Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

ja sobie wyobrazam taka fotografie pamiatkowa polskiej druzyny po mundialu 2006: wszyscy wystawiaja dupy do aparatu. i chcialbym, zeby te wszystkie dupy byly zadowolone po procesie, ktore mi wytocza po tych golych dupach.

ps allle sorrrrryyy - polska pilka to gola duuuupa!!!! a po tym meczu z ekwadorem moge powiedziec, ze piz*a do kwadratu.

Gość

(Konto usunięte)

.....dzielacy zawodnikow trener,brak pomyslu na gre,bledy taktyczne,

minister sportu powinien NATYCHMIAST odwolac druzyne do kraju...

Tak jak napisałem wcześniej .......ttrza nam szamana!!!!!

Niech poprowadzi nasz ą drużynę zamiast janasa

wogole to wszystko jest chore!!cale ministerstwo sportu czy czegos tam, caly pzpn..co ludzi powystawial z biletami, do tej pory ludzie nie dostali biletow na mistrzostwa, a zaplacili..same przekrety,

Mam w dupie całą polską piłkę nożną...

Może niech Giertych pierdzielony wprowadzi do szkoły przedmiot...Wielkie farsy polskie...

A JANAS NIECH sp***dala SPRZEDAWCZYK pier**lony NA KSIĘŻYC

AHA zapomniałbym

spoko że polacy mają blisko do domciu.Nawet wynajme im autokar bo nie chcę patrzeć na kolejne meczyki

Tak, ktoś tutaj dobrze przed chwilą powiedział; zostawiając układy, układziki, Janasa, menagerów i PZPN a patrząc tylko na naszą parszywą jedenastkę, co mamy: zero techniki użytkowej, zero ambicji i woli walki (tak to ja grałem jak mnie noga bolała i chodziłem do podstawówki), zero pomysłu na grę, zero gry kombinacyjnej, zero jakiejkolwiek gry i pomysłu na boisku, w końcu zero szybkości; powyższe w większości nie dotyczy tylko i wyłącznie E. Smolarka. Przecież to był tylko Ekwador, 14 czerwca będzie więcej niż 4 lata temu z Portugalią, Klose może się cieszyć, bo zgarnie nagrodę za króla strzelców dzięki wydatnej pomocy polskiej obrony; mój ojciec dawno temu już mówił: rozwiązać PZPN i całą polską ligę, drużynę narodową i wycofać Polskę z rozgrywek narodowych i klubowych na 10 lat; takich rzeczy jak szybkość, technika i koncepcja gry uczy sie w szkółce w wieku lat 7, 10 może 15. Dopóki będzie taki system szkolenia młodzieży jak teraz, czyli żaden, to sobie reprezentacja seniorska, młodzieżowa, Wisła, Legia czy Pogoń moga grać w rozgrywkach ile wlezie i tak zakończą na pierwszym meczu przy dobrych wiatrach; to było żenujące, smutne, przykre, ale prawdziwe i obiektywne; nawet na to 29 miejsce w rankingu FIFA nie zasługujemy; nie mamy ani dobrych piłkarzy, ani dobrej drużyny klubowej, czy narodowej; przykro mi to wszystko pisać, ale pamiętam pierwszy mecz na imprezie 4 lata temu i po tych 4 latach jest jeszcze gorzej, bo młodsi, teoretycznie bardziej perspektywiczni zawodnicy nie rokują w ogóle, albo niewiele lepiej; nie ma sensu teraz rozprawianie czy Dudek lub Frankowski gdyby byli, to załatwiliby sprawę, bo i tak wiadomo, że nie. To nie Zidane, Ronaldihnio, czy Henry i nie przesądzą w pojedynkę o losach meczu i drużyny, zresztą nie może jeden zawodnik załatwiać całej gry; jescze jedno, rzeczywiście grupę eliminacyjną mieliśmy cienką, poza Anglią oczywiście, ale na tych mistrzostwach ta grupa, przy najmniej na papierze, jest (była) dla nas chyba najłatwiejsza od lat; to też nie wystarczyło; tyle nie ma co tutaj więcej oglądać w tej grupie, lepiej popatrzeć na Brazylię, Francję, czy Holandię; strata czasu i pieniędzy

no niestety, przy taki systemie nauki w-fu nie bedziemy mieli nigdy dobrych zawdonikow w zadnej dyscyplinie, to co sie teraz dzieje to jest porazka, nauczyciel daje pilke i robcie co chcecie, zero rozgrzewki, zadnych schematow cwiczen, kompletne nic!!!!nie wiem jak tak mozna

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.