Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie forumowiczów 2010

Teo

Rekomendowane odpowiedzi

Co roku podczas Audio Show spotykamy się w Sobieskim, by zrobić sobie forumowe zdjęcie. Co roku też przy okazji wystawy wybieramy się do pubu. Mam wrażenie, że z biegiem lat spada zainteresowanie wydarzeniem #1, czyli spotkaniem w Sobieskim, a rośnie wydarzeniem #2, czyli wspólną imprezą w sobotni wieczór. To i czas chyba na zmianę kolejności tradycyjnych zapowiedzi ;)

Ogłasza się wszem i wobec, że spotkanie towarzyskie forumowiczów z okazji Audio Show odbędzie się - jak co roku - w pubie Harenda, ul. Krakowskie Przedmieście 4/6, W-wa. Pub znajduje się o kilka minut spaceru od hotelu Bristol, czyli jednego z trzech hoteli goszczących wystawę.

Termin spotkania: sobota, 6 listopada, godzina 20:00 (można oczywiście przyjść wcześniej). Stoły zarezerwowane mamy w sali dla niepalących.

Uwaga: pub Harenda nie jest położony bezpośrednio przy ul. Krakowskie Przedmieście, jest nieco od niej oddalony i nie jest widoczny z ulicy. Będąc w okolicy pomnika Kopernika należy rozejrzeć się za tablicą wskazującą właściwy kierunek, lub (najprościej) kogoś zapytać.

Z przyjemnością informuję, że dofinansowanie tegorocznego spotkania zaoferowała firma Site, właściciel forum Audiostereo.

A coroczne spotkanie na samej wystawie, połączone ze strzeleniem sobie pamiątkowej fotki, odbędzie się w hollu hotelu Sobieski, w sobotę 6 listopada, o godzinie 12:00. Miejsce to samo co zwykle: okolice szatni na parterze, maksymalnie w lewo od wejścia do hotelu. Uwaga: ktoś musi przynieść aparat! ;)

Do zobaczenia na wystawie!

https://www.audiostereo.pl/topic/73325-spotkanie-forumowicz%C3%B3w-2010/

Pamiętam, że dwa lata temu wybrałem się do Harendy na 20. ale po drodzę wdepnąłem na chwilę do Tygmontu. Chwila się trochę przeciągnęła, a jak się skończyła to już było za późno...

Pamiętam, że dwa lata temu wybrałem się do Harendy na 20. ale po drodzę wdepnąłem na chwilę do Tygmontu. Chwila się trochę przeciągnęła, a jak się skończyła to już było za późno...

I co, było w tygmoncie LATINO?

A ja rok temu na "moment" wyszedłem z Harendy rzucić uchem na koncert Fisza i Emade w otwieranym właśnie Nowym Wspanialym Świecie i jak koło północy :-) wróciłem do Harendy, to już nikogo nie było...

Będę w Harendzie koło 21-21.30

Pozdrawiam Stempur

PS. W tym roku są pierwsze urodziny NWŚ, w sobotę gra Kim Nowak a w niedziele bracia Olesiowie w duecie :-)

• Redaktorzy

Zaraz, czy nowe przepisy powodują, ze w takim miejscu nie będzie można palić? Chciałem zwołać małe forumowe spotkanie fajkowe w kawiarni w Sobieskim, albo zapalić w Harendzie, nie wiecie przypadkiem, czy to w ogóle jest teraz możliwe?

Zaraz, czy nowe przepisy powodują, ze w takim miejscu nie będzie można palić? Chciałem zwołać małe forumowe spotkanie fajkowe w kawiarni w Sobieskim, albo zapalić w Harendzie, nie wiecie przypadkiem, czy to w ogóle jest teraz możliwe?

Podobno ochroniarz od razu wywala za drzwi i daje kopa w poślady.

• Redaktorzy

A ja cież...

Ale zaraz, to od 15 listopada, to egzotyczne tytonie które właśnie do mnie lecą ze Stanów, jeszcze dałoby się wykorzystać w miejscu publicznym. A tam różne cymesy są.

Nasze spotkanie odbędzie się w sali dla niepalących, podobnie jak w zeszłym roku. Decyzja ta została podjęta świadomie i celowo, ze względu na przykre doświadczenia z lat wcześniejszych.

Czy w Harendzie (i innych pubach) w ogóle można palić, pojęcia nie mam. Jutro mogę zapytać, przy okazji dogrywania formalności związanych ze sponsoringiem ze strony właściciela forum.

O wreszcie facet z ,,,, chciało by się napisać , to jak w sobotę i w Sobieskim to mła się pisze .popalimy pogadamy.

Dzięki chłopaki za miłe spotkanie w Harendzie i komentarze co do pierwszego dnia as.

Chętnie wybrałbym się jeszcze w niedzielę aby lepiej przyjrzeć się niektórym zestawom ale czas nie pozwala choć czuję pewien niedosyt 1 dnia.

Pozdrawiam

Tomek

Zdjęcia grupowe forumowiczów i trochę zdjęć z wystawy. Jakość średnia, bo większość robiona na wysokim ISO, dużo bez lampy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Panowie mam prośbę. Jeżeli ktoś przypadkiem w Bristolu zrobił z bliska zdjęcia rozebranego Ayona Polaris 2 ( był w pokoju z Avantgarde ) to proszę o wrzucenie zdjęcia lub info na priv. Niestety nie miałem aparatu :-( Z góry dziękuję.

Witam

Sądząc po mocy i jakości kaca który jest łaskawmnie właśnie opuszczać spotkanie było super.

Pozdrowienia dla Wszystkich z Harendy -- było super

Pozdr

Witam

Sądząc po mocy i jakości kaca który jest łaskawie mnie właśnie opuszczać spotkanie było super.

Pozdrowienia dla Wszystkich z Harendy -- było super

Pozdr

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.