Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

Zbanowanie wielu userów, w tym także PawlaXYZ, który należał - przyznaję - do wyjątkowo denerwujących postaci ;)) było - powiedzmy to szczerze - obrzydliwym złamaniem regulaminu. Od tamtej pory regulamin, będący jedynie przykrywką do działań admino-moderacji, stał się niestety bogatszy o jeden niezapisany punkt:

"Z powodu znanego wyłącznie sobie administracja i moderacja mają prawo do wyrzucenia w każdej chwili każdego postu oraz każdej osoby i nic ci do tego baranie".

Czyli jak w życiu - kto ma władzę ten rządzi. W historii świata oprócz szlachetnych, dobrych i mądrych władców zasiadały również na tronach wredne, zawistne i ograniczone pokraki.

niezupełnie się z Tobą zgadzam... ale moderacja tutaj ma chyba kompleks Boga... Frantz, na przykład, ewidentnie upaja się swoją "władzą".

Czy usuwanie postów z którymi się nie zgadza Frantz i rochu jest w jakimś punkcie regulaminu ?

No nie mówiłem?

Jak tylko coś nie po twojej myśli to od razu uderzasz w bek.

A podobno chłopaki nie płaczą ; )

Hm.. Jakie chłopaki?

Wiesz jaka jest między nami różnica ? Podstawowa:

Chociaż bredzisz niemożebnie, nie masz zielonego pojęcia o audio i do tego wydaje Ci się, że wiesz wszystko, to nigdy nie nawoływałem do usuwania tych szkodliwych głupot, poza oczywistym chamstwem skierowanym w moją stronę.

Ja mam Klasę a ty skończyłeś kilka klas. Pewno i tak tego nie zrozumiesz.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Hmm..

Kiedyś aby się skutecznie pozbyć Atoposa z Audiohobby stworzono osobne forum dla niego.

Można by zrobić zrzutkę na takie samo forum dla trójwymiarowego.

Niech sobie tam hasa do woli i pisze co tylko papadnie.

Co Panowie na to?

Ja mam Klasę a ty skończyłeś kilka klas. Pewno i tak tego nie zrozumiesz.

Chyba jednak rozumiem.

Masz własną klasę na Naszej Klasie?

Dzieci cię nie chciały w swojej klasie to utworzono taką specjalnie tylko dla ciebie?

Hmm..

Kiedyś aby się skutecznie pozbyć Atoposa z Audiohobby stworzono osobne forum dla niego.

Można by zrobić zrzutkę na takie samo forum dla trójwymiarowego.

Niech sobie tam hasa do woli i pisze co tylko papadnie.

Co Panowie na to?

typowe dla pewnego typu ludzi: komuniści też wyrzucali opozycjonistów za granicę, o wrzucaniu do więzienia nie wspominając...

Hmm..Kiedyś aby się skutecznie pozbyć Atoposa z Audiohobby stworzono osobne forum dla niego.Można by zrobić zrzutkę na takie samo forum dla trójwymiarowego.Niech sobie tam hasa do woli i pisze co tylko papadnie.Co Panowie na to

Najlepiej będzie jak zaczniesz od siebie.

Usuwanie postów trollerskich i/lub agresywnych jest regułą na forach. "Archanioł", jako obecny na forum od 2 miesięcy, mógł o tym oczywiście nie wiedzieć, ale obecnie już wie. Moderacja życzy dlaszej, bardziej udanej współpracy kolego Archanioła z forum.

Czy kolega jozwa się może wypowiedzieć dlaczego rozmawiał ze mną na forum a potem usunął te posty ? A jeśli nie on, to się nie dziwi, że jego posty znikają ? Pasuje mu to... ?

Czy kolega jozwa się może wypowiedzieć dlaczego rozmawiał ze mną na forum a potem usunął te posty ? A jeśli nie on, to się nie dziwi, że jego posty znikają ? Pasuje mu to... ?

