Skocz do zawartości
IGNORED

A moze by tak wspólne LOGO

vanvideo

Rekomendowane odpowiedzi

-> jozwa maryn

Ciesze sie że podoba Ci sie moj pomysl :-) Chce tylko wyjaśnić, że ten drugi przykład podany przeze mnie (z tym okropnym "mp3") ilustruje tylko moją ideę - znalazłem ten obrazek w Internecie i niestety było tam napisane, że jest on chroniony prawami autorskimi. Ale ideę oddaje dobrze - zwolenicy patefonika łączcie się !!!! Przy okazji prośba do Lukara - jeśli nasz Dobrodziej czyta ten wątek, to proszę o wyjaśnienie, czy istnieje możliwość przyznania forumowiczom adresu mailowego np. "[email protected]" ?? Pisałem już na ten temat tym w wątku. Jak wygądają sznase na coś takiego ???

uszanowanie

Racja! Niestety również nie zwróciłem na to uwagi:( Ostatnie foto dobrze oddaje klimat ale na logo sie nie nadaje:)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

No teraz tylko nam potrzebny dział DOWNLOAD.

Np. Dzieło KoRnika może posłużyć za tapetę.

Jeśli chodzi o logo to czarno-białe ma swoje zalety w druku. Domową metodą można kupić naklejki w office depot i nadrukować sobie na zwykłej drukarce.

Jeśli chodzi o samochód to już inna sprawa, musi być np. folia położona.

Wybaczcie, że wciąż kwękam, ale czy te głośniki muszą być takie "pogniecione"? Forma jest jak najbardziej OK, ale mocno kontrastuje z regularną czcionką, jaką wykonano napis audio.lukar.pl. Logo powinno być moim zdaniem stylistycznie jednorodne i z daleka rozpoznawalne. Tutaj pojawia się lekki zgrzyt.

>gutten

Wiesz, zapatrzyłem się na Sonus Faber Extrema mojego kumpla... ;-))) ciemne drewno, skóra, charakterystyczne zaokrąglenia wokół średnio-niskotonowca... sprawiają bardziej wrażenie rzeźb, niż zaawansowanej technologii... Poza tym, nie umiem, qrwa, robić rysunków technicznych, zwłaszcza aż tak uproszczonych, ale jak musi być "technicznie", to przecież ktoś na forum może na bazie tych moich bazgrołów wyrysować te głośniczki jeszcze raz "przy linijce"... Ja wolę "odręczne" kreski, ale vox populi, vox dei... Ewentualnie mogę też zmienić czcionkę na bardziej zaokrągloną... ;-)

Te "pogniecione" kolumny wyglądają bardzo ciekawie jako wzór graficzny, a przecież o tym rozmawiamy. Faktycznie trochę gryzą się z równiutkim napisem, ale można go upodobnić wzorniczo do kolumn :-).

Józwa, a nie myślałeś, żeby opracować jakiś język gestów, na wzór masońskiego, coby się rozpoznawać wśród obcych ludzi? Przykładowo - dłoń w łódeczkę oparta wszystkimi palcami na stole: "gram na lampach"... tak samo, ale na trzech palcach: "ja na tranzystorach"... albo robimy kółko z palca wskazującego i kciuka, a w nie wkładamy palec wskazujący drugiej ręki: "używam cinchów"... to samo ale w kółko wkładamy trzy palce: "a ja XLR-ów" i tak dalej... ;-)))

>twonk

Bardzo ladnie narysowales te kolumny. Miekka, luzna kreska. Proste i symboliczne. Bron Boze zadnych rysunkow technicznych przy linijce. To logo jest juz skonczone, nic bym w nim juz nie przerabial. Niech pojawiaja sie nowe propozycje. Ale to niech juz bedzie takie jakie jest.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.