Skocz do zawartości
IGNORED

A moze by tak wspólne LOGO

vanvideo

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie podoba się koszulka z lewej, ale bez napisu niebieskiego u dołu. Poproszę szt. 1, rozmiar XL, intensywnie czarną.

* * *

A wyżej to nie rozumiem co robi biust też te jasne pośladki na ciemnym tle ? Tak to jakoś widzę.

Pozdr.

PS. Heremes, jesteś w te klocki WIELKI :-)

Witam

Ależ Panowie słodzicie. Nie powiem, że nie jest miło czytać te "teksty pochwalne". Raz jeszcze dziękuję. Do wielkich w te klocki jednak napewno nie należę. Ci urzędują raczej pod tym adresem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Stmaniak- kartę mogę wysłaś dopiero w poniedziałek, plik źródłowy został w pracy niestety.

Co do koszulki to może prześlę plik z tym projektem? Każdy zainteresowany mógł by zlecić wykonanie takiej koszulki w swoim miejscu zamieszkania, ewentualnie samemu spreparować (osobiście nigdy nie bawiłem się "naprasowankami").

Biust i pośladki.

Pośladki, a raczej dolna część pleców miały służyć jedynie jako podkład do zaprezentowania logo jako tatuaża. Domagał się tego Jozwa Maryn. Biustu nie widzę, a cała reszta tj. sonusy i skrzypce to po prostu "wypełniacze miejsca".

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

"Co do koszulki to może prześlę plik z tym projektem ?" - poproszę. nad logiem może być "andrea29" (kto chce- zagada, kto nie - to nie.)

A co z logiem na auto ? Jest jakieś ? (Trochę kręcę km po pn.-wsch. Polsce.)

"Biust i pośladki..." - Nie widzisz, bo nie na to patrzysz: 2004-03-24, godz. 12:01:05 ;-))

Pozdr.

PS. I nie kadzę. Piszę, co myślę i widzę. (Bo kto mi zabroni ?)

Hermes, a niech to. Dopiero zajarzyłem, że to awers i rewers koszulki. Zatem wszystko ok. B. mi się Twój pomysł podoba.

Tylko zamiast reklamować forum w okolicach siusiaka, może lepiej przenieść ten niebieski napis na górę rewersu koszulki ?

Zresztą nie wiem. Zrób, jak uważasz.

Pozdr.

andrea wybacz że tak publicznie, ale skoro już zacząłeś... to wiesz, no.. ten teges... a gdzie ty masz siusiaka? bo ludzie to wiesz... ehem.... w tym miejscu pępki mają :))))

Pzdr.

-> Hermes

jakby co, to ja również reflektuję na wszelkie rzeczy związane z logo forum (mail w mnie"). Poza tym (a raczej przede wszystkim!!) gratuluję świetnych pomysłów i równie dobrego wykonania (logo forum - wzmak z niebieską gałką) jest doskonałe.

-> andrea29 oraz lolo

Co do kwestii "siusiaków" - jesli to logo zastosować na dużej koszulce (np XXL) to napis "audio lukar net" może znaleźć się faktycznie w miejscu, gdzie "lubiał" uderzyć A. Gołota ;-D

uszanowanie,

krzych

Jak już mówiłem w sprawie koszulek mogę pomóc. Żadne tam "prasowanki" w domu żelazkiem, tylko porządna robota sitodrukiem na koszulkach o porządnej gramaturze. W końcu nikt chyba nie chce popeliny. Jak tylko zdecydujemy się na wzór, zapodaję temat do odpowiednich osób, przedstawiam na forum kalkulację, podejmujemy decyzję i jazda.

Kubeł, ja się piszę na kilka sztuk, na bawełnie dobrej jakości. Dopiszę się, jak juz będzie wiadomo gdzie trzeba.

Mnie odpowiada ten ostatni model loga/koszulki i już bym dalej nie mieszał...

