Skocz do zawartości
IGNORED

Dystrybucja factory direkt. Kto następny?

Wuelem

Rekomendowane odpowiedzi

To było znacznie wcześniej. Miałeś wtedy kolumny Kisiela i chyba cyfrowe EVo.

po tym wpisie zbanowałeś mnie:

gg 20 Gru 2009, 10:17

No to Elb pojechali sobie po Tobie... Coś jak kiedyś na Audiogonie, jak założyłeś temat bodajże jaki wzmak za 100k$

Nic takiego nie napisałem, żeby od razu banować. Łatwo zobaczyć, że dotknąłem czułego punktu, stąd taka absurdalna reakcja. Każdy myślący zauważy, że coś cie zabolało.

Zostaw, każdy kto zna to forum wie o co chodzi... dramat.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Zbanowałem Cię, ponieważ kłamałeś. I kłamiesz teraz. NIGDY takiego wątku nie było. To jakiś chory wymysł twojej wyobraźni.

Wasza trójka (gg, foxbat, gagacek) przechodzi zresztą samą siebie jeżeli chodzi o ilości insynuacji rzucanych pod moim adresem. Że przypomnę gagacka, który nie tak dawno jeszcze twierdził, że jestem 'osoba zbanowaną na wielu forach'. Gdy go grzecznie poprosiłem o JEDEN choćby przykład forum na którym nie zbanowano, udał że nie usłyszał pytania. Pewnie całe forum 'skasowano'.

Żal, żal, żal.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

PS. Może teraz przynajmniej odpowie :-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

>Że przypomnę gagacka, który nie tak dawno jeszcze twierdził, że jestem 'osoba zbanowaną na wielu forach

Jesteś zwykłym gówniarzem. Przytocz dokładnie to co napisałem. Pokaż swoje konto na freakowo! - do tego piłem.

dramat

Trochę sensu poproszę.

Nie rozumiem po co to ciągniesz:( masz naprawdę problemy. Przeczytaj ZE ZROZUMIENIEM co napisałem powyżej, przetraw i zaakceptuj to.

Trochę sensu poproszę.

elbi, ja? jakie niby insynuacje? :D ja sie tylko zwyczajnie nabijam z twoich przywar :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Nie wiem do czego piłeś. Wiem co napisałeś. Ze szczególnym naciskiem na słowo 'wielu'.

Wiem natomiast że nigdy, nigdzie mnie nie zbanowano. To jedno z kolejnych twoich małych 'kłamstewek'. A przecież oboje wiemy że nie jedyne.

Osoby takie jak ty są utrapieniem tego forum.

elbi, mcgyver tak ladnie zawsze pisze "konfabulujesz" itp... "klamstewka" sa takie... takie.... niegodne wypowiedzi pierwszego audiofila polski...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Elb, to niesamowite. Po co tak odszczekujesz i liżesz rany. Co na tym zyskujesz - A CO TRACISZ???

Nie dociera do mnie, jak można tak z samego siebie, na siłę...

OK, dość. Zostało powiedziane aż za dużo, opluwajcie się beze mnie.

Trochę sensu poproszę.

Elb

Ja ci niczego nie insynuuję. Piszę jak było. Nie chcę już mówić do ciebie bo poziom zakłamania mnie przerasta.

"...Coś jak kiedyś na Audiogonie, jak założyłeś temat bodajże jaki wzmak za 100k$"

zareagował?

Banując mnie za te słowa przyznajesz, że dokładnie pamiętasz ten wątek. Inaczej dopytałbyś się albo zdziwił. A tu bach - ban. Bo masz za uszami.

Jeżeli prześledzisz dokładnie mój watek, zobaczysz że już dawno nie wdaję się w dyskusje z tego typu ludźmi jak ty. Z doświadczenia wiem, że niczego to nie prowadzi, poza oczywiście awanturą. Dlatego banuję jednym ruchem myszki i zapominam o sprawie. I zapewniam cię, że nikt po takich trollach jak ty ni płacze.

Jeżeli chcesz, możemy się spotkać w sądzie. Tak dla hecy. Mogę nawet sam wystąpić do Audiogonu z zapytaniem czy jakikolwiek mój watek był kasowany i czy kiedykolwiek o to prosiłem. Odpowiedź mogę dołączyć jako dowód w sadzie. Możesz to oczywiście zrobić sam, dla mnie jeszcze wygodniej.

