Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Znasz kmiocie przepisy piłki nożnej???

ok. Cabaj przetrzymał piłkę , niech Ci bedzie , jest wolny,co innego że sedzia coś takiego gwizda raz na 3000 meczy ,

Zobacz kmiocie/tak sie u nas na was mówi w Krakowie/ w powtórce jak Iwańska wykonuje wolnego??? Czy wszystko wtedy jest ok?????

jak nie wiesz to sie doucz kibicu iti.

Jak by był taki skrupulatny ten chłop z Bydgoszczy przy interwencji Cabaja/Pajaca to i powinien nakazać powtórne wykonanie wolnego.

ale jakto ? Jakby zostało 1-1 to komuchy z telewizjii by sie pogniewali i skończło by sie sedziowanie w ekstraklasie

wiesz dlaczego gol powinien nie być uznany???

napewno nie boś ty kibić komuiti

Nerwowy i nieuprzejmy jesteś - no ale skoro nie rozumiesz cywilizowanego języka to powiem zatem prościej - spadaj frajerska łysa pało na kibolskie fora i tam się brandzluj, a dupsko możesz wylizać sam - swojemu psu. Tutaj kibice nie są menelami, kmiocie.

Nie, nie jestem. Wolałbym, żeby wygrali w walce. W tym meczu powinien być remis ze wskazaniem na pasy. Grali lepiej, a Cabaj był zawodnikiem meczu. Oby Cracovia jak najdalej zaszła w tym sezonie, czego jej szczerze życzę. Legia gra słabo i nie widać praktycznie żadnej poprawy od meczu z Polonią.

Niestety, pieniądze nie grają. Nowe zakupy to na razie zbieranina bez ładu i składu. Doskwiera szczególnie brak Muchy. Zobaczymy.

Moje typy na ligę w tym roku: namieszają Jaga, Widzew i Legia. Spadnie coś ze Śląska i Arka. Największe rozczarowanie: Wisła.

A Cracovia spokojnie i mam nadzieję tak dobrze, jak dziś - dogra do końca.

Pzdr

No ale skoro takie rzeczy wygaduje publicznie na konferencji pan Ulatowski...

Rafał Ulatowski, trener Cracovii: Przegraliśmy w skandalicznych okolicznościach. Nigdy wcześniej sędzia nie podyktował takiego rzutu wolnego i więcej nie podyktuje. Marcin Cabaj trzymał piłkę w rękach zaledwie sześć sekund, a sędzia nie zwrócił mu wcześniej uwagi. Dopiero na minutę przed końcem meczu Daniel Stefański podyktował rzut wolny z 16 metrów. To skandal. Zapraszam teraz tego arbitra, aby wracał z nami autokarem do klubu. W Krakowie chyba zostałby powieszony na drzewie. Zasłużyliśmy na remis, choć mieliśmy okazję na zdobycie zwycięskiej bramki. Teraz pozostaje mi jedynie pozwanie tego sędziego do trybunału w Strasburgu z powództwa cywilnego.

broy

Nie jestem kibicem Pasów a nawet bliżej mi do Legii,jestem kibicem Pogoni Szczecin od roku 1960

ale to co się stało woła o pomste do nieba.Jeżeli istnieje prawo,które jest nie stosowane,to prawo takie się zmienia.Przez 50 lat jak oglądam piłkę nożną, nie widziałem czegoś takiego.Nigdy,nigdzie sędzia czegoś takiego nie podyktował i to w ostatnich sekundach meczu.Paranoja,wypaczył wynik meczu.

Skorża nadaje się do tego samego,co doktor-technik-wartownik Stefan Majewski.To jedna spółka i jeszcze Janas do kompletu.To Skorże trzeba winić a nie Cracowie i załatwiać tym samym inne zespoły sędziami.Głupimi rzutami wolnymi,kartkami itd.

broy

Polonię W-wa pomijasz ideologicznie? a wszelkie znaki (skład trener kasa) wskazują na nowego gracza o majstra z duża szansą na LM.

Legia namiesza w środkowej części tabeli :)

Wszystko powinno stać na nogach a jak widać stoi na głowie...cała nasza kopana,od reprezentacji,trenerów,działaczy(pseudo wszyscy)sędziów,prezesów(Dyzmy)po--szkolenia dzieci.

To mamy i się nie dziwmy,że jeśli nikt tego nie wyprostuje(bez względu na skutki i koszty)to kopana zostanie jeszcze mocniej...skopana.

modrzew47

Witam kibica bratniego klubu! Co do sędziego - nie bronię ani sędziego, ani wyniku. Sprawiedliwy byłby remis. Biorąc pod uwagę błędy sędziów np. na ostatnich MŚ należy podejść do tematu spokojnie, a w sytuacji Cabaja moim zdaniem sędzia miał prawo dać co najmniej kartkę. Dał wolnego - jego decyzja.

pzdr

broy

Widziałeś może taki wielbłąd na tychże MŚ,na które się powołujesz?Tam bramkarze przytrzymywali piłke dłużej niż 6sek.nikt pośrednich nie dyktował a do tego w ostatnich sekundach meczu.Mimo tylu błędów..jak mówisz.

Cóż, trafił się dokładny sędzia. Moim zdaniem przez cały mecz sędziował poprawnie, natomiast w tej sytuacji sędzia chyba jednak powinien pokazać (jeśli w ogóle) żółtko. Wolny w ostatniej minucie to faktycznie przesada. Zadziałał syndrom Howarda W. Co nie zmienia faktu, że bramka była zdobyta prawidłowo i Legia (fuksem) wygrała. A czy druk to jeden fryzjer wie ;-)

pzdr

Fuksem to może być 1:1,Cracovia jest słabiutka,nie poradziła z nieprzygotowaną jeszcze do sezonu Legią.

To takie typowe,szukanie winnych porażki,a wystarczyło dobrze zagrać!

Frank

>>Cracowia jest słabiutka,nie poradziła z nieprzygotowaną jeszcze do sezonu Legią.

To trzeba było jej jakoś pomóc...no i pomogli.

Musze cie zmartwić,legia będzie nieprzygotowana jeszcze długo..Skorża już pokazał jak przygotowuje.

Majewski,dochtor też.

Brawo czarne koszule

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zobaczymy, co L dziś pokaże...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Glupota polsk kiboli siega zenitu.

Rozjebali caly stadion <2lata temu go wyremontowoli>Ze ta policja tak sie pierdo z nimi.Od 10 lat nic nie moga zrobic.

Sponsorzy sie wycofali klub zamykaja.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.