Nic nie sugeruję - ale jako że przeglądam forum dość wyrywkowo to rzuciło mi sie w oczy że obsesyjnie powraca temat "siusiaków".

Rozstrzygnięcie kwestii: jakie są przyczyny tego stanu rzeczy i czy jest to charakterystyczna przypadłośc tego forum czy nie, jest z pewnościa warte poświęcenia bezzsennej nocy. Co niniejszym czynię :-)

Witam

Plik z elementami, które znajdują się na koszulce jest umieszczony pod tym adresem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) (jest to plik programu CorelDraw). Gdyby ktoś chciał, żeby plik zawierał jeszcze jakieś inne (np. logo, które w sumie wybrane jeszcze nie zostało) elementy, prezentowane w tym wątku to proszę pisać. Zawartość pliku można wykorzystać w dowolny sposób, nie roszczę sobie do niego żadnych praw autorskich. Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Kubeł - super ! Liczę na Ciebie, i że poawi się tu kalkulacja. Nie wiem jeszcze ile zamówię koszulek, zobaczę, co nam zapodasz.

Jeśli napis, ten niebieski - wyląduje na karczku, z tyłu, będziemy wyglądać jak piłkarze klubu audio.lukar.net, hehe ;-))

A co do ten tego - wszystko na swoim miejscu, idealnie zestrojone, spoko ;-)

Pozdrawiam dociekliwych ;-)

Szok: moja ślubna zamawia koszulkę z naszym logoooooooo !

Hura. Jak nałoży na się, obawiam się, że z mego słuchania nici ;-)

PS. A jak tam reakcje Waszych Kobiet na projekt koszulki ?

Pozdr.

Hermes,

koszulka rewelka, napis też, niebiesi trocheożywia to bialo-czarne towarzystwo.

pomysł z "kartą rabatową" też świetny. Wyobraźcie sobie minę ekspedienta, gdy przychodzicie do sklepu i na koniec przy zapłacie wyciagacie taką nibykartę z nadrukiem jak na wzorze Hermesa :)))))

Kubeł,

jeśli faktycznie myślisz nad tymi koszulkami, to piszę się w ciemno.

Słuchajcie, to jest do zrobienia, tylko zdecydujmy się do jasnej anielki na wzór. Wybierzmy w końcu ostateczną wersję, a ja ją przekażę do kalkulacji. Po akcepatacji ceny założę nowy topic, w którym będą składane zamówienia. )

Nadruki będą wykonane profesjonalnie na koszulkach o dużej gramaturze (ok. 200). Z tego co wiem te konkretnie t-shirty są wysyłane od nas do producentów w USA ze względu na wysoką jakość.

Nie mam Corela.... Czy ten wzór to jest to, co widać na tych koszulkach powyżej? Jeśli tak, to biorę. Nie ma co ciągnąć dalej, bo nigdy niczego nie zrealizujemy.

Z punktu widzenia nadruku pewnie najważniejsze jest to, że są dwa kolory - biały i niebieski. I tu się pojawia pytanie: a jakie kolory na jasnej (lub wręcz białej) koszulce? Chyba po prostu czarny rysunek i także niebieski napis.

Żeby nie komplikować za bardzo, to może niech będą tylko czarne i białe koszulki? A może inne niż białe, ale jeden kolor - może taki, jak tło ston forum?

również optuję, ża koszulkami jak powyżej, w kolorach jak tam było pokazane. Dokładam się do uwagi inżyniera, by ten dodtkowy mały znaczek widoczny na piersi przenieść na rękaw.

Proponuję by osoby, którym podoba się projekt koszulek przedstawiony przez Hermesa wypowiedziały się , by można było oszacować ile jest chętnych osób.

>Proponuję by osoby, którym podoba się projekt koszulek przedstawiony przez Hermesa wypowiedziały się , by można było oszacować >ile jest chętnych osób.

Koszulka jest świetna!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.