Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie forumowiczów 2010

Teo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Największe jaja były po przegranym przez Utopię zakładzie ze Starym Audiofilem, normalnie Batman się chowa :-))) Piotrek w płaszczu galopował po klubie na grzbiecie kolegi, wyglądało to z mojej pijackiej perspektywy jakby latał :-)))

Największe jaja były po przegranym przez Utopię zakładzie ze Starym Audiofilem, normalnie Batman się chowa :-))) Piotrek w płaszczu galopował po klubie na grzbiecie kolegi, wyglądało to z mojej pijackiej perspektywy jakby latał :-)))

to nie zakład tylko przegrałem w kółko i krzyżyk dwa razy :))))))))))))))

to nie zakład tylko przegrałem w kółko i krzyżyk dwa razy :))))))))))))))

Kurde, to w kółko i krzyżyk graliście z nudów? To co to za impreza? :(

A na drutach też robiliście, hehe???

Cze

Inna sprawa że dałeś sie zrobić jak dziecko!!:)))

Kibic

Tylko on nic nie pił a ja trochhhheeee :)

i to wykorzystał powinno się nie liczyć :)

Fakt . Twoja racja ---- ale jak byś był laseczką to czy by Cię bzykną ----boś pijana????

Pozdr

no tak po pijaku to się nie liczy

Pozdr

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

Żartowałem!!!

fajna bibka!! nawet ponoć kuchnię tam zwiedziłem! czego nie pamiętam. Ale po pijaku sie nie liczy

Pozdr:))))))))))

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

Żartowałem!!!

fajna bibka!! nawet ponoć kuchnię tam zwiedziłem! czego nie pamiętam. Ale po pijaku sie nie liczy

Pozdr:))))))))))

Pamiętam :)

jak zwiedzałeś kuchnię :)

Cala szczescie, ze nie obudziles sie w Olsztynie czujac sie jak saksofon.

Nie było niebezpieczeństwa miał dobrą ochronę - moją żonę :)

Nie wszystko high-end co się świeci......

Cala szczescie, ze nie obudziles sie w Olsztynie czujac sie jak saksofon.

tzn.wydmuchany??????))))))))))

O żesz w mordę.

ps.Utopia walnął mi na pw,że bolą go plecy-a wiecie że to normalne,bo byli tam SAMI SWOI.

Gdyby było inaczej to mogła go boleć ta część ciala-gdzie plecy traca swą szlachetną nazwę.

Żal że Józwy nie było-by chlapnął sobie red bulla.

Jeszcze powiem taki fakt,ponoć-Utopia wraca do domu i trafił podobno do innych drzwi i pyta kobieciny-prosze Pani-czy ja tu mieszkam?... Ona mu na to-

nie Pan tu nie mieszka,więc poszedł jeszcze na piwo i znów puka do tych drzwi i zdenerwowana kobieta mu znowu mowi-nie proszę Pana-Pan tu nie mieszka.

Poszedł więc jeszcze na piwo i ponownie wrócił do tej kobiety-ktora otworzyła mu drzwi i mówi -naprawdę Pan tu nie mieszka!!!....na to Utopia-to

gdzie ja mieszkam jak Pani mieszka wszędzie)))))......Nawet w kurierze warszawskim o tym mówili!!!!

tzn.wydmuchany??????))))))))))

O żesz w mordę.

ps.Utopia walnął mi na pw,że bolą go plecy-a wiecie że to normalne,bo byli tam SAMI SWOI.

Gdyby było inaczej to mogła go boleć ta część ciala-gdzie plecy traca swą szlachetną nazwę.

Żal że Józwy nie było-by chlapnął sobie red bulla.

Jeszcze powiem taki fakt,ponoć-Utopia wraca do domu i trafił podobno do innych drzwi i pyta kobieciny-prosze Pani-czy ja tu mieszkam?... Ona mu na to-

nie Pan tu nie mieszka,więc poszedł jeszcze na piwo i znów puka do tych drzwi i zdenerwowana kobieta mu znowu mowi-nie proszę Pana-Pan tu nie mieszka.

Poszedł więc jeszcze na piwo i ponownie wrócił do tej kobiety-ktora otworzyła mu drzwi i mówi -naprawdę Pan tu nie mieszka!!!....na to Utopia-to

gdzie ja mieszkam jak Pani mieszka wszędzie)))))......Nawet w kurierze warszawskim o tym mówili!!!!

Lepiej daj fotki z harendy bo jedna fajna taka zbiorowa była :)

pozdro

P.S ale wreszcie trafiłem do domu

Lepiej daj fotki z harendy bo jedna fajna taka zbiorowa była :)

no nie wiem czy można ją tu wkleić bo była robiona po sporym spożyciu :)

Nie wszystko high-end co się świeci......

no nie wiem czy można ją tu wkleić bo była robiona po sporym spożyciu :)

Utopia chciał fotkę-to będzie miał-tylko swoją facjatkę.....i poproś swą małżonkę by CIĘ podziwiała,lecz dopiero w poniedziałek-ok!!

Utopia chciał fotkę-to będzie miał-tylko swoją facjatkę.....i poproś swą małżonkę by CIĘ podziwiała,lecz dopiero w poniedziałek-ok!!

Kurna !!! a ja tego nie widziałem,buuuuuuuuuu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.