Skocz do zawartości
IGNORED

POMÓŻCIE ZIELONEJ KOBIECIE - SPRZĘT TECHNICS

Myshan

Rekomendowane odpowiedzi

cir, sprawdziłem IP - nie podejrzewam tu prowokacji

skoro o kobietach to teraz pytanie dowcipne

jak rozpoznajesz żenskie IP

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

widze kolejny plus nowego forum, ostrzezenia i mam nadzieje ze beda wykorzystywane bo audiostereo jako jedno z nielicznych forow tematycznych umozliwia nieprawidlowe zachowania na innych za takie wycieczki sa ostrzezenia i bany, nadzieja ze ten nowy silnik poprawi jakosc wpisow w strone tematycznych wpisow, a co do podejzen: osoba jest niewinna dopuki jej nie udowodnisz winy

chwilowy brak działalności w audio.

No Panowie, żeście dali pokaz uprzejmości że ho ho! Żałosny pokaz, aż mi wstyd. Jak mali chłopcy w piaskownicy, którzy nie bawią się z dziewczynami bo one maja lalki a my kapsle.

Tych wszystkich użytkowników, którzy zarzucali podszywanie się pod nick Myshan, bardzo proszę o wypunktowanie twardych, wymiernych i jednoznacznych faktów, które pozwoliły Wam powątpiewać w istnienie dziewczyny. Bardzo bym chciał poznać Waszą drogę dojścia do swoich wniosków. Wasz sposób analizy i myślenia, który pozwolił na sformowanie ataku. Może się jeszcze czegoś nauczę od Was w życiu.

Mam nadzieję, że nie okazaliście się grupą chłopaczków w kraciastych koszulinach, którzy rumienią się na widok spódniczki, negując wszystko co jest odmienne. Waszą postawą daliście - moim zdaniem i jeżeli się myliliście - twardy dowód hermetyczności tego środowiska. Zamieniając się z fanów stereo w jego fanatyków.

Słucham, czekam na listę poważnych dowodów.

Myshan jesteś jeszcze na forum, czy już wymiękłaś? Jak by nie patrzeć to forumowicze strasznie sie zachowali. Jednak nalezy zrozumiec ich intencje zważywszy aspekty historyczne w trolowaniu. No bo Technics i do tego kobitka. Wracając do meritum, proponuje Tosil Scherzo. Napewno dobrze z tym zestawem zagrają. Jedynym mankamentem moga być zużyte gąbki w zawieszeniu membran. Najlepiej kupić najmłodsze z możliwych i oczywiście z całymi gąbkami zawieszenia. Słuchałem tych kolumn na Diorze i to właśnie klasyki i nawet potęgę Pendereckiego odtworzyły w Bramach Jerozolimy. (no i ja ich nie sprzedaję :) )

No bo Technics i do tego kobitka.

no wlasnie ale gdy ktos nie jest audiofilem to i technics mu wystarcza wiec ja czytajac te roznw podejzenia zaczalem sie za glowe lapac o co im chodzi bo przeciez wiem doskonale ze "nieaudiofil" bedzie zadowolony z technicsa i tonsili

Dialogiem nawiązałem do niedoścignionej w pyskówce Lidki.

Podobnie nieśmiały ton na wejściu tematu, a po oswojeniu się z nim - dała z grubej rury.

No cóż panowie, wszystkie kobiety są takie same, a czym się różnią ? ;)

TYLKO kieckami, widzieliście zawiść, względem siebie, dwóch identycznie ubranych kobiet ? Czyli czym starają się odróżnić między sobą ? - ubiorem.

My jak ułani, przez tysiące szeregów możemy być jednakowi i w tym jest nasza siła.

Kobiety w głębi duszy są zaborcze i nieustępliwe, a mściwość zalega im w genach.

Nie piszę tej tyrady z pobudek antykobiecych, owszem są nam potrzebne w życiu, ale czasami szkodzą.

Technicsa można uznać za system przejściowy, pomiędzy hi-fi a hi-end. To jeden z wielu producentów sprzętu audio który miał wysokie aspiracje poparte bazą naukową - niestety nie dotrwał do dzisiejszych czasów.

To że wzmacniacz głośno gra, nie znaczy że można go zaliczyć do najwyższej klasy audio, a często tak to jest opiniowane.

szybki Gonzo

>Dialogiem nawiązałem do niedoścignionej w pyskówce Lidki.

lepiej nie nawiązuj bo z porównania wychodzi dramat, w dodatku w obrzydliwej formie.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

No cóż panowie, wszystkie kobiety są takie same, a czym się różnią ? ;)

TYLKO kieckami, widzieliście zawiść, względem siebie, dwóch identycznie ubranych kobiet ? Czyli czym starają się odróżnić między sobą ? - ubiorem.

