Skocz do zawartości
IGNORED

Black/Death/Thrash Metal - czyli Klub Miłośników Łojenia.

Rekomendowane odpowiedzi

Blog za fajnymi recenzjami:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wypadałoby coś napisać... tylko po co skoro tytuł kawałka mówi sam za siebie?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Tak informacyjnie zaglądałem dziś do sklepu Osmose i znalazłem dwa LP PAN.thy.monium po 15 Euro za sztukę, czyli jakieś 7 Euro taniej niż u innych dystrybutorów. Przesyłka 9 Euro zamówiłem dwa błękitne, pozdr.

ZM z TT

Polecam zapoznanie sie z Future Of The Past II Vadera, niezla realizacja...Peter ryczy po polskiemu i lepiej mu z tym niz z angielskim :-D

Covery fajne zaprezentowali:) Minie pewnie sporo czasu zanim kupię to wydawnictwo.

Możliwe ,że w tym roku wyjdzie kompilacja 'Anthology of Mighty Polish Underground' z numerami starych polskich kapel :Imperator, Merciless Death, Lord Vader,Piekielne Wrota,Exorcist itp. Pierwsza częśc to lata 79-87 . Docelowo mają być 4 części.

sprzedam LP:

Vanhelgd - Church of Death (czarny, stan NM/NM, grany raz lub dwa)

Miasmal - Cursed Redeemer (czarny, nówka, folia rozcięta dla sprawdzenia koloru)

Night - Soldiers of Time [nowka, folia rozcieta dla sprawdzenia koloru, srebrny winyl+CD]

Oblivious - Out of Wilderness [nowka, czerwony LP+CD]

Profanal - Black Chaos (nówka)

wow niezła sprzedaż Mgły na placku, wczoraj rano złożyłem zamówienie w no-solace, pozostało bez echa, dziś miałem kupić na allegro, a tu o 10:00 komunikat, że wszystko już poszło. Około północy na allegro mieli jeszcze ponad 130 sztuk do kupienia.

wow niezła sprzedaż Mgły na placku, wczoraj rano złożyłem zamówienie w no-solace, pozostało bez echa, dziś miałem kupić na allegro, a tu o 10:00 komunikat, że wszystko już poszło. Około północy na allegro mieli jeszcze ponad 130 sztuk do kupienia.

zapytaj Sovy, moze ma jeszcze jakas sztuke.

sprzedam LP:

Vanhelgd - Church of Death (czarny, stan NM/NM, grany raz lub dwa)0

Miasmal - Cursed Redeemer (czarny, nówka, folia rozcięta dla sprawdzenia koloru)

Night - Soldiers of Time [nowka, folia rozcieta dla sprawdzenia koloru, srebrny winyl+CD]

Oblivious - Out of Wilderness [nowka, czerwony LP+CD]

Profanal - Black Chaos (nówka)

miasmal i vanhelgd poszly, mam jeszcze nowki

Ghoulgotha - The Deathmass Cloak CD

King Of Asgard - Karg [CD digi]

zapytaj Sovy, moze ma jeszcze jakas sztuke.

miasmal i vanhelgd poszly, mam jeszcze nowki

Ghoulgotha - The Deathmass Cloak CD

King Of Asgard - Karg [CD digi]

Pytałem, generalnie z info, które dostałem wynika, że ten kto złożył zamówienie mailem w no-solace, ma zarezerwowane LP, także może się załapie bo zrobiłem to wczoraj rano. Sova ma dać znać w niedzielę, strasznie duże było zainteresowanie.

ZM z TT

Coś dla miłośników Arcturus. Dla mnie przesadzone ale trudno nie docenić.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez szymon1977

Panowie zamawialiście coś może z Earache Records? Jak wrażenia jeśli chodzi o solidność? Nie mogę się doczekać od ponad dwóch tygodni na LP Carcass (fioletowy Necroticism). Osmose działa przy nich jak struś pędziwiatr.

ZM z TT

Mgłę udało mi się zdobyć :)

ZM z TT

Panowie zamawialiście coś może z Earache Records? Jak wrażenia jeśli chodzi o solidność? Nie mogę się doczekać od ponad dwóch tygodni na LP Carcass (fioletowy Necroticism). Osmose działa przy nich jak struś pędziwiatr.

ZM z TT

Mgłę udało mi się zdobyć :)

ZM z TT

zawsze dochodzilo bez problemu, moze swiateczne opoznienie

Nowa Mgła na winylu to w ogóle odlot.... zajebista płyta, a i jakość tłoczenia i masteringu dopisała. Wydanie minimalistyczne, ale ten typ tak ma po prostu. Nabyłem sobie na koncercie w Krakowie, była przedpremierowa sprzedaż ;)

Z tego co wiem, to u Sovy też już wszystko poszło, kolejna dostawa w lutym bodajże.. jest szał na tą Mgłę, ale są tego warci.

