Skocz do zawartości
IGNORED

Dzielny, prężny, ale ...

mamel

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

jozwa jeszcze raz wkleje tu, oraz prosze przetlumaczyc to francowi bo widac chlopina ma problem

to NIE BYLA PRYWATNA KORESPONDENCJA, tylko SLUZBOWA! Taki jamnik jako uzytkownik ok, ALE TO BYLA PW SLUZBOWA OD SUPER MODERATORA YAMNICKA....

Foxbat - niezbyt lotny dzisiaj jesteś więc postaram Ci się wytłumaczyć. Czytaj poniższy cytat tak długo, aż zrozumiesz jego sens:

"zakazuje się publikowania prywatnej korespondencji w każdej formie bez wyraźnej zgody zainteresowanych stron. Dotyczy to korespondencji poprzez PW, komunikatory lub pozyskanej w inny sposób."

Zwróć szczególną uwagę na

"Dotyczy to korespondencji poprzez PW"

Wiadomość od Yamnicka dostałeś przez PW? Dostałeś. Bądź więc łaskaw zaprzestać udawania pomroczności jasnej.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

<zakazuje się publikowania prywatnej korespondencji w każdej formie bez wyraźnej zgody zainteresowanych stron>

od kiedy korespodencja od moderatora jest prywatna ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość masza1968

(Konto usunięte)

<zakazuje się publikowania prywatnej korespondencji w każdej formie bez wyraźnej zgody zainteresowanych stron>

Oczywiście, że jest to korespondencja "służbowa" wyartykułowana jedynie przez komunikator UMOWNIE zwanym Private Message i absolutnie w tym wypadku nie oznacza korespondencji prywatnej.

franc, nie chce mi sie z toba gadac.... end.... juz nie bede sie nic pisac, bo po co... jozwa, skad Ty ich wzieles? z pomocy dla powodzian? ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jeszcze do Fr@ntz - twoje neologizmy rodem z prasy bulwarowej sa okropne a robisz to nagminnie ,falki mi sie skrecaja jak widze kolejne zdania z powtykanymi niby słowami- nie chce ci tego pisac na PW ale gdybym napisał a ty to przedrukujesz na forum to sie nie pogniewam :) mimo ze to moje PW bo wiem co pisze

teraz komentarz -gdyby moderator nie pisał głupot do usera to ten nie miałby czego opublikowac , funkcja i urząd do czegos zobowiazuje

• Redaktorzy

Od chwili kiedy idzie poprzez PW, a nie publicznie np. w wątkach.

ps. Cir czyżbyś chciał powiedzieć, że maturę j.polskiego z Foxbatem zrobiliście dopiero jak Romuś Giertych został ministrem edukacji?

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Piotrek - głąb to podstawa, centrum dla kapuścianej głowy, esencja jak widać nie tylko dla kapusty i jak widać tak być musi.

Moje wnioski są zgodnie z panującym prawem/zwyczajem, moim sumieniem i wycofywać się z nich nie zamierzam.

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Od chwili kiedy idzie poprzez PW, a nie publicznie np. w wątkach.

ps. Cir czyżbyś chciał powiedzieć, że maturę j.polskiego z Foxbatem zrobiliście dopiero jak Romuś Giertych został ministrem edukacji?

Fr@ntz chcesz zrobie zestawienie twoich ulubionych słów ktore namietnie stosujesz w recenzjach i zobaczymy komu w tym kraju daja mature z polskiego

proponuje np. trzy relacje z AS 2009 -to chyba twoje - mimo obróbki przez Redakcje stylistycznie to makabra

>ps. Cir czyżbyś chciał powiedzieć, że maturę j.polskiego z Foxbatem zrobiliście dopiero jak Romuś Giertych został ministrem edukacji?

jak to mowia, lepiej pozno niz wcale :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Fr@ntz!

Ty Chłopie udajesz, rzeczywiście niczego nie rozumiesz, czy po prostu głupio Ci przyznać, że dałeś/daliście kolejną plamę???

Zbanowaliście Foxbata, a jak się zrobiła chryja, to po dniach kilku zmieniacie regulamin wpisując lex Foxbat, o tym, że nie można publikować tego, czy owego.

Co więcej mam wrażenie, że znowu - nie wie lewica, co robi prawica.

Niejaki "audiostereo.pl" (na marginesie - raz jeszcze pyta kto to jest?) z pompą dzisiejszym popołudniem ogłasza, że właśnie zmieniono regulami wprowadzając novum (tzw. lex Foxbat), a Ty śmiesz insynuować Foxbatowi, że on nie jest zbyt lotny...

Złą laurkę sobie wystawiasz.

Odwaga cywilna nie jest mocną stroną moderacji.

