Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z forum

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) też coś fiksuje - ostatni wpis jest mój z 24.11, a wątek ciągle się uaktualnia na topie...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mam caly czas problemy z forum. Na mojej stronie wyswietla sie wynik: w ciagu ostatnich 5 min byla jedna osoba (czyli ja). Poza tym absolutnie nie widzie wpisow innych osob. Z prawej strony wsrod najnowsyzch wpisow pojawiają się, jednak jak tylko wejde w odpowiedni watek aby je przeczytac w calosci okazuje sie, ze ich po prostu nie ma.

Co jest grane? Czy ktoś jeszcze tak ma czy jestem sam?:)

Lukar - Są dwa problemy z forum , pierwszy to po wejściu na forum pojawia się strona z pomieszanymi wszystkimi wątkami , drugi problem pojawia się po zalogowaniu , wchodzi "Uwaga: Strona wygasła Żądana strona została utworzona przy wykorzystaniu informacji przesłanych w formularzu. Strona nie jest dostępna. Ze względów bezpieczeństwa, na wszelki wypadek, program Internet Explorer nie przesyła ponownie informacji.

Aby ponownie przesłać informacje i ponownie oglądać stronę sieci Web, kliknij przycisk Odśwież." , no i trzeba Odświezać :(

Ktoś już pisał na ten temat , ale w innym wątku .

Lukar

A czy moglbys zrobic zeby w wyszukiwarce mozna bylo zaznaczyc wiecej niz jeden rok wyszukiwania ?? JEsli ktos jest nowy i nie zna forum nie wiem czy dany temat byl poruszany w tym roku, zeszlym czy dwa lata temu.

u mnie pierwsze wejście na forum zawsze kończy się pustym oknem IE

drugie, trzecie wywołanie adresu www daje dopiero efekt i strona startuje choć na dole po lewej stronie mam błąd na stronie

nie było tak nigdy, znaczy się przed przeprowadzką...

Słuchając rozumu....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.