Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

disco, moze przeanalizujesz ta czesc stenogramu:

10:03:22,4-10:03:25,0 II pilot: (niezr.) za wielką wodę na czterogwiazdkowego generała.

10:03:30,8-10:03:35,2 II pilot: I teraz

tak za***rdala, bo musi jeszcze nalatać 40 godzin.

10:03:35,8-10:03:43,9 II pilot: Nie, a jak nie może, to wiesz, wtedy za***rdala do Poznania.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, 7 Cze 2010, 10:26

>jakiej propagandy?... panowie, no to z grubej rury... pod Niznym Nowgorodem, rosjanie maja swo

odpowiednik HAARPu... :)<

a nie mają?

co to w ogóle za sensacja, chyba tylko dla tych , którzy pojęcia nie mają co to jest HAARP

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

mamel, to dla disco informacja jest... bo on narazie ma malo danych do analizy, a tak to sie juz wszystko mu dokladnie uklada... podziemny lab, komandosi, rosyjski haarp pod niznym nowgorodem...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

aha.. disco, podczas swoich analiz, mozesz sie rowniez zainteresowac projektem Ajax, to przy analizie, tajemnicy zerwanych przewodow energetycznych....

foxbat czytam analizuje i wyciagam wnioski. Jestem wolny od jakichkolwiek politycznych motywacji. I dobrze mi z tym. Wiem ze zaraz przyleci wladz meloman62 albo Jaro_747 i zaczna siac propagande jak w co drugim watku ale olewam ich. Podobnie jak Horsta i spolke.

pokaż cały temat katastrofa pod Smolenskiem

discomaniac71 26 Maj 2010, 19:55

ana, to juz skonczyles analize.... jaki wynik?

Polska logika (Polish logic):

discomaniac71:

"Ja wiem ze nic innego nie ma znaczenia poza tym ze to prezydent wydal polecenie ladowania:-)"

Piecioletnia Zosia siedzaca na tylnim siedzeniu kazala mi sie rozpedzic do 150km/h i wjechac na mur. Bardzo ja kocham, wiec wjechalem. To byla wina Zosi.

lub:

Mlody mezczyzna wdarl sie do sali operacyjnej, wzial skalpel i przeprowadzil operacje mozgu. Pacjent zmarl. Zdecydowanie wina mlodego mezczyzny.

discomaniacu71 analizujesz bzdury....

"analityku" kim jest lakiernik Władimir Safonienko? podpowiem ma dużo wspólnego z omawianym filmikiem o strzelaniu do ofiar.

faceciku skoro wyborczej zarzucasz kłamstwo w podanych linkach to PRZYZWOITA OSOBA udowodni pomówienie.

czy jak zwykle bucu nie wiesz co piszesz a jedyny argument jest na poziomie idioty

"wyborcza kłamie"

mała ciekawostka

ekspert od bezpieczeństwa lotów, z którym rozmawiał "Russkij Newsweek", a który jednak zastrzegł sobie anonimowość, uważa nawet, że "z 50-procentowym prawdopodobieństwem można przyjąć, że w fotelu II pilota siedział dowódca Sił Powietrznych (generał Andrzej Błasik)".Według eksperta, świadczy o tym wypowiedziane o 8.34.43,4 przez nierozpoznaną osobę słowo: "Podwozie". "Słowo to wypowiada zwykle osoba zajmująca fotel II pilota. Właśnie on wypuszcza podwozie przy lądowaniu"

disco te fakty o ktorych piszesz to nie dogamty wiary, nalezy sie jakies uzasadnienie jak kontroler zmusil naszych do olania wszystkich przyrzadów do nawigacji tutka a nie tylko powtarzanie na zasadzie ja wierze i juz

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

władz to forum internetowe zatem mozesz szczekac do woli. Takich madrych wirtualnie mielismy juz sporo. Nie bede sie znizal do twojego poziomu i nie zamierzam ci ublizac.

"discomaniac71, 7 Cze 2010, 14:54

>władz to forum internetowe zatem mozesz szczekac do woli. Takich madrych wirtualnie mielismy juz

>sporo. Nie bede sie znizal do twojego poziomu i nie zamierzam ci ublizac."

nie rozśmieszaj politruku.....prześledźmy twoje wpisy

pojawiają się stenogramy na podstawie których psychologowie piloci 99% osób wspomina o presji na pilotach....

disco zgodnie z PiS narodem a jak najbardziej z prezesem ignoruje stenogramy i nic nie jest w stanie z nich wyczytać natomiast z filmiku nakręconego przez lakiernika Safonienko snuje teorie o strzelaniu i dobijaniu

wywiad z autorem filmu lakiernika Safonienko

"Czy słyszał Pan jakieś strzały i widział ludzi, którzy kręcili się wokół samolotu?

-Nikogo tam nie było,przecież mówiłem, że przybiegłem jako jeden z pierwszych.

Czy był tam oprócz Pana ktoś,kto również filmował?

-Nie,tylko jakiś dziadek"

faceciku tak wygląda historia twoich hipotez wystarczy uwierzyć w fakty a nie gonić własny ogon.

discomaniac71

niestety nie moge odpisac na to co Ty mnie odpisałes bo jakis miszczu wyciał Twoj wpis przy okazji czystki w wątku

nie sadze abys trescia odpowiedzi dał pretekst do moderacji wpisu , sadze ze miszczu jest dzis przemeczony i niesumiennie pracuje po długim weekendzie albo szkieł zapomniał zabrac ze słoika

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość G.Mark

(Konto usunięte)

Zdecydowanie polecam wszystkim lekturę tego http://lotnictwo.net.pl/7-inne/43-hyde_park/26427-katastrofa_smolenska_rozne_rozmowki_spekulacje_dywagacje_i_inne.html

Wypowiadają się tam również ludzie, którzy samolotami latają. Warto postarać się zrozumieć całość sytuacji jaka zaistniała, a nie czepiać się wybranych fragmentów.

