Skocz do zawartości
IGNORED

partsconnexion wspolne zamowienie.. rezystory

marosik

Rekomendowane odpowiedzi

Policzylem co i jak

Prosze o dane do wysylki na PW

kwoty w zl (zamowienie + % ogolnego transportu) na PW razem z danymi do przelewu

jesli ktos chce wysylke to prosze do kwot z PW dodac 5.5-6zl.

termin wplat do srody przyszlego tygodnia. (nie chcialbym stracic 20% znizki)

mam nadzieje ze sie nigdzie nie walnalem.

prosze o kontakt

wojpik

nick

kw

savitar

audiophil

jesli ktos z odwiedzajacych ten watek ma z nimi kontakt to prosze przekazac ponaglenie...

kasa zaksiegowana

damper i

tomant

przypominam ze kwoty podawane na PW to koszt zamowienia plus koszt transportu do Polski. Po Polsce trzeba dodac 5.5-6zl.

brak jakiegokolwiek kontaktu z

wojpik66

nick30 (o tego czlowieka sie nie martwie) i

savitar7

bedzie korekta przeliczenia dolca. jest po 3.23. czyli o okolo 2% wiecej niz podawalem. chyba kazdy potrafi sobie przeliczyc. jesli roznica bedzie wiecej niz 2zl to prosze o przelewy. jesli mniej to szkoda kasy na taka operacje...

savitar7 nie odpowiada na PW/nie logowal sie od 27.11 (czyli pewnie nie ma dostepu do netu).

nick 30 nie wiem czemu nie odpowiada (chyba zapomnial o zamowieniu)

brak wplat od:

j4r3k

kw

nick30

wojpik66

savitar7

tomek0104 {(z nim bede rozliczal sie jak juz bede mial zamowienie i bede wiedzial co mu daje) czyli poza kwota podana ponizej}

na laczna kwote 517.8 x 1.02 (korekta dolca). mam pytanie kto chce za te osoby zalozyc (ma z kims z listy kontakt)>?

jesli nikt to moze allegro---? (moze sie znajdzie ktos chetny)...

jesli juz wyslali kase a jeszcze nie zostala zaksiegowana na moim koncie to prosze oczywiscie o kontakt na PW.

przypominam ze nie wysle przesylki wartosciowej za 6zl bo nie jest to mozliwe. wtedy trzeba odpowiednio wiecej dolozyc do transportu.

zamowienie bedzie u mnie pewnie w poniedzialek i wtedy postaram sie juz wysylac (bedzie mozliwy odbior osobisty. Postaram sie poinformowac czyje zestawy sa juz gotowe do wysylki/odbioru)

udalo sie dolozyc 10 sztuk PRP-70165 (nie bylo bradley'i). i tu moj blad bo mialo byc 12sztuk. polifonia przepraszam moze to jakos przezyjesz>?

lista rezerwowa zostala dolozona do zamowienia (mimo ze nie wszyscy chca swoje elementy--->?)

juz w chwili obecnej wyglada na to ze dokladam do zamowienia 2% (w skali 2kzl to okolo 20zl (polowe kosztu zamowienia przejal audiophil666 ktory wplacil wlasciwa kwote)).

zobaczymy jaki bedzie bilans.

jesli sa jakies zastrzezenia lub kogos urazilem to zapraszam na PW lub do debaty w watku-szczegolnie osoby ktore nie wplacily jeszcze kasy.

uffff

chyba to tyle na razie. czekamy na paczke ktora dzis/wczoraj zostala nadana.............

ps. zloty jak na zlosc musial stracic na wartosci :(

dostalem taka wiadomosc:

pcX's 20% Off Almost Everything Sale - extended until December 17th !

