Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A ja swoje:)))

DZISIAJ LEGIA MISTRZA POLSKI MA NASZA LEGIA WARSZAWA!!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No ale mecz choć emocjonujący (stawka) to był słaby. W pierwszej połowie Górnik oddał jeden celny strzał na bramkę Legii. A po przerwie to chłopaki z Legii nie wiem gdzie byli myślami. Chyba już przed oczami mieli przysłowiowe butelki szampana. Z taką grą to nie ma co myśleć o LM. To była łyżka dziegciu ;-) A teraz...

LEGIA MISZCZ!!! ;-)

PS Jak oglądałem dzisiaj smutną minę Gołaszewskiego po meczu Poloni to mi było tak go szkoda. Ech... :-

Żeby jeszcze umial dobrze dograć... to by nie grał w Legii ;-) Ale może się jeszcze rozwinie. Poza tym troche się szwenda po boisku jak Bury. Ale balans, drybling, nie sygnalizowane strzały w pełnym biegu spod kolana - I klasa.

Górnik jak przycisnął, to też robiło wrażenie. Taki prosty ale ambitny Jacek Wiśniewski poszedł do ataku i Legia miała stres. Ale to tylko dowodzi, że jeszcze bardzo długa droga, aby w ogóle myśleć o Lidze Mistrzów.

> lolo

Jeśli chodzi o Rogera (i Edsona też), to biją naszych typowych kopaczy przede wszystkim motoryką. Taki przeciętny obrońca potrzebuje 10 minut, żeby się odwrócić i rozpędzić - widać było w tej akcji Rogera, że obrońca jak się odwrócił, to miał już 3 m do niego ;) Pod tym względem z naszych chyba nienajgorszy jest Szałachowski, kilka akcji było ciekawych - perspektywiczny to piłkarz.

Tu się zgodzę. Rzeczywiście naszym piłkarzom brakuje umięjętności szybkiego biegania. No ale jak się jara szlugi i po meczu jedzie do mcdonalda na wyżerę to nie można się dziwić ;).

No i jak zwykle kibice dali o sobie znać. Dziwię się że sędzia wogóle dopuścił do sytuacji że kibice wisły stali na murawie. No i jak zwykle grupa chuliganów psuje cały wizerunek polskiego kibica piłki nożnej. Ech kiedy to się zmieni i normalny człowiek będzie mógł z dzieckiem iść na mecz ;(

Kubek

Ech kiedy to się zmieni i normalny człowiek będzie mógł z dzieckiem iść na mecz ;(

nie wszedzie jest tak zle...Na legii (tylko krytej zaznaczam;) mozna spotkac na trybunie i dzieci i kobiety, osoby mlode i starsze...mily widok dla oka jak dziewczyna spiewa wraz z 13 000 tysiacami kibicow Niemena - Sen o Warszawie;)

Mag

lolo, 11 Maj 2006, 10:57

>Trochę sie boję żeby na Legii w meczu z Wisłą kibice nie zrobili takiego samego bydła jak w

>Krakowie. No bo kto zatrzyma 13 tys. ludzi jak zechcą ruszyć?

mysle ze juz teraz troche napiecie spadlo, wiadomo ze graja o pietruszke wiec miejmy nadzieje ze atmosfera przez caly mecz jak i po bedzie ok, w koncu juz teraz tylko swietowac mozna....

A ja raczej się tego spodziewam że kibice wstargną na boisko - legia zdobyła tytuł w końcu no i napewno się znajdzie grupka która będzie chciała mieć jakąś pamiątkę lub poświętować sobie na murawie. A co do dzieci i trybuny krytej to nawet jak tam jest trochę spokojniej - to skąd wiadomo że dziecko po takim meczu na legii będzie potem śpiewało w szkole na przykład "Wisła ch..." ??.

Kubek, 11 Maj 2006, 12:13

>A ja raczej się tego spodziewam że kibice wstargną na boisko - legia zdobyła tytuł w końcu no i

>napewno się znajdzie grupka która będzie chciała mieć jakąś pamiątkę lub poświętować sobie na

>murawie. A co do dzieci i trybuny krytej to nawet jak tam jest trochę spokojniej - to skąd wiadomo

>że dziecko po takim meczu na legii będzie potem śpiewało w szkole na przykład "Wisła ch..." ??.

zobaczymy, choc nie wydaje mi sie zeby do tego doszlo, wbrew pozorom, prznajmniej w ostatnim czasu kibice sa dosc mocno zdyscyplinowani, wiedza czym sie to moze skonczyc i jesli chodzi o sam stadion to reguly nie sa lamane...co do tego co dziecko bedzie spiewalo to sie zgadzam..ale chyba juz nigdy sie to nie zmieni, czasami mam wrazenie ze dla wielu osob jest to miejsce do wyladowania emocji i odreagowania(oczywiscie krzykiem)

poświetowac potem bedzie mozna na starówce, Wdowczyk zapowiadal fete i zapraszal wszystkich jesli Legia zdobedzie mistrza

No dokładnie mag99. Na starówce też ciekaw jestem jak będzie. W większości państw właśnie w centrum kibice balują całą noc i tam to troszkę inaczej chyba wygląda niż u nas - świętuje całe miasto. U nas świętuje grupa kibiców a reszta zamyka się i boi żeby wp***dol nie dostać albo żeby coś nie zostało zdemolowane.

