Skocz do zawartości
IGNORED

A moze by tak wspólne LOGO

vanvideo

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogłem sobie darować tego dodatku ale co do loga to myśle,że jest The Best i śmiało można zaczynać produkcję i sprzedaż koszulek po promocyjnych cenach dla Lukar Members ;)

[obrazekLUKASZ-102769_1.jpg]

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

-> twonk

Gratuluję, Twój pomysł jest świetny... najbardziej podoba mi się wersja "z zaokrągloną czcionką i Vifami pierścieniowymi" :-) Moim zdaniem nie trzeba już pisać "stereo" itp... przecież są tu dwie kolumny - efektowców i centralnego nie widzę... a tym bardziej subwoofera; wystawczy tylko napisac "audio.lukar.net" ;-D

Widzę też, że w wątku pojawił się Lukar - może jestem namolny, ale ponowię pytanie o ewentualność wprowadzenia forumowych adresów mailowych (oczywiście nawet odpłatnego)

uszanowanie,

krzych

Moim zdaniem logo Twonka w wersji 2.0 tj. po modyfikacji Lukara jest rewelacyjne. Nic bym w nim nie zmienial.

Dodatkowo slon, ktorego wypatrzyl Pal55 moze symbolizowac wszystkich tych, ktorym to mile stworzenie nadepnelo na ucho :-)

->romekp

O! I to jest słuszna koncepcja! ;-D Można ewentualnie przenieść napis

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) na górę, nad głośniki...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

->twonk

No to jest duży problem ;-D Prosimy słonia o uśmiech !!!! No a tak na powżanie... może uczestnicy dyskusji wypowiedzą się na temat logo i zdecydują co i jak - myslę, że można by zagłosować nad którąś z wersji proponowanych przez twonka. Wybierzmy na przykład dwie lub trzy i zdecydujmy...

jak glosujemy to ja obstawiam projekt z godz 14:43 podoba mi sie zaj.....e !!! pasuje i na koszulke i na auto no i w ogole jest najlepszy ze wszystkich ktore tu widzialem i rysowalem :) aha zeby nie bylo ,to jest moja subiektywna opinia

pozdrawiam michal

Jeszcze raz GORĄCO popieram logo z 14:43!:) Kiedy rusza produkcja koszulek? Może jakieś zapisy:)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

A może coś takiego. W zaczernionym miejscu może być dowolny napis np. klub wielbicieli muzyki, audio czy czego tam jeszcze. Dwa symetrycznie umieszczone głośniki mogą z odległości wyglądać jak facjata przybysza z marsa... :) Jeden ale bardziej centralnie umieszczony i bardziej dopracowany głośnik stworzy chyba lepszy efekt. Jak myślicie?

[obrazekLUKASZ-102850_1.jpg]

>twonk:pomysł z gestami b.dobry, tylko obawiam się że gdy zacznę pokazywać w miejsu publicznym "używam cinchy" to raczej nie znajdę audiofilki lecz przedstawicielkę innego zawodu związanego z przyjemnością...

ostatnie Loga coraz lepsze, twonk fajne, Lukar jescze poprawił i lepiej, exp też bardzo mi się ostatnie podoba, Hermes w Twoim Logu nie ma za bardzo nawiązania do audio, musi być jakiś sprzęcik

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.