My jak ułani, przez tysiące szeregów możemy być jednakowi i w tym jest nasza siła.

Kobiety w głębi duszy są zaborcze i nieustępliwe, a mściwość zalega im w genach.

Mylisz sie nie sa takie same jest wiele rodzji kobiet ale one maja inne strategie w genach od nas i to wszystko, my musimy walczyc o pozycje spoleczna pozycje w grupie wladze kase i mniej wiecej w taki sposob wyglada nasza rywalizacja a one walcza kieckami seksualnoscia a zawisc to jednen z elementow walki seksualnej chocby dlatego ze kobieta zeby zdobyc najlepszego partnera musi zniszczyc konkurentke zeby ona byla atrakcyjniejsza wiec tutaj jest wytlumaczenie zawisci kobiet identycznie ubranych,

widocznie za mali ich poznales albo poznawales takie identyczne, ja poznawalem rozne wiec wiem co nieco co nimi kieruje i dlaczego - to tak jak kobieta zaczyna poznawac samych naukowcow siedzacych calymi dniami w domu i glowkujach facetow moze pomyslec ze wszyscy sa tacy sami, ale sam wiesz ze sa i dresy i faceci ktorzy za wszelka cene daza do pozycji wladzy kasy jak i infoirmatycy uszczesliwieni komputerem kazdy to inny typ samca

Myshan jesteś jeszcze na forum, czy już wymiękłaś? Jak by nie patrzeć to forumowicze strasznie sie zachowali. Jednak nalezy zrozumiec ich intencje zważywszy aspekty historyczne w trolowaniu. No bo Technics i do tego kobitka. Wracając do meritum, proponuje Tosil Scherzo. Napewno dobrze z tym zestawem zagrają. Jedynym mankamentem moga być zużyte gąbki w zawieszeniu membran. Najlepiej kupić najmłodsze z możliwych i oczywiście z całymi gąbkami zawieszenia. Słuchałem tych kolumn na Diorze i to właśnie klasyki i nawet potęgę Pendereckiego odtworzyły w Bramach Jerozolimy. (no i ja ich nie sprzedaję :) )

Jestem, czytam bo może coś jeszcze mi wpadnie w oko jeżeli chodzi o te nieszczęsne kolumny, ale boję się odezwać, bo znowu się zacznie wielka dyskusja :)

W każdym razie kolumny dopisane do listy "kolumny do sprzętu".

Dialogiem nawiązałem do niedoścignionej w pyskówce Lidki.

Podobnie nieśmiały ton na wejściu tematu, a po oswojeniu się z nim - dała z grubej rury.

Bo mam jedną wadę - jestem łagodna z natury, ale jak ktoś/coś mnie wkurzy, to niestety łagodność idzie w las i przestaję być miła. Teraz bardzo łatwo to zrobić.Stąd moja reakcja. A nie odzywam się bo nie chcę zaogniać sytuacji i udowadniać, czy wręcz potwierdzać, Wasze tezy, że jestem trollem, albo kimśtam kto Was wkurzał postami.

Znalazłam to forum, bo miałam problem i szukałam rozwiązania. Zadałam konkretne pytanie i chciałam konkretnej odpowiedzi, a tu jakaś nagonka, konieczność udowadniania itd.Dla mnie to bardzo dziwne. Mam sprzęt (obojętnie czy jest dobry czy nie), który stoi i się kurzy. Dla mnie jest on wystarczająco dobry na potrzeby moich rodziców czy czasami moje. Pamiętam jak mój brat je wybierał, kupował, tłumaczył dlaczego to a nie coś innego, ale go już nie ma i nie mam kogo spytać... Oczywiście technika poszła na przód i teraz jest mnóstwo lepszego sprzętu, mogłabym iść do pierwszego lepszego sklepu i kupić cokolwiek (bo można byłoby mi wcisnąć wszystko), wywalić tysiąc czy pięć tysięcy? A co z tym co mam? Wyrzucić na śmietnik, bo to tylko technics?

Na szczęście pojawiło się kilka dobrych dusz, które odpowiedziały i teraz siedzę i myślę co tu kupić. Mam kilka pytań, które pojawiły się w ciągu ostatnich godzin.

