Skocz do zawartości
IGNORED

Rozpad Ich Troje - chłopaki,idziemy pić!

sovajazz

Rekomendowane odpowiedzi

To, że ich nie neguje nie oznacza, że ich lubię! Po prostu jako facet tolerancyjny toleruję ich osobowości podobnie jak p.... słuchających mruczando chorałowe, a podziwiam za ZROBIONĄ KASĘ!!!

Jestem ze "stolicy" disco polo. U nas narodził sie ten biznes. Znam tych ludzi. To, że kreowali i kreują muzę do kotleta na wiejskiej zabawie nie oznacza, że są ułomni. To ich sposób na zarabianie forsy. Tak więc nie widzę powodu do nietolerancji. Nie zdziwiłbym się, gdyby Wiśniewski z zarobioną kasą zajął sie teraz ambitną muzyką.

Czemu brak jest wpisów? Czyżbyscie koledzy audiofile nie zauważyli wczoraj w programie starań o Wasze względy Michasia Wisniewskiego??? Wstyd, ze nikt nie skomentuje jego występu.

Mówisz Zydelek, że Wiśniewski był w telewizji?

A ja mam na niego własny sposób -nie mam telewizora CHA! CHA! -jest rewelacyjnie, nie muszę oglądać żadnych durnowatych reklam ani słuchać wypocin pseudo-gwiazdorów. Podziwiajcie albo nie podziwiajcie tego typa ale na mnie on nie zarobił ani grosika! ha!

>Rotor

Podziwiam i popieram. Ja również od paru tygodni cieszę się wolnością od szklanego ekranu, który i tak nie był u mnie zbyt często w użyciu. Wiśniewski na mnie nie zarabia, bo nie oglądam go w telewizji, omijam szerokim łukiem stacje radiowe, które go kreują, nie kupuję jego płyt ani gazet, w których swoje 'utwory' (a raczej twory) zamieszcza.

Czy można zatem uwolnić się od komercyjnego zalewu informacjami o Wiśniewskim? Niezupełnie... Otwieram najnowszy numer WPROST a tam zdjęcie wspomnianego 'artysty' i tragiczna wzmianka o rozpadzie zespołu stulecia. Rozumiem, że o tym musiało napisać Życie Na Gorąco, Bravo, Pani Domu, Fakt i inne tabloidy. Ale WPROST...?

No wiesz, jest to niewątpliwie ciekawe zjawisko socjologiczne i dlatego nawet poważne magazyny nie stronią od tej tematyki :))) -mam nadzieję, że przynajmniej zachowali jakić sensowny poziom rozważań.

WIŚNIEWSKI NA KARAIBY!!!!

tak mi się powiedziało, chociaż może nie najlepiej bo co on ma kurde w nagrode jechać czy na banicję, no nie? zatem inaczej: Wiśniewski na Kamczatkę!!! albo nawet na Białoruś...

Włączam dziś tv a tam reklama programu Wiśniewski kontra Lepper ( chyba jutro) . Może Lepper zaśpiewa zaśpiewa coś z repertuaru Ich 3 tak jak obecnie panujący nam p.Prezydent tańczył disco polo. A tak swoją drogą Samoobrona chyba na drugim miejscu więc ciekawe co by było jakby np Wiśniewski wystartował w wyborach na prezydenta . Wiem , wiem to przecież forum audio ale nie mogłem się powstrzymać , niektórzy rodacy coraz częściej mnie przerażają.

pzdr.

hihi tak sobie oglądałem tv wiśniewski vs. Lepper i myślałem wcześniej że Lepper jest niemądry, a tu proszę stanął w rozmowie z wiśniewskim conajmiej dwa piętra wyżej od ,,prowadzącego,, wdł. mnie miażdzy pana michała pod każdym względem.

Psioczycie panowie na Wiśniaka ale on jest tylko produktem spełniającym potrzeby rynku. Jak rozległe sa te potrzeby najlepiej świadczy to ile zarobił. Warto dodać że manager zgarnął pewnie drugie tyle. Rozpadło się Ich Troje bo rynek się nasycił, cykl życia produktu się skończyl. Ale nie skończyło się zapotrzebowanie na wiochę, tak jak wcześniej skończyło się disco polo, tak teraz skończył się Wiśniak, szybko jednak rozbłyśnie nowa gwiazdka czy gwiazdeczka juz widzę jak wypływaja na szczyty łzy i blue ca-feeeee, a jak nie rozbłyśnie to do głosu znowu dojdą na jakiś czas dinozaury takie jak bajm czy dupka suflera. Najbardziej przykre jest to że społeczeństwo kocha festyniarstwo i tandetę i kładzie na to grube pieniądze. Upiję się więc jak okaże się że się mylę na topie znajdzie się coś na prawdę wartościowego (nawet nie widzę takiego zespołu wśród polskich rzeczy) a do parlamentu nie wejdzie zaden burak w stylu Millera czy Leppera i innych panów (także z prawej strony) bo to będzie wzkaźnikiem wzrostu inteligencji społeczeństwa.

• 3 lata później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.