Skocz do zawartości
IGNORED

stare stereo do cichego słuchania

bravo32

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Ja tam chciałbym swoje radio Karioka.

Skala pokryta prawdziwym szkłem, głośniki jedwabną plecionką, klawisze udające kość słoniową, jakaś orzechowa czy machoniowa obudowa...

a ja to wszystko wymieniłem na prostackiego Amatora...

Ja jako systemu sypialnianego do cichego grania używam Radmora 5102-TE i monitorów Yamaha nx-800 (od PianoCrafta). Co prawda monitory nie reprezentują "starej" szkoły brzmienia, za to Radek ze swoim "konturem" tworzy kapitalną atmosferę.

Polecam zatem Radmora z serii 51xx, choć ceny zadbanych egzemplarzy na alledrogo to lekka przesada.

Luxmany i winyle 

Jeżeli jesteś z Warszawy lub okolic to może miałbym dla Ciebie cały komplet. I na dodatek bardzo tanio. Napisz na: [email protected] ,będziesz mógł posłuchać.

skynyrd

"Ja poluję na taki zestawik"

Piekne klocki, gratuluje gustu. Nie wiem jakie kolumny i cd-ek bys do nich dokupil ale chyba jakies staroswieckie brytyjskie monitory typu Harbeth by do nich pasowaly.

a ja w tej chwili taki sprzet wystawilem na sprzedaz wiadomo gdzie :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak jakis czas temu kupilem internet to nalogowo kupowalem tanie vintage szukajac idealu bez skutku... wiadomo nie ma hi endu za 500 zl no chyba ze ktos umie sam konstruowac tuningowac. I pomimo ze juz posiadam sprzet zupelnie innej klasy niz to z zdjecia to jest mi zal sprzedawac bo jest sliczne i przywiazalem sie do Fishera

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.