Za kilka dni chcę kupić do innego miejsca, inny sprzęt grający, tym razem tylko dla mnie, ale teraz nawet boję się zapytać, bo znowu się zacznie jakaś nagonka i niedowierzanie i po co mi to? Trzeba będzie sobie poradzić inaczej.

Wszystkim, którzy mi odpowiedzieli tu, bądź na priva naprawdę bardzo dziękuję.

Wszystkim, którzy uwierzyli bez wnikania - dziękuję.

Jeżeli kogoś uraziłam - przepraszam.

To tyle...

Jestem, czytam bo może coś jeszcze mi wpadnie w oko jeżeli chodzi o te nieszczęsne kolumny, ale boję się odezwać, bo znowu się zacznie wielka dyskusja :)

W każdym razie kolumny dopisane do listy "kolumny do sprzętu".

Bo mam jedną wadę - jestem łagodna z natury, ale jak ktoś/coś mnie wkurzy, to niestety łagodność idzie w las i przestaję być miła. Teraz bardzo łatwo to zrobić.Stąd moja reakcja. A nie odzywam się bo nie chcę zaogniać sytuacji i udowadniać, czy wręcz potwierdzać, Wasze tezy, że jestem trollem, albo kimśtam kto Was wkurzał postami.

Znalazłam to forum, bo miałam problem i szukałam rozwiązania. Zadałam konkretne pytanie i chciałam konkretnej odpowiedzi, a tu jakaś nagonka, konieczność udowadniania itd.Dla mnie to bardzo dziwne. Mam sprzęt (obojętnie czy jest dobry czy nie), który stoi i się kurzy. Dla mnie jest on wystarczająco dobry na potrzeby moich rodziców czy czasami moje. Pamiętam jak mój brat je wybierał, kupował, tłumaczył dlaczego to a nie coś innego, ale go już nie ma i nie mam kogo spytać... Oczywiście technika poszła na przód i teraz jest mnóstwo lepszego sprzętu, mogłabym iść do pierwszego lepszego sklepu i kupić cokolwiek (bo można byłoby mi wcisnąć wszystko), wywalić tysiąc czy pięć tysięcy? A co z tym co mam? Wyrzucić na śmietnik, bo to tylko technics?

Na szczęście pojawiło się kilka dobrych dusz, które odpowiedziały i teraz siedzę i myślę co tu kupić. Mam kilka pytań, które pojawiły się w ciągu ostatnich godzin.

Za kilka dni chcę kupić do innego miejsca, inny sprzęt grający, tym razem tylko dla mnie, ale teraz nawet boję się zapytać, bo znowu się zacznie jakaś nagonka i niedowierzanie i po co mi to? Trzeba będzie sobie poradzić inaczej.

Wszystkim, którzy mi odpowiedzieli tu, bądź na priva naprawdę bardzo dziękuję.

Wszystkim, którzy uwierzyli bez wnikania - dziękuję.

Jeżeli kogoś uraziłam - przepraszam.

To tyle...

Nic sie nie bój tylko pytaj,

zawsze ktoś pomoże...

;)

A tym co było nie zaprzątaj już sobie głowy,

paru osobom,się chyba "zaczerwieniło" ze wstydu...

;)

Zresztą,"co było a nie jest,nie pisze się w rejestr"...

Pozdrawiam i bywaj tu częsciej

:D

Myshan

Trzeba było dołączyć atrakcyjne zdjęcie i otrzymałabyś kolumny i to nie jedne podejrzewam, a nie jakieś tam porady.

Kolumny najlepiej technicsa z allegro ale to wymaga wyczekania okazji.

Najlepszy model to SB C450 , trzy drożne z kopułką średnio-tonową.Ale mogą być też inne modele albo inne japońskie onkyo czy pioneer.Oferta allegro jest w tym przedziale bardzo bogata.

Ja może napiszę serio. W tej chwili widzę na allegro kilka par kolumn którymi możesz się spokojnie zainteresować. Są to :Castle Severn II, Revolver Purdey, B&W v204, IQ Ted, Celestion F3, Mordaunt Short MS206, Mordaunt Short MS25, Kef Q30, JPW ML910. Wszystkie są w założonym przez Ciebie budżecie i wszystkie zagrają dobrze z Twoim Technicsem. Możesz je spokojnie kupować bo każda z tych kolumn zagra dobrze w Twoim zestawie. Kup to co najbardziej Ci się z tego podoba ...

justas32

Na serio to Ty się do Myshan podwalasz i to publicznie.Jak z Ciebie taki dżentelmen to podaruj jej jedną ze swoich propozycji.

Bez urazy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.