Ja na to mogę pójść, bo wynik znam. A ty ? Gotów jesteś zapłacić za publikację popupów z przeprosinami u na forum ?

Pytam poważnie, bo już nie wiem jak walczyć z takimi krętaczami jak ty i gagacek. Wydaje się wam, że możecie powiedzieć każde kłamstwo, rzucać oskarżenia bez pokrycia i pozostać bezkarni. Ale to złudne wrażenie, zapewniam.

Zastanawia mnie jedno, bo zakładając że gg ma racje co do Elberotha i tego starego tematu który rzekomo był, i był w nim wyśmiany i drwiono z niego no i cała ta reszta przytyków, a później był zbanowany, to jakim cudem 1-2 lata później założył nowy temat ... no ok., to może możliwe (chyba), na audiogonie inaczej banują może nie wiem, ale dlaczego grzecznie tak odpisują Elbowi w "nowym" temacie, przecież na każdym forum znajdzie się czarna owca która coś dowali, a tam nikt nic nie wspomniał a co więcej, widać ze odnoszą się z szacunkiem do Elba a przecież na pewno ktoś by zapamiętał ewentualne jego "pajacowanie" i dowaliłby tak czy siak w jakiś sposób.

Nie że się wstawiam za Elberothem bo raptem odpisał mi na 3 posty, ale tak mnie to zastanowiło więc napisałem.

Elberoth

>takimi krętaczami jak ty i gagacek.

Miałem się nie odzywać.. ale dość tego. Licz się gówniarzu z innymi. Ja nie mam nic sobie do zarzucenia, a wszystkie moje słowa, przeinaczane przez ciebie na insynuacje mogę potwierdzić. Problem tkwi w tym, ze sam tak siebie kreujesz, w tak głupi, prymitywny sposób, że wywołujesz określoną reakcję.

Jeżeli masz tego typu problemy co opisujesz to albo: jesteś nieudolny, nie umiesz siebie kreować i zjednywać sobie ludzi, co jest podstawą w interesie jaki tutaj przedstawiasz, albo celowo prowokujesz innych z bliżej nieokreślonych celów. Jeżeli te słowa ciebie przerastają, to nie wiem - zapisz się na jakąś terapię, konsultacje, ni znam się na tym; tam jasno określa gdzie tkwi przyczynia i jakie kroki musisz podjąć. Ale tak jak pisałem nie moja sprawa! Nie chciałem tego pisać, ale dalej sam prowokujesz.

Powtarzam n-ty raz - przeczytaj co do ciebie pisałem ZE ZROZUMIENIEM, nie z poziomu zawiści, zgrzytania zębami kiedy odbierasz to co usilnie chcesz tam przeczytać - i zrozum, zaakceptuj to.

Amen.

Trochę sensu poproszę.

gagacku - w swoich atakach na moja osobę jesteś tak przewidywalnym, że aż nudny.

Mógłbym przytoczyć długą listę różnorakich kłamstw i insynuacji wypowiadanych pod moim adresem, bądź zwykłych bezsensownych ataków powodowanych jakimiś głęboko ukrytymi kompleksami.

Wszystkie miały jeden punkt wspólny - przyparty do muru, nie byłeś w stanie ich obronić. Najczęściej po prostu ulatniałeś się po francusku jak gdyby nigdy nic.

Słowo 'krętacz' jest w twoim przypadku więc jak najbardziej zasłużone. W przypadku kolegi gg zresztą również, choć w jego przypadku staż jest jednak mniejszy i ogranicza się do jakiś chorych projekcji wątku którego nikt nie widział.

(to tak gwoli oddania sprawiedliwości)

Do czego doszło Sądem straszą...

W sądach sprawiedliwosć nie jest normą. Na wariograf chętnie natomiast przystaję.

we

Bo na Audiogonie jest generalnie grzecznie - ostra moderacja. Ów wątek mnie mocno zdziwił swym poziomem agresji. Być może sama administracja go usunęła.

to moze jakis inny Elberoth byl, bo "nasz" jak wynika z linka, pisuje pod nickiem "Elberoth2"...

a to pamietacie ?

Autor: mirekp. (Mirek P.) 01-10-2006, 10:18

Witam, szanowne panie, szanowni panowie. Przez ostatnie kilka

lat wychowuję swoją dwójkę dzieci i to dzięki muzyce Michała,

którą odkryliśmy z żoną jakoś to wszystko mi się udało.

