Skocz do zawartości
IGNORED

Pro-Ject 6.9, RPM6 czy Perspective

Zegarmistrz

Rekomendowane odpowiedzi

>>>matee,

Kupujesz tutaj i po problemie. Nie majątek.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja wymieniam "prewencyjnie" po 2-3 latach, nawet jak nie jest popękany.

Pozdro,

Yul

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

już kupiony, ale pasek parciejący po tak krótkim czasie to lekki obciach dla firmy takiej jak pro-ject

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

zgadza się

nie mogę sobie wyobrazić w jakim "środowisku" pracuje ten pasek - gramofon ;)

sam też co jakiś czas pozwalam sobie na kąpiel w talku i jest cacy mimo ze zapasowy pasek czeka w szufladzie.

"...sam też co jakiś czas pozwalam sobie na kąpiel w talku i jest cacy..."

Eee,..hmmm...??? Dziwne! Ja na ten przykład to jeno w wodzie! W talku nie próbowałem się jeszcze kąpać, jeśli mam być szczery.

kurcze, jeśli to może przedłużyć życie paska to muszę lecieć do sklepu dla kulturystów lub skałkarzy i trochę talku być nabyć ;o)

choć na naszym forum należałoby chyba zapytać, który talk jest najbardziej audiofilski? jak określone jego rodzaje wpływają na brzmienie? należałoby omówić kosmiczny proces produkcyjny, itp ... itd ...

ale to już temat na osobny wątek !!!

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.