Skocz do zawartości
IGNORED

A moze by tak wspólne LOGO

vanvideo

Rekomendowane odpowiedzi

widzę że jozwa mocno promuje logo-tatuaż, myślę że jedyną formą dyskretnego a zarazem świadczącego o bezgranicznym oddaniu się pasji, jest wytatuowanie sobie "wnętrzności" lampy elektronowej (model do wyboru, choć pentoda może być bardziej bolesna) na wiadomym elemencie męskiego ciała, kobiety-audiofilki niech zaproponują coś dla siebie :-)

W sprawie tatuażu.

Jako ze jedną z funkcji loga mialoby byc ulatwienie odnajdywania osób chorujacych na audiofilię wśród rzesz zwykłych śmiertelników, to obawiam sie ze umieszczenie tatuazu w proponowanym miejscu akurat tą ważną funkcję mocno ograniczy. :) Także może lepiej nie spieszmy sie z wyborem miejsca :)

skoro mowa o tatuażach...

Pierwsza osoba, która poda imię i nazwisko właściciela (właścicielki) tatuażu na poniższej karcie rabatowej otrzyma podwójne zaproszenie (do tego miejsca żartowałem) na koncert Diany Krall, który odbędzie się w warszawskiej Sali Kongresowej w ramach Ery Jazzu (Christmas Jazz Night) 7. grudnia 2004 roku. Pozdrawiam.

[obrazekLUKASZ-105090_1.jpg]

Hermes,

To omoże stać się upierdliwe, gdy poproszą cię o to samo wszyscy forumowicze, ale zrobiłbyś mi tę uprzejmość i też wysłał wspomniany obrazek z moim nick'em na adres: [email protected]

Pozdr

KL

T+A DAC 8 DSD via Silencable Wizzard XLR do KRELL s550k a ten via Velum LS-G do Audio Physic Cardeas Plus

To i ja sie gorąco dołącze do prośby o zaimplementowanie nicka - i powiem wam dlaczego - jak juz wszyscy bedą mieli wezor karty rabatowej z wlasnym nickiem to w ten prosty sposób nastąpi niepostrzeżenie wybór loga :)

> Krzych L, Mciej - karty rabatowe zostały wysłane :)

Hmm... skoro jest zainteresowani tego typu "produktami" to może warto wybrać logotyp, następnie wzór takiej karty, (członkowskiej, kalendarzyka itp.) i zlecić wykonanie w drukarni. Z tego co pamiętam znajomy zamawiał coś takiego w ilości 2000 sztuk, druk w pełnym kolorze, dwustronny za cenę 200zł. plus Vat. To tak w ramach informacji, niczego nie sugeruję.

Trochę jestem zaskoczony, tym iż informacja o koncercie Diany Krall pozostała jak do tej pory niezauważona, wydawało mi się, że ta Pani jest dość popularna wród forumowiczów.

Informacja pochodzi ze strony:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i wydaje się być jak najbardziej prawdziwa (w przeciwieństwie do darmowych biletów:))

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Hermes , to moze jak juz sie tak rozpedziles i dobrze Ci to idzie- to zrob jakis ladny baner , ktory zastapi ten pasek , ktory teraz jest na gorze strony :) Cos w klimacie tej ostatniej karty rabatowej.. :)

Ja też mogę poprosić kartę rabatową z nickiem :) Jeśli tak to podaje maila: [email protected]

Dziękuję:)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Ja też dziekuje Hermes :D Jak uda mi sie przerobic wirtualna karte na rzeczywistą to w jedną ręke biore karte Lukara, w drugą indeks wydziału prawa i idę robić wrażenie na nieświadomych niczego studentkach :D

Tak! Tak, tak! Takie właśnie koszulki bym chciał. Świetny, nieagresywny wzór. Napis może być jak najbardziej. Ale ten malutki motywek to bym dał na rękaw. Dwa grzybki niepotrzebne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.