Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny: prosba o identyfikacje

Glurak

Rekomendowane odpowiedzi

Może jakieś Wharfedale albo magnaty ?

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Masz je u siebie? Może warto wykręcić głośnik i zobaczyć jakiej są firmy?

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Nie, nie mam ich, moge kupic. Sprzedajacy nie ma o nich pojecia, wlasciwie chce sprzedac za pare groszy wieze Schneidera z poczatku lat 90, kupil ja wowczas jego wujek ale wymienil orginalne kolumny Schneeidera na te, podobno lepsze. Jesli kupie te wieze to kolumny dostane gratis do niej :) Aha, zaciski maja calkowicie metalowe, zlocone.

Chodzi o kolumny z lat 90, ok. 22-23 cm serokosci, 25 glebokosci i 82 wysokosci (wymiary przyblizone) Charakterystyczna pokrywka laczaca srednio i wysokotonowy glosnik. Juz gdzies to widzialem...

856839637_L.jpg

Mi to się kojarzy z DALI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.