Skocz do zawartości
IGNORED

wymiana głośników - kto pomoże policzyć?

symik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich i proszę o pomoc :)

Podczas budowy pre miałem "przyjemność" spalić głośniki niskotonowe w Gale 3030 oraz w Mission M71. (Jak iść, to na całość). Do Gale 3030 wsadziłem na razie (albo docelowo) STX GDN-14-100-8-SCX no i chyba wypadałoby trochę pogrzebać przy zwrotnicy. Zaznaczam, że o elektronice nie mam bladego pojęcia :). Czy Ktoś mógłby mi pomóc i podpowiedzieć, co muszę zmienić w kolumnach. To samo dotyczy M71, z tym, że tam jeszcze nie kupiłem nowych głośników. A może ktoś wie, jakie byłyby w nich najlepsze?

Pomóżcie !!!!

<br />Witam wszystkich i proszę o pomoc :)<br />Podczas budowy pre miałem "przyjemność" spalić głośniki niskotonowe w Gale 3030 oraz w Mission M71. (Jak iść, to na całość). Do Gale 3030 wsadziłem na razie (albo docelowo) STX GDN-14-100-8-SCX no i chyba wypadałoby trochę pogrzebać przy zwrotnicy. Zaznaczam, że o elektronice nie mam bladego pojęcia :). Czy Ktoś mógłby mi pomóc i podpowiedzieć, co muszę zmienić w kolumnach. To samo dotyczy M71, z tym, że tam jeszcze nie kupiłem nowych głośników. A może ktoś wie, jakie byłyby w nich najlepsze?<br />Pomóżcie !!!!<br />
<br /><br /><br />

Najlepsze byłyby oryginalne...faktycznie to poszedłeś na całość.... dobrze, że nie ''schajczyłeś''chałupy!

?

praktycznie nie do dostania (przynajmniej na ile się orientowałem). RCA robiły zwarcie pod podkładkami - człowiek uczy się całe życie :)

Zabawa mi się spodobała :). Pre chodzi jak złoto (tylko nie wiem dlaczego obudowa robi za mikrofon :()

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.