Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

Józwa dużo serca włożył w to forum i nie miał tego komfortu którzy mają dzisiejsi moderatorzy - dziurawy silnik forum często się wywracał, dużo trudniej przebiegało polowanie na klony - a dodatkowo był swego rodzaju "one-man-orchestra", czyli odpowiadał za wiele rzeczy jednocześnie. Walczył naprawdę dzielnie i trzeba to docenić. Atopos był przebiegły a Józwa nie miał odpowiednich narzędzi - dlatego tak długo to trwało.

Chciałes powiedzieć,że brakowało mu Paltona??

W dużej mierze to ogromna zasługa Paltona-

W moim statusie ostrzeżeń kreska czerwona!

dobre efekty wymagają właściwych predyspozycji

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

niestety, spełnienie każdego z kryteriów kwalifikuje adepta do psychoanalizy

ing jang

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

W dużej mierze to ogromna zasługa Paltona-

W moim statusie ostrzeżeń kreska czerwona!

Prawdziwa sztuka rodzi się w cierpieniach.

Po takiej ilości razów otrzymanych od forumowych modów można rzec z przekonaniem: Audiofil vel Stary - artystą jest nieprzeciętnym.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb mam prosbe caleb szaleje i obraza . widac potrzebuje urlopu. dzieki

dobrze ty sie czujesz

kogo ja niby obrazilem

chyba ze masz na mysli siebie ale to jeszcze nie zdazylem

mlb mam prosbe caleb szaleje i obraza . widac potrzebuje urlopu. dzieki

Zdradź ano gdzie tak szaleje, może wpadniemy na imprezę.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Rochu wykupił centrale telefoniczną i wszystko jasne, nie dziwne, że nie można się dodzwonić :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość HarpiaAcoustics

(Konto usunięte)

Szanujcie moderatora swego!!! Możecie mieć gorszego!!!

:):):)

Właśnie zostałem wyrzucony bez ostrzeżenia z forum AUDIOFREAKOWO.NET

Kto zgadnie za co?

Stawiam duży browar:)

Tutaj to jest kulturka:)

c.d.n.

?

Kto zgadnie za co?

Zaraz,zaraz.....czy to jest teleturniej?

Lepszą wiadomością byłaby ta......kto to zrobił-taki odważny i ludzki to musi być gość...jesli zrobił to słusznie.

Jesli nie to po prostu jest zwykłą mendą forumową......taka moja jest opinia.dziekuję za uwagę.

Gość HarpiaAcoustics

(Konto usunięte)

W zasadzie "teleturniej" :)

Jest pytanie, jest nagroda:)

Jeszcze nie wiadomo czy słusznie czy nie.

Może wyleciałem słusznie?

Pytanie .......za co?

Kto tego dokonał kompletnie mnie nie interesuje:)

Gość HarpiaAcoustics

(Konto usunięte)

@bum1234

Jak byk napisałem:

"Szanuj moderatora swego, możesz mieć gorszego."

Na dowód "wypis" z forum na którīm od 3 lat nie napisałem postu ani PW.

Jedynie grzecznie czytałem.

Widzisz jaka tu kulturka?

Gdzie indziej możesz dostać bana za brak aktywności:)

Albo za nie wiem co:)

Pewnie są tacy co wiedzą ..........ale nie powiedzą:)

Jak myślicie,czy moderacja może podglądać nasz wzajemne rozmowy......czyli pw?

Osobiście uważam,że robi to od dawna......jakie państwa zdanie w tej materii jest?

Gość rochu

(Konto usunięte)

Jak myślicie,czy moderacja może podglądać nasz wzajemne rozmowy......czyli pw?

Osobiście uważam,że robi to od dawna......jakie państwa zdanie w tej materii jest?

Oficjalna wersja jest taka, że możliwości w tym zakresie nie ma.

Niemniej jakiś czas temu z kilkoma zaprzyjaźnionymi osobami wykonaliśmy pewien test i jakimś cudem reakcja osób trzecich (nie biorących udziału w tym eksperymencie) na nasze PW była błyskawiczna.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 21 Stycznia 2012 - Wpis szkodzący forum.
Ukryte przez palton, 21 Stycznia 2012 - Wpis szkodzący forum.

Oficjalna wersja jest taka, że możliwości w tym zakresie nie ma.

Niemniej jakiś czas temu z kilkoma zaprzyjaźnionymi osobami wykonaliśmy pewien test i jakimś cudem reakcja osób trzecich (nie biorących udziału w tym eksperymencie) na nasze PW była błyskawiczna.

Znaczy się jest coś na rzeczy...........czyli powinien się zmienić własciciel portalu......bo to pre Pana bagno i szambo jest w takim razie.

Gość rochu

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez palton, 20 Stycznia 2012 - Wpis szkodzący forum.
Ukryte przez palton, 20 Stycznia 2012 - Wpis szkodzący forum.

Tego zmiana właściciela nie załatwi.

Układy, zależności, handelki, sponsorowane wycieczki, gratyfikacje, szerokie grono Towarzyszy Wzmacniaczy, wzajemne lizanie ..., usługowe trolle, etc.

