełnie nową konstelację polityczną w Europie i na świecie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.