Dziś przyszły chmurki i chaos, myślę że Mgła będzie z końcem tygodnia. Fajnie, że wydanie jest dopracowane jeśli chodzi o dzwięk

ZM z TT

troche nowosci ale starosci na wosku sie szykuje:

jedynka Feral w koncu bedzie

Cosmic Key Creations robi reedycje kilku Benediction

a Ted z The Crypt pusi jakos w marcu:

MERCYLESS (Fra) Abject Offerings Official LP (CRYPT 67)

Limited to 500 copies, 150 copies will be on clear vinyl, 175 copies on black vinyl and 175 on blood red vinyl.

MORBIUS (USA) The Shades Below Official LP (CRYPT 69)

Limited to 500 copies, 150 copies will be on clear vinyl, 175 copies on black vinyl and 175 on gold vinyl.

EXOTO (Bel) Carnival of Souls / The Fifth Season Official DLP (CRYPT 68)

150 copies will be on clear vinyl, 175 copies on black vinyl and 175 on red vinyl.

SUPURATION (Fra) The Cube / Promo 91 tracks - Official Gatefold DLP (CRYPT 70)

Limited to 500 copies, 150 copies will be on clear vinyl, 175 copies on black vinyl and 175 on red / purple marble vinyl.

WARGASM (USA) Why Play Around? Official Reissue LP (CRYPT 71)

Limited to 500 copies, 150 copies will be on clear vinyl, 175 copies on black vinyl and 175 on blood red / orange marbled vinyl.

Nowa Mgła na winylu to w ogóle odlot.... zajebista płyta, a i jakość tłoczenia i masteringu dopisała. Wydanie minimalistyczne, ale ten typ tak ma po prostu. Nabyłem sobie na koncercie w Krakowie, była przedpremierowa sprzedaż ;)

Z tego co wiem, to u Sovy też już wszystko poszło, kolejna dostawa w lutym bodajże.. jest szał na tą Mgłę, ale są tego warci.

Pełna zgoda, zajebista produkcja, jak te gary brzmią na wosku!!!!

ZM z TT

U kur.a! Chyba pierwszy raz od czasów Cemetary "An evil shade of grey" i Roting Christ "Thy Mighty Contract" black metal mnie zabrał. Trochę szkoda, że jeden utwór po angielsku. W sumie to mogliby wersję PL nagrać.

Plaga - Magia Gwiezdnej Entropii

Odpaliłem dziś nową EP Behemoth "Live at The BBC" na vinylu i powiem tak - spodziewałem się przede wszystkim bardzo dobrej realizacji a tu raczej bootlegowa jakość. Nawet myślałem, że coś z moim gramofonem się porobiło, włączam więc cd i to samo. Co ciekawe premiera wydawnictwa została przesunięta o jakiś miesiąc z uwagi na bliżej nieokreślone wady produkcyjne, czyżby chodziło o jakość nagrania? Jak dla mnie po pierwszym przesłuchaniu lekkie rozczarowanie.

Edytowane przez gzrech

Odpaliłem dziś nową EP Behemoth "Live at The BBC" na vinylu i powiem tak - spodziewałem się przede wszystkim bardzo dobrej realizacji a tu raczej bootlegowa jakość. Nawet myślałem, że coś z moim gramofonem się porobiło, włączam więc cd i to samo. Co ciekawe premiera wydawnictwa została przesunięta o jakiś miesiąc z uwagi na bliżej nieokreślone wady produkcyjne, czyżby chodziło o jakość nagrania? Jak dla mnie po pierwszym przesłuchaniu lekkie rozczarowanie.

No dokładnie, okropnie to brzmi. Bootleg, jak się patrzy. Jeśli taki był zamysł, to nie kumam tego absolutnie.... po co? tyle było gadania o wysokiej jakości wydawnictwa... samo wydanie, faktycznie, wygląda bardzo fajnie, ale dźwięk... tragedia. Wokal brzmi jak by Nergal z kocem na głowie siedział w tym BBC.

W pewnym sensie mnie pocieszyłeś, myślałem już że to mój egzemplarz jakiś taki trefny czy coś :)

Kasa misiu kasa. Te wszystkie EPki srepki wypuszczane przez Behemoty i Vadery są g warte, ale przecież ktoś to kupi. Dobrze, że nie ja.

ZM z TT

Edytowane przez ZbojMadej
  • Pokaż nowe odpowiedzi