Audiostereo jest Wielką Nierządnicą, zbyt wielu jej uległo.

Tego Babilonu nie da się już uratować.

Trzeba go zburzyć, spalić, zrównać z ziemią, a samą ziemię posypać solą aby na niej nic nie wyrosło.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 19 Stycznia 2012 - Wpis obraźliwy.
Ukryte przez palton, 19 Stycznia 2012 - Wpis obraźliwy.

A Ci wszyscy sługusy to niech se głowę popiołem niedługo posypią,bo............jak spojrzą w oczy w tym momencie samemu stwórcy???

Robili piekiełko więc też tam trafią w iście ekspresowym tempie........najlepiej elbowym subarakiem))

Gość rochu

(Konto usunięte)

Gdzie trafią te osoby guzik mnie interesuje.

Ważne jest jedno.

Audiostereo nie jest żadnym forum dla osób zainteresowanych tematyką audio i okolicami.

To jest jedynie miejsce wątpliwej rozrywki.

Miejsce, gdzie kupuje się recenzje, gdzie po cichu przeprowadza się swoje własne transakcyjki, gdzie utrzymuje się bandę klakierów, gdzie "kreuje" się różnego rodzaju gwiazdy wśród badziewia oferowanego przez zaprzyjaźnionych dystrybutorów - można traktować li tylko rozrywkowo.

Można wpaść na chwilę, podenerwować co poniektórych, trochę się pośmiać i temu podobne, niezbyt wyszukane sprawy.

Audiostereo z dawnym lukarowym forum łączy jedynie nazwa i adres internetowy.

Nic więcej.

Gdzie trafią te osoby guzik mnie interesuje.

Ważne jest jedno.

Audiostereo nie jest żadnym forum dla osób zainteresowanych tematyką audio i okolicami.

To jest jedynie miejsce wątpliwej rozrywki.

Miejsce, gdzie kupuje się recenzje, gdzie po cichu przeprowadza się swoje własne transakcyjki, gdzie utrzymuje się bandę klakierów, gdzie "kreuje" się różnego rodzaju gwiazdy wśród badziewia oferowanego przez zaprzyjaźnionych dystrybutorów - można traktować li tylko rozrywkowo.

Można wpaść na chwilę, podenerwować co poniektórych, trochę się pośmiać i temu podobne, niezbyt wyszukane sprawy.

Audiostereo z dawnym lukarowym forum łączy jedynie nazwa i adres internetowy.

Nic więcej.

Naprawde rochu ?Zrozumiałeś?Lepiej późno niż wcale.

Wpisałem ostatnio taki greps,odnosząc się do opisu pewnych kolumn:Fajna reklamka...... wcięło go.

i tak właśnie działa nasze forum.Nie jest ci ono dla userów a dla dystrybutorów i handlarzy.

Nie powinni mieć swojego?Tylko to by wyglądało na paranoie,bo kto by chciał słuchać opini o towarze

od sprzedającego?Wiadomo,że jego będzie najdoskonalszy a więc z góry skazani na porażke.......wciskają się tutaj.

Rochu,

Jestem zdumiony i zaskoczony, ale muszę przyznać, że jest to zaskoczenie bardzo miłe, ponieważ zgadzam się z tym co napisałeś w stu procentach. Pisać serio nie ma tu w tej chwili sensu, ponieważ króluje nirwana, podróżnictwo, osobniki o ksywkach a ala Stallone i zwolennicy łowiectwa podwodnego.

I prawdopodobnie podgladają nasze pw........

Pisać serio nie ma tu w tej chwili sensu, ponieważ króluje nirwana, podróżnictwo, osobniki o ksywkach a ala Stallone i zwolennicy łowiectwa podwodnego.

Właśnie dlatego,od pewnego czasu,nic poważnego nie pisze.

I prawdopodobnie podgladają nasze pw........

Mają taką możliwość?To przestępstwo jest.

Wiadomo,że jego będzie najdoskonalszy a więc z góry skazani na porażke.......wciskają się tutaj.

.........kużwa ich w dupę mać!!!!

A WIECIE KIM SĄ W REALU?........to takie jest ciekawe i pouczajace-wierzcie mi.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Rochu,

Jestem zdumiony i zaskoczony, ale muszę przyznać, że jest to zaskoczenie bardzo miłe, ponieważ zgadzam się z tym co napisałeś w stu procentach. Pisać serio nie ma tu w tej chwili sensu, ponieważ króluje nirwana, podróżnictwo, osobniki o ksywkach a ala Stallone i zwolennicy łowiectwa podwodnego.

Jeżeli sobie zadasz trud i poczytasz archiwum dowiesz się, że zawsze tak uważałem. I nie ma tu zmiany poglądów.

Tak samo dalej uważam, że na forum jest za dużo hołoty, sierot po seniczu, krypto-ABX-owców, erotomanów-opowiadaczy zawsze chętnych opowiadać o hiendzie znanym jedynie z obrazka, fanbojów chińskich wzmacniaczy i tanich daców.

I dalej wolę Elberotha aniżeli jakiegoś pogrobowca po trójwymiarowym albo kolejny tekst o brandzlowaniu się takim na przykład radmorem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.