;)

mam dwie informacje. zla i dobra.

moze zaczne od dobrej.

mam juz paczke.

to teraz ta zla: jest clo :(

niestety cla jest sporo. pewnie bedzie liczone z procentowego udzialu w zamowieniu.

clo wyliczyli od jakiejs z sufitu wzietej kwoty 450zl przez co im wyszlo 130zl. do tego koszt uslugi i mamy dodatkowego kosztu 150zl.

przy kwocie wspolnej zamowienia 2.2kzl to okolo 5% dodatkowego kosztu dla kazdego. czyli na 1000zl mamy okolo 70zl dodatku itd.

dzis postaram sie wstepnie porozdzielac towar. w zamowieniu jest az 4 strony wiec jest tego sporo. chyba najwieksze zamowienie jakie do tej pory robilem...

szybko bo zalozylem z wlasnej kieszeni. gdybym czekal na przelewy to pewnie jeszcze bym nie zamowil...

kwoty doplat podam na PW. jak bedzie trzeba dodac do wysylki (PP) to tez wtedy bedzie w doplacie.

audiophill666 wszystko na to wskazuje.. dodatkowe 60zl bedzie dla ciebie. pomysl sobie jakie byloby clo od calej kwoty zamowienia. nie jest zle. moglo byc gorzej. nastepne zamowienie robie na kolege/adres i dane do wysylki bo moze sie celnicy przyzwyczaili ze juz kolejne idzie do mnie...

lub taka swiateczna promocja dla celnikow...

mam juz wszystko posegregowane. wczoraj dostalem oczoplasu. zona pomagala mi juz z ostatnimi przesylkami dla dampera i kw.

mam zle wiadomosci. jest ich kilka. nazywaja sie holco. nie wiem czemu nie mam zadnych pozycji z zamowienia podstawowego. tzn wszyscy ktorzy mieli je wpisane poza nick30 (tylko jego sie cudem znalazly w zamowieniu) ich nie dostana. nie ma ich na liscie zamowienia (nie zauwazylem zatwierdzajac zamowienie- to dosc dziwne ale wszystko pozostale z listy rezerwowej i podstawowej jest).

prosba o dodanie pozycji jak widac nie objela holco (mimo ze je wymienilem>?)

z czterema stronami zamowienia troche ciezko wszystko po raz wtory sprawdzic szczegolnie ze parts daje spis czesci alfabetyczny sumaryczny a nie taki jak sie zamawia na ich stronie.

nie ma takze:

ARCOL-74531 4 szt

ARCOL-74533 4 szt

mam tez jedna zabawna pozycje ktora sie znalazla w zamowieniu. musialem przez przypadek kliknac dodanie do koszyka z pozostalymi bradleyami. mam jeden rezystor (powtarzam jeden) bradley 39kR. ze wzgledu na to ze nie potrzebuje takiej pozycji to dorzucam go polifonii ktory w nich gustuje. w nastepnym zamowieniu (jesli takie bede organizowal) to zamowie dodatkowa sztuke 39kR zeby byla para.

dzis nie wysylam paczek. potrzebuje troche czasu na podliczenie co jest czego nie ma plus clo itp. oraz powtorne sprawdzenie wszystkiego-zostaly mi 4 szt 47R prp 0.25W

bede wysylal jak juz otrzymam doplaty w przyszlym tyg. tzn.:

w poniedzialek pojde na poczte i poprosze o wycene przesylek i porozsylam dane/kwoty. jak tylko otrzymam kaske na konto to rozsylam paczki.

robie tak dlatego ze nie chce sie prosic pozniej o swoje pieniadze.

(nie dotyczy to pierwszych pieciu osob ktore wplacily pieniadze na konto oraz odbiorow osobistych)

po odbior osobisty zapraszam na PW podam nr tel. rog ulic Solidarnosci i Jana Pawla w W-wie. jestem chory wiec jestem w weekend w domu.

bede probowal jeszcze pisac do parts w sprawie brakujacych pozycji z koszyka (zapisalem sobie strone zamowienia i na niej arcoll'e sa) moze uda sie i te holca dodac ktorych parts nie dodal. nic nie obiecuje ale pierwszy raz mi sie cos takiego zdazylo zeby nie bylo pozycji ktore byly w koszyku lub o ktore prosilem o dodanie.

ps. w zamowieniu bylo ponad 500 sztuk rezystorow/tak podalo parts na paczce i podejrzewam ze tak jest.

wiec...

czesc przesylek wyslana. nie czekam juz na 1-3zl. niech ida w swiat :)

zostaly mi przesylki :

odbior osobisty (nikt sie nie zglosil)

tomant (ciezka paczuszka - brak kasy na wysylke i clo)

tomek0104 (oczekuje na przelew)

wojpik66 (clo)

damper (clo)

i oczywiscie audiophill666 - pertraktacje trwaja ;).

jesli kogos nie wymienilem to znaczy ze przesylka poszla.

