Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie bilety na D.Krall 4.12.'04 ?

andrea29

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

W Teatrze Wielkim dawniej wyświetlano prośbę o wyłączenie komórek przed spektaklem. Nie wystarczyło. Teraz są bodajże dwa "komunikaty głosowe", ale też na buractwo nie działa.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Tak chamstwo w Polsce jest największe a w Warszawa jego to stolica nie da się ukryć i jak to napisałeś pajac w glanach co jakiś czas musi dla tych ludzi wystąpić. Ponadto przypuszczam, że nigdzie na świecie by tyle nie zarobił – utwierdza mnie w tym ostatnia autokarowa wycieczka ze Śmietaną – żenada. Co do cen się nieraz wypowiadałem – statystyczny Polak Szarak zarabia za mało ale to przecież nie oznacza że muzyk ma rezygnować z gaży. Ale popatrzmy np ECM płyty zdrożały Uniwersal podniósł ceny tanich linii a w Polsce wzrostu płac nie ma wszędzie zaciskanie pasa inflacja się posuwa (czyli zarabiamy coraz mniej) a bilety na koncerty miały by tanieć? Oczywiście wole wydać na bilet 30zł niż 300 (i tak taniej niż za granicą) ale jak nam świadomość że to być może ostatnia okazja obcowania z legendą (nie odda tego żadna płyta) nie rozpaczam i płacę a wiejąca pustkami sala mnie poprostu martwi.

Słucham teraz Braxtona i tak myślę facet przez pół życia klepał biedę (musiał grać ale nie na sax. tylko w szachy na pieniądze) teraz jest tzw żywą legendą z resztą co tu mówić ale jakby w W-wa mmiałby odbyć sie koncert z biletami po 10 zł to ile by przyszło osób?100? Spodziewam się, że gdyby bilety kosztowały 150zł to ta grupa by się nie zmieniła.

Ciekawe czy jego koncert w Remoncie (1984) został zarejestrowany???

Witam.

Po pierwsze biletow na D.K. jak powiedziala mi mila pani w EMPIKU nie ma i praktycznie nie bylo od poczatku. Koncert ma charakter zamkniety dlatego nic tak naprawde nie mowi sie o nim w mediach. Bilety dostaly bogate firmy do rozprowadzenia wsrod bogatych pracownikow. Jedna firma zrezygnawala i tydzien temu mozna bylo kupic bilety w przejsciu podziemnym pod rotunda. Jednak z mala roznica cenowa. Dwukrotnie drozej niz na poczatku!!!!!!!!!!

Wiadomosc otrzymana od kasierki w "bileterii" wiec pewnie do konca nie zmyslona.

Po drugie. Ciekaw jestem czy gdyby koncert odbywal sie w Krakowie, Poznaniu czy Wroclawiu tezby wszyscy narzekali na chamskich krakusow. Poznaniakow itp. Tak sie sklada ze jestem warszawiakiem od ladnych kilku pokolen i szczerze powiedziawszy juz dawno przestalem zwracac uwage na to kto z moich znajomych pochodzi z jakiej czesci Polski. Prawda jest taka ze chamstwo nie zna granic a tym bardziej wojewodztw i rozplenia sie bez przynaleznosci rasowej ani kastowej. I wkurza mnie to czcze gadanie chamstwa z pomorza o chamstwie z Krakowa. Chamstwa z mazur o chamstwie z beskidow. I chamstwa z Warszawy o chamstwie ze slaska.

A teraz czas wlaczyc plyte Diany Krall i przeliczac zaoszczedzone na biletach pieniadze na nowe interkonekty :)

Larson w zupełności się z Tobą zgadzam!

Są granice ,których przekraczać nie wolno :O)W tej chwili moją granicą jest 100 PLN.A ostatnim moim koncertem Tool w Wawie.Na allegro wygrał ktoś z zerowymi komentarzami ;O)

• 1 rok później...

O koncercie nic mi nie wiadomo ;) Za to nowa, świąteczna, BN Krall'ówka już jest w sprzedaży :) /Może być, kupiłem./ Jak zwykle w repertuarze smęcąco-senno-rozmarzonym trudna do pobicia i za to ja cenię. Dobrze się jej słucha. /Oceńcie sami./

A chodzi o tę płytę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Siemka :)

Ukryta Zawartość

Uuupss.. , nawaliłem :( To jeszcze raz:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.