Widocznie pasuje. Archaniołek, ty pożyteczny robaczek dla audiostereo.pl jesteś - posty piszesz, innych nimi prowokujesz, bo taką masz naturę internetowego prowokatorka. Następnie oni się unoszą i obrażają, też masę postów produkują żeby ci dopieprzyć. Ilość wejść na stronę audiostereo.pl w ten sposób rośnie, a to moderacji/aministracji tego forum oraz zarządowi spółki SITE bardzo odpowiada. Moderacja lubi takich małych prowokatorków jak ty ale, jak widać, nie chce być z tobą bezpośrednio kojarzona. To co moderacji niewygodne to sobie wytnie, to normalne. Bo to jest moderacja spółki SITE, a nie "nasza" - forumowiczów. Na regulamin się nie powołuj, bo wywołujesz tylko i wyłącznie moje zażenowanie.

kolega jozwa milczy, ale kolega Frantz, się wypowiedział, że to, że mogę tu pisać to jest za specjalnym pozwoleniem jozwy m. ... naprawdę nie wiem co mam napisać ze szczęścia... myślę, że powinien powstać specjalny wątek w którym KAŻDY forumowicz, przynajmniej raz w tygodniu by dziękował moderacji, że spotkało go takie szczęście i może tu pisać...

i słowo ciałem się stało...

więc ja, Archanioł pierwszej klasy, chciałem podziękować oficjalnie moderacji, a w szczególności jozwie m. za możliwość pisania na tym forum i głoszenia swoich niemądrych poglądów...

To pisałem ja, Archanioł pierwszej klasy...

Każdy forumowicz powinien tutaj pisać coś miłego przynajmniej raz w tygodniu, bo to szczęście spotyka każdego z nas...

Gość rochu

(Konto usunięte)

A dziękuję za utrzymywanie przy życiu trójwymiarowego we wszystkich jego wcieleniach.

Bez niego byłoby nudno.

Myślę że Site powinno dać Pawełkowi podwyżkę, chłopina nabija wam przecież licznik aż miło.

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 17 Października 2010 - prywatne wycieczki do moderacji
Ukryte przez Yamnick, 17 Października 2010 - prywatne wycieczki do moderacji

krecił sie tu jakis jamnik ale go chiba wilki zjadły.I kto mi teraz podciagnie licznik w gorke?

...coś miłego przynajmniej raz w tygodniu...
Ktoś może uznać to za offtopic, ale coś miłego:

"Talerz pomidorówki".

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Po wy..., znaczy wykasowaniu, wielu ciekawych wypowiedzi kolega Fr@ntz dał popis:

"Od tej pory każdy wpis nie związany z chęcią dopisania się do listy składkowiczów i organizacji tej akcji będzie nagradzany 5 dniowym banem".

Kolega się rozwija. Czekam efektów!

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 17 Października 2010 - Prywatne, chamskie wycieczki do moderacji
Ukryte przez Yamnick, 17 Października 2010 - Prywatne, chamskie wycieczki do moderacji

zachecam wszystkich do załatwienia sobie u jamnikow takowego czegos co widac z daleka.Bardzo ułatwia zycie ...Ale to chiba nie jest latwo.Tym bardziej ze ostatnio cós jamników wsysło.

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 17 Października 2010 - prywatne, chamskie wycieczki do moderacji
Ukryte przez Yamnick, 17 Października 2010 - prywatne, chamskie wycieczki do moderacji

czy generalnie nie mozna znależśc jednego jamnika nawet z obcietym ogonem.... zeby mi podniósł kreske.

Gość masza1968

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 17 Października 2010 - prywatne, chamskie wycieczki do moderacji
Ukryte przez Yamnick, 17 Października 2010 - prywatne, chamskie wycieczki do moderacji

to te kreske widze tylko ja??To to jest do kitu.Domagam sie zeby była ogolnie widoczna.Wtedy chetnie wezme.

a pewnie, że do kitu - nie ma sie jak pochwaliś przed gawiedzia swoimi ranami w walce z jamnikami

taka blizna to taka bardziej meska jest i trza się z nia obnosić

Kupię Opla - wtedy podziękuję ...

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

tutaj jednak banda kretynow ( lub jak ktos chce ludzi o inteligencji nizszej niz przecietna) chce udowodnic , ze wlasciwie to gra tak samo, ze bit to bit,

moderacja cierpliwie usuwa moje posty, większość jednak merytoryczna, a żaden nie był agresywny...

A tego posta nie chce usunąć... dlaczego ? Pomimo tego, że go zgłaszałem do moderacji... i kilkakrotnie zgłaszałem w wątku...

Czyżby dlatego, że poglądy electro były jej miłe, a moje nie... ?

A czy mógłbym poprosić o link do tego wpisu?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

voila :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.