Skocz do zawartości
IGNORED

Jakiego operatota tv cyfrowej wybrać?

paul_67

Rekomendowane odpowiedzi

Ok.Wstawiam kilka fotek mojego Recordera T NG .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-19835-100000037 1281887760_thumb.jpg

post-19835-100000038 1281887760_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mam ten klocek prawie od początku powstania platformy . Pewnie miałem szczęście ,poniewaz trafiłem na egzemplarz cicho chodzacy . Inni bardzo narzekali na głośną pracę dysku ,piszczenie itd.Kolcek jest dość dobry ...ale był by super gdyby jakis pacan w Firmie nie kazał zablokowac pewnych -dostępnych w najtańszych tunerach innych firm --funkcji .mnie osobiście najbardziej wkurza brak mozliwosci odbierania kanałów FTA z satelity .Dokładnie dotyczy stacji radiowych . Moja z firma wojenka w tym temacie skończyła sie zalokowaniem mojego kompa w dostępie do ich forum .Sama Firma posiada gamoni ,a nie programistów. Po każdej aktualizacji zawsze Cos popsuja -szczególnie w najnowszych modelach recordera tzw.Turbo. Każde nowe oprogramowanie to ..porażka .Poczytaj forum TNG .Z tego co opisuja posiadacze tzw Turbo ..to jest dramat.Akurat mój egzemplarz jest jak do tej pory bezawaryjny . Nie mam z nim specjalnych kłopotów.Oczywiscie reklamy nieżle kłamia . W reklamach nie ma info ze dysk 250Gbjest dla abonenta dostępny TYLKO w partycji 80Gb. Nie ma wzmianki ze w opcji Stadby ...ciagnie ok 30 W.Reklamy pokazują że obraz przewijany jest płynny ,...a nie jest . Firma narzuca sztywna liste kabałów której nie można zmienic .Jeśli masz jakies konkretne pytania ,chętnie odpowiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.