Co do wisły - właśnie czytam że grozi jej nawet wykluczenie z pucharu uefa. No i chyba dobrze - przynajmniej znowu nie będzie skandalu że jakiś piłkarz dostał nożem w głowę albo wp***dol na murawie.

Co do wtargnięcia na boisko kibiców - to gdzieś już widziałem jak kibice na koniec sezonu wbiegają na boisko i rozbierają piłkarzy - ale potem ich na rękach noszą - a u nas wszyscy piłkarze spieprzali do szatni żeby nie dostać po mordzie. Nie wiem - czy takim dzikim narodem jesteśmy ? Trochę alkoholu i trzeba rozrabiać ? Jedyne wyjście to alkomat przed bramką na trybunę ?

bardzo dobrze...niech wykluczal ich w cholere skoro nie potrafia interweniowac...nie dosc bylo tragedii po ostatnich derbach Krakowa????skoro nie potrafia wnioskow wyciagac beda mieli pozamiatanem, z taka cholota w swiat sie pchac???

niestety przeraza mnie czasami to co sie dzieje, w poniedzialek przed kasami na Łazienkowskiej normalnie takie mordy kryminalne widzialem ze tragedia...oczywisicie w kolejce po bilety...poziom alkocholu wzrastal co pare minut o 0,5 promila;) i pojdzie potem taki na mecz i co bedzie dalej???

szkoda gadac..a zarazem szkoda ze tak sie dzieje...bo sama atmosfera na stadionie jest naprawde super, zupelnie inna niz przed TV...a juz jak gra reprezentacja to normalnie patriotyzm sie we mnie budzi;))) tego sie nie da opisac...kto byl ten wie o czym mowie...i tu kolejny burdel jaki mnie wkurza to mistrzostwa, chce czlowiek pojechac to nie moze bo znowu problem z biletami, ja nie chce za darmo, absolutniem, zaplace...tylko niech pozwola...to jebaki kapneli po troche biletow dla kibicow i zadowoleni...ech, sorki za taka dygrsje ale normalnie az sie we mnie gotuje jak sobie pomysle...rozladowac sie musialem;)

Mag

No bo tak jest. Dla mnie śmieszne są kary pzpn - zamykanie stadionów które nic i tak nie daje. Po 3 meczach na pustym stadionie i tak wszystko wraca do normy czyli burdy i chlanie.

Pod kasami legii rzeczywiście i ja widziałem browary i nawalonych kibiców no tyle że chyba było spokojnie. Fakt jest że rzeczywiście spora grupa kibiców jedzie na mecz już nawalona - ostatnio byłem świadkiem jak mała grupka już w autobusie browarki waliła jadąc na mecz. I właśnie te osoby były najbardziej aktywne w rzucaniu bluzgami w autobuisie, paleniu itp.

wlasnie przeczytalem ze jutro powtorka z rozrywki jesli chodzi o bilety na mecz sobotni, pula, ktora byla przeznaczona dla Wisły zostala im zabrana (za ostatnie wydarzenia) i przekazana dla kibicow Legii, jutro od 11 rozpoczyna sie sprzedaz na trybune pod zegarem...;))

Mag

mistrz mistrzem, ale martwia wydarzenia ostatniej nocy z soboty na niedziele...z jednej strony czesc osob twierdzi ze to bylo spowodowane wtargnieciem policji, z drugiej, ze policja wtargnela tam nie bez powodu...bylem na starowce do ok 1.00 i wychodzac absolutnie nie podejrzewalem ze tak sie dalej noc potoczy

ktos byl dluzej i wie wiecej???

Mag

No i jak Wasze wrażenia po ogłoszeniu składu ??

Moje średnio - miałem nadzieję że mila wyleci ze składu. Na szczęście wyleciał frankowski - napastnik ostatnio z niego beznadziejny nawet w 2 lidze angielskiej - a co tu gadać o MŚ. Za to mam nadzieję że w bramce stanie Kuszczak bo Borucowi się troszkę przytyło ostatnio.

A o czym tu pisać ?

Jadą zawodnicy,którzy nie mieszczą się w swoich klubach na ławkach rezerwowych.

Piłkarze,którzy przez ostatnie miesiące wykazali skutecznoś i chęć do gry zostają w domu.

Oby Janas miał nosa i się nie mylił,to jego samodzielna decyzja.

Dziwny wybór,ale wybór trenerski trzeba jednak uszanować.

Osobiście jednak jestem bardzo zdziwiony.

Czarno widzę.

Obym był w błędzie!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.