A przekładając na sytuację, w której każdy z nas może się znaleźć.

Jedziesz samochodem, masz GPS i CB radio. Mgła. Widoczność na parę metrów. Dojeżdżasz do przejazdu kolejowego bez rogatek, ale z sygnalizacją świetlną i dźwiękową. Sygnalizacja działa i sygnalizuje nadjeżdżający pociąg. Wjeżdżasz na tory, bum, giniesz.

Pytania:

- Czy do twego zgonu przyczyniły się złe wskazania GPS?

- Czy do twego zgonu przyczynił się brak komunikatu na CB, że nadjeżdża pociąg?

GM

discomaniac71

Władimir Safonienko lakiernik z oddalonego 1 minutę drogi od katastrofy serwisu KIA Nokią N82 nagrał film kopalnię uparcie powtarzanych teorii spiskowych.

"Na początku wydawało mi się, że to samolot,który codziennie o tej porze lądował na lotnisku,ale gdy usłyszałem huk uderzenia,wziąłem klucz od bramy i pobiegłem na miejsce.Mam telefon Nokia N82 z kamerą,zacząłem więc nagrywać..

-Czy wiedział Pan że rozbił się samolot z polskim prezydentem?

Nie

-Czemu nie podszedł Pan bliżej?

Bałem się.Wszędzie czuć było zapach benzyny, obawiałem się wybuchu

-CZY SŁYSZAŁ PAN JAKIEŚ STRZAŁY I WIDZIAŁ LUDZI,KTÓRZY KRĘCILI SIĘ WOKÓŁ SAMOLOTU????????

NIKOGO TAM NIE BYŁO,PRZECIEŻ MÓWIŁEM,ŻE PRZYBIEGŁEM JAKO JEDEN Z PIERWSZYCH!!!!!!!!!!!

-Czy był tam oprócz Pana ktoś,kto również filmował?

Nie, tylko jakiś dziadek" (wywiad Maciej Wiśniowski "Nie")

Discomaniacu kluczem może być dziadek....pokombinuj a nie neguj "Nie"

discomaniacu71 dokładnie obejrzyj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Robert Gdansk, 7 Cze 2010, 10:17

>wladz> a jednak to nie tylko moje urojenia :)

>fajnie fajnie"

to jest bez znaczenia..Samolot nie miał nawet minimalnych warunków do lądowania o czym piloci pośrednio informowali pierwszego pasażera czekając na decyzję.Widocznie zaważyła presja zgodnego z planem przebiegu uroczystości a zarazem prezentacji kandydata na prezydenta.

wladz>

to jest bez znaczenia?????

Co Ty wogule piszesz...doskonale wiesz ze gdyby komenda na 2gim km brzmiala "pod sciezka" uwazniej by przyjrzeli sie przyrzadom i moze zareagowali na TAWSA!

Posluchaj sie ekspertow i nie odmawiaj im PRAWA do zejscia na decydyzyjna (100m).

Kazdy pilot ma prawo zejsc na decyzyjna i ocenic czy moze uda mu sie wyladowac czy nie.

Gdyby kontroler ZAMKNAL lotnisko 10mnin wczesniej wogule nie bylo by tego watku !!!

>Posluchaj sie ekspertow i nie odmawiaj im PRAWA do zejscia na decydyzyjna (100m).

moze tak, moze nie... zlamali minima, o czym tu mowic???

>Gdyby kontroler ZAMKNAL lotnisko 10mnin wczesniej wogule nie bylo by tego watku !!!

no tego by nie bylo, bylby inny...

Robert Gdańsk

tą hipotezę dopiero badają poczekaj z teoriami.

dla mnie nie ma to znaczenia ponieważ wcześniej zapadła decyzja niezgodna z procedurami...samolot nie miał warunków do lądowania i piloci wiedząc o tym świadomi je złamali.

Gość G.Mark

(Konto usunięte)

Robert Gdansk, 7 Cze 2010, 18:43

>wladz>

>to jest bez znaczenia?????

>Co Ty wogule piszesz...doskonale wiesz ze gdyby komenda na 2gim km brzmiala "pod sciezka" uwazniej

>by przyjrzeli sie przyrzadom i moze zareagowali na TAWSA!

>Posluchaj sie ekspertow i nie odmawiaj im PRAWA do zejscia na decydyzyjna (100m).

>Kazdy pilot ma prawo zejsc na decyzyjna i ocenic czy moze uda mu sie wyladowac czy nie.

>Gdyby kontroler ZAMKNAL lotnisko 10mnin wczesniej wogule nie bylo by tego watku !!!

Gdyby babcia miała wąsy, byłaby wujaszkiem. Kontroler podał "warunków do lądowania nie ma". Co miał im jeszcze powiedzieć? "Wyp... lać stąd bo się zabijecie!"?! To od tego co mówi kontroler zależy, czy panowie w kokpicie patrzą na przyrządy i słuchają TAWS'a?! Swoją drogą, to była już kiedyś taka sytuacja. Pewna załoga posłuchała kontrolera, a nie systemu TCAS i wpakowała się w inny samolot.

Nie rób z pilotów bezradnych dzieciaków, którzy nie wiedzą co mają robić dopóki się im tego nie powie.

Poszukaj informacji o czymś, co się nazywa "szczur", a po angielsku "scud running".

GM

poczekajmy aż nasi przekopią się przez te 6 ton akt, z pewnością powstanie jeszcze niejedna ciekawa teoria

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.