Natomiast z podjetych zgodnie z panujacym prawem/zwyczajem/sumieniem decyzji wycofywac sie nie zamierzam.

To może też wpiszcie do regulaminu klauzulę zwyczaju i sumienia, wtedy nikt do Waszych mniej, czy bardziej mądrych i zasadnych decyzji czepiać się nie będzie!

bo te nasze zielone to taka organizacja miała być typu "samopomoc chłopska zbrojna" (w nożyce)

a wyszła z tego "banda łysego" - no i nagrabili sobie

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Chyba trudno będzie polemizować z Twoim poglądem!

Ostatnio pospolite ruszenie bogatsze o zaciąg z legii cudzoziemskiej. Zamiast naszej swojskiej - nieco tępej - kosy pojawią się pewnikiem wynalazki zza granicy.

Ps. Mamelu!

Przepraszam za nadużycie w kwestii głąba.

franc, nie chce mi sie z toba gadac.... end.... juz nie bede sie nic pisac, bo po co... jozwa, skad Ty ich wzieles? z pomocy dla powodzian? ;)

Niesmaczny przykład, powodzianom pomagały fajne chłopaki!

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Fantz jest z obowiąsku, On się stawia...

no wlasnie widze, ze z "obowiąsku"... to widac, slychac i czuc...

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 25 Października 2010 - bełkot
Ukryte przez Fr@ntz, 25 Października 2010 - bełkot

No i tu jezt ten tips!

Jak sęi on ma ztego bezboleśnie wycofać?

Z jego ego?

"Pamietaj tez, ze jestes tu dzieki uprzejmosci administracji i moderacji"

Jezeli ktos poczul sie czymkolwiek dotkniety - PRZEPRASZAM najszczerzej jak umiem. Natomiast z podjetych zgodnie z panujacym prawem, regulaminem i netykieta/zwyczajem oraz w zgodzie ze swoim sumieniem decyzji wycofywac sie nie zamierzam.

Po raz kolejny napisze - Yamnick, nie jamnik ani pochodne Kolego elektro i inni.

P.S. electro - nie obrazaj mnie, bo moglbys sie zdziwic... Ja posiadanymi tytulami i praca naukowa chwalic sie nie zamierzam, nie robie tez przytykow co do Twojej inteligencji/obycia itp.

P.S. 2 To moj pierwszy i jedyny post w tym temacie - nie zamierzam prowadzic wojenki na forum.

pytanie natury ogolnej, czy funkcja moderatora jest odplatna ? co powoduje , ze osoby zalogowane pierwszy raz kilka miesiecy temu , ktorych nikt nie zna staja sie moderatorami ? czy jest to jakas forma zakpienia pseudoinformatykow zarzadzajacych forum z uzytkownikow tego forum?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

electro, no wysylasz SMS za jedyne 1,22 z VAT o tresci MODERATOR na numer 555-jozwa-111 i juz masz :)

krotki film o moderacji....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja posiadanymi tytulami i praca naukowa chwalic sie nie zamierzam

Czy ktoś z administratorów lub moderatorów może zrobić "praca naukowa" i zabronić kaleczenia języka polskiego? Tego naprawdę nie da się znieść na spokojnie!

Yamnick!

Stary! Z czystego serca propozycja - będziesz chciał coś napisać - prześlij najpierw do mnie swą wypowiedź. Spróbuję przetłumaczyć to na język polski i wtedy metodą kopiuj-wklej będziesz je sobie publikował! Bo to co wypisujesz urąga wszelkim normom.

Foxbat!

No przynajmniej w Twoim przypadku rzeczywiśćie jest tego powód! Brak jednej dłoni, na moje oko, przekłada się poniekąd na niemożność obsługiwania klawisza "Alt". Ale w przypadku Yamnicka chyba nie mamy do czynienia z kalectwem?

Foxbat, dokąd miałeś "prywatną wycieczkę"? W regulaminie jest coś o wycieczkach? :)

widzieli mnie na audiohobby....a bylem tam prywatnie, oni jak widac sluzbowo :D

• Redaktorzy

Foxbat!

No przynajmniej w Twoim przypadku rzeczywiśćie jest tego powód! Brak jednej dłoni, na moje oko, przekłada się poniekąd na niemożność obsługiwania klawisza "Alt". Ale w przypadku Yamnicka chyba nie mamy do czynienia z kalectwem?

Czy Ty przypadkiem nie cierpisz na nerwicę natręctw? Walczysz o te ogonki jakby od tego zależał pokój na granicy palestyńsko - izraelskiej. Wrzuć na luz i znajdź sobie inny "obiekt uwielbienia" (najlepiej spoza forum).

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.