Skocz do zawartości
IGNORED

W trosce o jakosc forum

MariuszJ

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie chyba niektorzy z was nie zrozumieli idei tego iście niezwykłego wątka. Otóż jego istotą jest dążenie, aby poziom debaty na forum był wyższy od średniej krajowej :D . Dowodzenie kto ma wiedzę a kto nie nie ma tu raczej nic do rzeczy :) Proponuje sie zając tematem czy jesteśmy pedalskim kolektywem czy nie :) sam jestem ciekaw. :D

Pozdrawiam

Cześć

Jestem na tym forum stosunkowo krótko i jestem przerażony kulturą i sposobem wypowiedzi co niektórych osób. Na innych forum taka osoba jak np. Pan sOuNdWoRx (to tylko przykład) zostałaby usunięta w trybie natychmiastowym. Jej wypowiedzi przypominają bardziej wypowiedzi 16 latka który lubi draki i niegrzeczne spory, podżegając do nich i piętnując. Taka osoba jest nieasertywna i nic nie wnosi do dyskusji na dany temat, co jedynie potrafi krzyczeć i obrażać. Możliwe że wynika to z jej życia prywatnego w którym jest dyskryminowana i odrzucana przez rówieśników właśnie poprzez negatywne zachowanie i niski poziom prezentowanej kultury. Jest to typowy agresor i buntownik chcący zwrócić na siebie jak największą uwagę reszty osób, by poczuć się wyższym wobec innych, jest to metoda którą stosują osoby słabe psychicznie a nawet z pewnym upośledzeniem. Dlatego moja rada to omijać takich z daleka, nie wplątywać się w dyskusje i nie dać powodu aby myśleli że czują się lepiej niż są w stanie się poczuć.

• 3 lata później...
  • 5 tygodni później...

No właśnie Lukar, kiedy zbanujesz Vlada ?

Moja propozycja moderacji jego wpisów zawierajacych obelgi, epitety itp. jak najbardziej aktualna :)

Obiecuję kosić wszystkie - bezwartosciowe jego wpisy. ciach, ciach, ciach:)

Pozdrawiam

alojzy o sobie: Napisz kilka słów o sobie: kim jesteś, jakie są Twoje zainteresowania audio, jaki masz sprzęt - wszystko co pozwoli poznać Ciebie innym użytkownikom forum. Pamiętaj, że to co tutaj wpiszesz jest ważne, będąc nową osoba na forum nie będziesz anonimowy.

alojzy przez 15 dni od daty rejestracji napisał 14 postów na forum oraz 0 opinii.

Tematy założone przez użytkownika alojzy:

35674 precz z gnojem 2007-08-27 15:15

Opinie użytkownika alojzy:

sprzęt

płyty CD

Kolejna wybitna jesnostka

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.