Pamiętam, że kiedyś było Ich Troje ale ja nie miałem żadnej

płyty, potem przyniosłem jakąś do domu. Na początku trochę się

wstydziłem ale wstyd szybko minął bo muzyka zaczęła mnie kręcić.

W miarę upływu czasu kupowałem kolejne płyty a utwoty gramy do

dziś w kółko te same. Dla mnie jest to prawdziwy artysta a

przede wszystkim skuteczny. Ps Czy ktoś jedzie na ślub w

Las Vegas, jak tam się dostać Pozdrawiam Mirek 609769307

prowokacja czy nie :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

gg, 26 Sie 2010, 19:08

>Do czego doszło Sądem straszą...

>W sądach sprawiedliwosć nie jest normą. Na wariograf chętnie natomiast przystaję.

Jak boisz się sądu, dowody możesz wkleić tu, na forum, publicznie. Mi to nie robi większej różnicy. Na razie ich jednak cały czas brak. Tak naprawdę nikt nic nie wie, nikt wątku na który się powołujesz nie widział, nikt nic nie słyszał. A osób które odwiedza AudiogoN na naszym forum jest sporo. Jedyna osobą, która ten watek RZEKOMO widziała, jesteś TY. Ale oczywiście nie masz na to żadnych dowodów, bo jakiś niedobry amerykanin skasował.

Inna sprawa, że jakiejkolwiek osoby znającej audiogon i inne zagraniczne fora byś nie zapytał, to szansa na taki rozwój wypadków w wątki jaki przedstawiłeś, jest równa ZERU. Nie ta kultura.

W ogóle, to nic z tego co mówisz się kupy nie trzyma.

Elberoth

Napisałem szybciutko tobie odpowiedź, ale piszę ważny materiał i niechcący toto zamknąłem.. Trochę szkoda, bo w minutę powstałby fajny wpis. W każdym razie dziękuję tobie za miłe przerywniki podczas pracy.

Wracając do baranów - nie przytoczysz żadnych moich kłamstw, bo takich nie ma. Wszystkie nasze "potyczki" kończyły się taką merytoryką z twojej strony, że to był dramat (ale już to slowo wyswiechtałem). Nie musze nic udowadniać, wszystko co nie zostało cichcem sprzątnięte pod stół jest w historii, można poczytać. W znakomitej wiekszości nawet nie wiedziałeś że jesteś podpuszczany i testowany, niestety zawsze z negatywną oceną.

Przy "rozmowie" z tobą staram się unikać wchodzenia w twoje przeinaczenia itd, bo to tylko strata czasu. W ogóle trzeba byc skończonym cymbałem aby przykładać taką wagę do udowadniania (Komu? Po co??) że czarne jest białe itd. A tak lubisz w to pogrywać. Nawet jak trzy razy ci to wyjdzie, za czwartym zrobisz z siebie idiotę.. Czujesz? No i po co tak czynić, a potem kręcić, lżyć, kłamać itd. Zaplątałeś się w tym bez końca, sam się nakręcasz - trochę sensu w tym brak. Pamiętaj że kazdy kto byłby tym zainteresowany i tak ma swoje zdanie, a kto nie wie, to w swoim czasi epozna szczegóły które chętnie chciałbyś przemilczeć. No i znowu ściemnianie, kręcenie itd, brak nadziei:(

Tak chłopczyku, każda akcja wywołuje reakcję.

Tak więc jeśli tak bardzo chcesz to pluj, lżyj dalej, tylko moze w końcu pomyślisz co na tym zyskujesz? To nie przedszkole, tu sie liczą fakty a nie opowieści dziwnej treści.

Jeżeli dalej do ciebie to nie dociera, tak bardzo jesteś zakręcony że nie jesteś racjonalny, nawet czytasz to co chciałbyś tu przeczytać, ba! juz nawet na mnie przenosisz swoje własne problemy (wstyd czytać!) No i co ja na to poradzę?

Moge tylko życzyć tobie milego wieczora, opanowania, szacunku dla innych i przemyslenia swojego własnego postepowania. Na pewno pomoże.

Ale się rozpisałem... pozdrowienia gagacek.

Trochę sensu poproszę.

>cir: własnie Fr@nz sobie szybciutko moderuje wątek...

spokojnie, mam kopię, mogę podrzucić:)

Trochę sensu poproszę.

to juz nic nie rozumiem

sam wdaje sie w pyskówki

straszy ludzi jawnie sądem w miejscu publicznym a potem pisze do moderacji o usunięcie wpisów

ok koniec-pzdr bohaterów watku :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.