Skocz do zawartości
IGNORED

Cambridge Audio 640 C

Szudas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kupiłem z drugiej ręki cedek jak w temacie. Stan zewnętrzny idealny, żadnych rysek. Widać ze mało używany lub poprzedni właściciel bardzo o niego dbał. Zamieniłem go z wysłużonym Technicsem SL-PG580. I cóż??? Japończyk grał otwarcie, jasno, była fajna przestrzeń, może tochę syczał, ale subiektywnie brzmienie było bardziej otwarte. CA natomiast gra ciężko. Zebrał tyle pozytywnych opinii.. Pytam za co? Transport Technicsa chodzi cicho (szuflada wychodzi ciszej, ma jakiś zielonkawy smar). Czy CA tak ma, czy to tylko mój egzemplarz?

https://www.audiostereo.pl/topic/72216-cambridge-audio-640-c/
  • Redaktorzy

Jeśli zakupu dokonałeś bez wcześniejszego odsłuchu we własnym systemie, to chyba brałeś pod uwagę ryzyko związanie z niedopasowaniem do własnych preferencji?

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Witam

Mój zestaw to: CD/LP(praktycznie wszystko od elektroniki po Bacha) + CA Azur 640C/Technics SL-1210 mk2 + VDH Integration Hybrid/RCA Technicsa + NAD 312 + DNM Reson + Acoustic Energy Aelite 2 + uszy :)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

opinie 2 i to całkiem różne ....dziwne

cóż

pożycz wzmacniacz podłącz posłuchaj ....nawet diorę ws442

z diorą trochę przesadziłem jeszcze ci głośniki uszkodzi....

wiesz o co chodzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.