Witam,

troszkę przegapiłem ostatnie wpisy i nie spodziewałem się, że przesyłka już wysłana.

Listonosz miło mnie zaskoczył :)

Dziękuję ślicznie za zorganizowanie zbiórki i już mam nadzieję na przyszłe zamówienia ponieważ zapomniałem o jednym projekcie :)

Jeszcze raz dziękuję Marosik za organizację!

Serdecznie pozdrawiam

Tomek

I do mnie dziś uśmiechnął się los i przyszła przesyłka, dziękuje jeszcze raz Marosik!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

polifonia. u ciebie wyglada lepiej niz wygladalo to u mnie ;)

czekam jeszcze na kase od tomka0104.

adalbert ma doplacic przy odbiorze (ale chyba mu sie nie spieszy bo sie nie odzywa)

jesli ktos bedzie chetny na kolejne zamowienie ktore bedzie finalizowane dopiero w nowym roku (clo chyba zwiazane ze swietami) to zapraszam juz teraz do tworzenia listy. max ilosc osob zamawiajacych to 10sztuk (wiecej niz 10 to juz spory dla mnie wysylkowy wysilek)

w koncu nie napisalem do parts w sprawie brakujacych pozycji. jesli nadal beda chetni to bedzie mozna oczywiscie to naprawic w nastepnym zamowieniu (pierwszenstwo zamowienia oczywiscie poza 10 pozycjami o ktorych mowa)

tomant. ja tez tak myslalem. chyba polowa wagi paczki z parts to te podstawki..

ps. teraz juz wiesz czemu poszlo paczka a nie w bablach ;)

W sumie poważna lampa (211) to i podstawka taka musi być.

W widoku dla porównania wielkości niemały telefon i kalkulator.

Ukryta Zawartość

Moje wyobrażenie przyszłej obudowy w poważnym stopniu uległo modyfikacji :).

Ukryta Zawartość

W sumie poważna lampa (211) to i podstawka taka musi być.

W widoku dla porównania wielkości niemały telefon i kalkulator.

Ukryta Zawartość

Moje wyobrażenie przyszłej obudowy w poważnym stopniu uległo modyfikacji :).

witam.

Do mnie też dotarła przesyłka.Dzięki.

Jestem nadal zainteresowany rezystorami 5,1kohm 1W 2szt holco lub prp.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

dajcie cynk, proszę, przy następnym zamówieniu. ja czasami nie wchodzę na forum, a na wiadomość PW w skrzynce dostanę na maila.

"Wolę błędy entuzjazty od obojętności mędrca" - Anatol France

• 2 tygodnie później...

skoro sa chetni to zrobmy kolejne zamowienie/

zamowienie bedzie male na max 10 przesylek.

liste zamykam gdy ilosc osiagnie 10 osob lecz nie pozniej niz za 2 tygodnie.

nastepnie skladam zapytanie do parts i wysylam kwoty do przelewu. gdy kasa bedzie u mnie zamawiam czesci i czekamy pare dni na transport.

jesli ktos nie wplaci pieniedzy w przeciagu tygodnia od podania kwot to zwracam kase pozostalym i wycofuje sie z zamowienia w parts.

prosze wiec o rozwazne wpisywanie sie na liste.

1. Dj_ - Nichicon-058-Series ES 10uf / 16v NICHICON-72631 - 4szt.

Nichicon-057-Series ES 4.7uf / 50v NICHICON-72630 - 2szt.

2. Kopczas - Elna Silmic II 1000uf/25V - 3szt. (jeszcze przejrzę ofertę i jakby co, dopiszę co mi potrzeba).

"Wolę błędy entuzjazty od obojętności mędrca" - Anatol France

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.