Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego DVD gra gorzej niż CD?

Therion

Rekomendowane odpowiedzi

Wyglada to solidnie, naprawdę jak za tę obnizona cenę. Czyżby Primare szykował BR?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-8986-050649700 1286219119_thumb.jpg

Pewnie szykują niebieskiego, może klona Oppo :))) cena nie jest zła, ale to DVD zwyczajne, już trochę przeżytek :/

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pewnie szykują niebieskiego, może klona Oppo :))) cena nie jest zła, ale to DVD zwyczajne, już trochę przeżytek :/

Witam , moze ktos tu ze znajacych sie w temacie j.w ?? napisze mi jaka roznica powinna byc lub jest: miedzy Samsung blu ray 1400 a Musical Fidelity A3.2 cd .Chodzi mi o dzwiek , muzyke np. Diana Krall, Chris Botti ,Dire Straits itp na korzysc cd czy blu ray, oczywiscie krazek oryginalny cd, osprzet jak w opisie o mnie .Tylko nie piszcie mi ze Gluchy jestem ...ja osobiscie robilem porownanie i swoj wniosek opisze pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :P zakładałem kiedyś taki temat

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.