Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie cieniutko. Jeśli Legia zdobędzie mistrzostwo i poważnie myśli o LM to bez wzmocnień na wszystkich pozycjach się nie obejdzie. Inna sprawa że ostatnie dwie na trzy drużyny grające z Legią we wcześniejszych meczach z Wisła jakby sobie odpuszczały. Nie wiem czy to psychika czy też błędy trenerów. W każdym razie i Zagłębie i Amica grały jak ostatnie lebiegi z Wisła a na Legię już się sprężały i grały naprawdę dobrze. W każdym razie nie gorzej niż Legia a może i lepiej. Tylko że Legia ma zabójczą skuteczność. Na dwa strzały celne jeden gol. Tiaaa... chłopaki będą musieli po nogach całować Edsona choć i temu należy się parę krytycznych uwag za grę w defensywie i ewidentne braki w szybkości.

Poza tym za dużo gry długą piłką i to notorycznie. Przy zagęszczonym środku pola przerzucają ją nad pomocnikami do wychodzących napstników i ofensywnych pomocników. Schemat prosty jak drut i tak gra Legia. Prosto.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Musisz się spieszyć. Na żyletę już nie ma.

Ukryta Zawartość

ogólnie już nie ma/

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

paranoja wczoraj na Łazienkowskiej normalnie;)))) ludki od 8 rano pod kasami czatowali...Ci ktorzy przyszli o 12 niestety w wiekszosci nie zalapali sie na zakup;)...no i rozeszlo sie towarzystwo o godz 17.00...pozostaje mi od jutra zajmowac miejsce przed telebimem na starowce...

pozdrawiam szczesciarzy

Mag

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

lolo co ty piszesz? przeciez mecze z Wisla byly najpierw a potem z Legia... ktos tak kretynsko ustawil rozgrywki... zespoly zmeczone pierwszym meczem do drugiego podchodzily w duzo gorszej formie...

również nie dostałem biletów, szczęściarz z ciebie pp

liczę jednak na mistrza już w środę

oczywiście będę oglądał w canal + a potem finał uefa też

legia rulez

pzdr dla fanów legii wawa!

discomaniac

No to w takim razie Górnik Łęczna powinien zostać Mistrzem Polski bo gra po Wiśle i Legii z tymi samymi zespołami. To tak na szczęście nie działa. Na zachodzie gra się po pięćdziesiąt parę meczy w sezonie co 3-4 dni i jest wszystko OK. U nas co 6-7 dni i od razu że piłkarze zmęczeni. Jak zmęczeni to niech się kładą do łóżka i nie grają w piłkę.

W zeszłym sezonie Groclin grał przed Wisłą i było OK. A w tym ciągle słyszę że Wisła podmęcza rywali Legii. Bzdura.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jak ja sie tu czuje - Krakus wsrod legionistow hehehe. Nie jestem az takim zagorzalym kibicem pamietam tylko oswiadczenie Petrescu... Trener to z niego jest raczej umowny. Mysle ze Franz bylby lepszy o wiele o Kasperczaku nie wspominajac.

Lolo masz racje. Co by nie bylo to pilkarze sa pokrzywdzeni. Pozdrawiam.

PS Nie liczcie az tak na tego mistrza dla Legii. Moze byc roznie...

Ano może... dlatego mnie trochę irytuje to rozpoczynające się już świętowanie. Może być tak jak z premierem z Krakowa. Już był w ogródku, już witał się z gąską... Górnik zamuruje swoją połowę, będzie ciął równo z glebą i wszystko wtedy się rozstrzygnie na Łazienkowskiej. Od razu się przypomina pamiętny mecz z Widzewem.. brrrr...

dupescu kontratakuje - zażądał bezstronnego arbitra więc ściągają jakiegoś gościa ze Stanów, po meczu w Wawie zażądał oddzielnej konferencji tak aby nie spotkać się z Wdowczykiem. A co mu Wdowiec zrobił? A niech wraca łajza do Transylwanii bo tylko klub ośmiesza.

wkurzyło mnie postępownie c+!!! jestem kibicem Legii, mam wykupiony c+ w kabłowce aster, a jednak nie obejrzę na żywo meczu mojej ukochanej drużyny, bo te ciołki z c+ zdecydowały puścić ten mecz a canalplus sport 2, który żadna siłą nie jest dostępny w aster. Takich jak ja Warszawie jest pełno. dlaczego c+ dyskryminuje kibiców płacących im pieniadze i majacym dostęp przez kablówki???

ps. chodzi mi o mecz środowy Górnik -Legia...

a mecz z Wisłą tez niestety będe mógł widzieć poprzec c+, tu naszczęście daja w kanale dostępnym w kablówkach...

Będzie powtórka na niebieskim o 22.20. Natomiast o 17.00 puszczają Multiligę czyli 8 meczy równocześnie. Przez cały sezon pokazywane są mecze Wisły, Legii i jeden wybrany najciekawszy z kolejki. Sądzę że jak raz zrobią ukłon w stronę pozostałych drużyn to się nic nie stanie. Choćby akurat kibicom Legii przyszło obgryzać pazury ze złości.

wiesz ale akurat ten mecz, ze wszystkich w tej kolejce niesie za sobą największy ładunek emocji i ma najwiekszą stawkę (Legia gra o mistrza, Górnik o utrzymanie, a i kibiców Wisły też on baaardzo obchodzi). Mogliby ten mecz póścić w kanale dostępnym w ich ofercie dla kablówek (czyli w kanale głównym, premium???). W tym czasie na tym kanale leci jakiś szajs (16:50 Nieokiełznana przyroda - Ogień film katastroficzny18:25 dźwięk DOLBY SURROUND Pamiętnik pisany miłością film obyczajowy). Wielu moich znajomych posiada c+ tylko dla piłki).

Uważam, ze zachwoanie c+ jest nie fer wobec jego widzów, a płacą oni nie małe pieniądze...

ulan, mecz będzie na normalnym c+ sport tyle że dzielony z wisła-arka.

a co wcześniej wspomnianego przewczesnego świętowania mistrzostwa przez legię to się zgadzam że świętować to można jak wisła nie będzie miała już matematycznych szans na dogonienie legii. Myślałem że po słynnej porazce z Widzewem w 5 min czegoś się tak drużyna nauczyła ale widać niekoniecznie ....

mam nadzieję że dziś jednak Legai wygra (i w sobote też)

Fan legii

niestety mylisz się, bedzie to multiliga, czyli coś podobnego do radiowego studia s-13, czyli niby wszystko ale jak dla mnie nic...

Oczywiście będe to oglądał bo nie mam wyjścia, ale jakbym miał mozliwość wyboru to ooglądałbym tylko mecz Górnik-Legia, bo tylko on mnie interesuje...

Radio Praga ma relacjonować "na żywo"

Ukryta Zawartość

Można sobie włączyć "komentarz" pod tę mozaikę ;-)

Ukryta Zawartość

wyskakuje mi niestety blad o przekroczeniu ilisci uzytkownikow ktorzy chieliby z tego skorzystac;) czyzby juz sie szykowali do meczu???

wp. bedzie relacja na zywo...ale niestety to zawsze tylko internet

Mag

LEGIA MISTRZ 2006!!!!!!!!!!!!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.