Skocz do zawartości
IGNORED

T-shirty z logo forum - zamówienia

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie - widze, ze nic sie nie zmienilo:)

Kazdy chce miec swoja wersje.

Mysle, ze jesli wszelkie modyfikacje beda problemem poswiecmy sie, zakupmy jeden wzor i nie wydziwiajmy.

Napis audio.lukar.net ma sluzyc naszej identyfikacji, wiec nawet jesli nie duzy z przodu to w miare widoczny na rekawie powinien zdecydowanie byc.

W przypadku elastycznosci producenta moim zdaniem bardzo milo by bylo zobaczyc wlasny nick z tylu na gorze.

Pewnie powiekszy to koszty - wybrani (ja chetnie) doplaca.

Ogolnie inicjatywa swietna a w listopadzie bede w pomykal w T-shircie:)

Może być bez dużego napisu (i tak ma się zmienić; a tak lubię nebieski kolor...), wzmacniaczyk na rękaw.

4 * XL, dwie ciemne (granatowe, czarne) i dwie białe.

Najchętniej w serek, rękaw do połowy ramienia.

Dla usciślenia: są modele z okrągłym wycięciem i "w serek". Rękawy "krótkie" są trzech długości: coś w rodzaju akselbantów (czyli b. krótkie, ledwie zasłaniają), do połowy ramienia oraz do łokcia.

profes - spróbuj, może wyjdzie taniej. Też chętnie się na to zapiszę. Ja dostałem wycenę na koszulki najwyższej jakości z równie dobrym nadrukiem. Jeżeli masz dojścia do tańszego źródła, to daj znać i zorganizuj wysyłkę.

Acha, to nie jest żadna chińska produkcja, tylko koszulki robione w Polsce dla odbiorców w USA. Zatem rozmiary takiego np. t-shirta XL powinny też być większe niż jego odpowiednika made in China. To jest do sprawdzenia.

A nie można by tak ponumerować elementów graficznych które moga się znaleźć na koszulce?

Np. 1-duże logo z przodu, 2-duże logo z tylu, 3-niebieski duży napis, ...

można by wtedy zamawiać np. "Czarna XL 1+2"

I tak może być tylko jeden wzór. Jak rozumiem cena jest za hurt (oby nie np. min 1000 sztuk), a nie manufakturkę sztuka po sztuce. Na razie zdecydowanie prowadzi wzór "przód + tył - dyży napis + mały na rękaw". Jeśli ktoś chce mieć inny, to chyba sam musi sobie zamówić, wzór nadruku jest dotępny w postaci pliku.

Jeśli natomiast ktoś chce mieć dodatkowo swój nick, to po prostu na gotowej koszulce wzór Kubeł_2004#1 każe sobie takowy dodać w dowolnie wybranym miejscu.

Piszę sie na jedną białą i jedną czarną (obie XL) - w wersji takiej jaka zostanie uzgodniona. Osobiście chętnie nawet bym dopłacił za własny nick na plecach (jeżeli jest taka możliwość).

Hmmm.... no w sumie skoro to taka solidarna inicjatywa, to ja tez bym jedna wzial. Zwykle nosze wszystkie koszulki w rozmiarze M, ale jesli ta L nie jest jakar ogromna i nie powiekszy mojego i tak duzego brzucha ;-) to moze byc. Tez optowalbym za malym logiem na rekawie. Ale mam tez wolny wniosek: moze umiescic pliki graficzne z ktorych sklada sie wzor na koszulce na jakims serwerze, zeby kazdy mogl to sobie sciagnac i samemu zaniesc do zakladu ktory robi koszulki. To uwolni rynek, a przeciez inicjatywa nie ma na celu umozliwienie zarobienia kasy przez inicjatora, tylko wzajemna identyfikacje wspolforumowiczow. Co Wy na to?

Witam

wrtącę: zdecydowanie bez napisu dużego z "frontu". Poza tym grafika z tej strony jest zbyt duza, ale to siciarz bedzie wiedział(chyba ze mu wsio rawno) Część loga bedzie pod paskiem i pod pachami. Napis zdecydowanie na RĘKAWIE. Logo z frontu w podstawie powinno mieć góra 12 cm. Niech to bedzie tez elegant i ze smakiem bo inaczej trza to robić na trykotach z kapturam dla odpowiednich ch....

Rozmiar XXxL 5 sztuk biore, ale kubeł podaj wymiary rozmiarów w cm

XXXXXL chińskie jest dwa razy mniejsze od XXL ALPINUSA ( najlepszy trykot jaki znam)

Kubeł jako inicjator zajmij stanowisko,jakie T-shirty i jakie napisy/obrazki i dość demokracji ;o)Decyduj bo kolejna wiosna nas zastanie a koszulek nie będzie! ;o)Pozdrawiam i tymi co zaczną wydziwiać nie przejmuj się :O)

Witam

>Mlg - plik z elementami, które są na koszulce znajduje się pod tym adresem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Grafika jest oczywiście w formacie wektorowym (plik *.cdr) więc "siciarz" może z tym zrobić dosłownie wszystko (rozmiar, układ na koszulce itp).

Dodałem również logo z napisem audiostereo.pl

Z tego co się orientuję wykonanie indywidualnego napisu np. z loginem to nie jest taka prosta sprawa. Wątpię żeby ktokolwiek zgodził się to zrobić na sicie. W manufakturze w której pracowałem takie indywidualne napisy były robione na specjalnej zgrzewarce. Wcześniej wycinało się na ploterze wzór (napis), na jakimś gumopodobnym materiale. Była też wersja droższa, wykonana tą samą techniką ale napis nie był "gumowaty" ale z floku (chyba tak się to nazywa), taki "meszkowaty" materiał napewno każdy się już z tym kiedyś zetknął.

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Taaaa, demokracja to jest zły ustrój, ale nikt jeszcze nie wymyślił lepszego. Te ciągnące się bez końca dyskusje do niczego dobrego nie doprowadzą - co najwyżej do punktu wyjścia. Proponuję wtedy wrócić z tematem do poprzedniego wątku, bo ten był stworzony aby składać zamówienia.

Ja proponuję wzór wg projektu Hermesa z małym logiem przeniesionym na rękaw. Możliwe inne kolory koszulek. To tyle. Jak ktoś nie chce, niech nie zamawia, a tych co mają zadziwiająco dużo do powiedzenia na temat ceny, chętnie zobaczyłbym tak pilnie udzielających się w innych tematach.

Jeszcze raz powtarzam - jeżeli ktoś ma dostęp do takiej jakości koszulek w niższej cenie i może zorganizować całe przedsięwzięcie, niech da znać. Też chętnie zapłacę mniej i zrzucę robotę na czyjeś barki.

mlg - to nie takie "hop-siup" z tym indywidualnym chodzeniem po firmach "produkujących koszulki". Hermes ma rację. Nikt z profesjonalistów nie przyjmie zamówienia na 1, czy nawet kilka koszulek. Sprawdź to. Mam wrażenie, że nie wszyscy rozumieją jak te koszulki są robione. To jest produkcja profesjonalna z użyciem specjalistycznych maszyn i technologii, a nie działalność na zasadzie:"przynieś swoje zdjęcie, a będziesz je mieć na koszulce". Wejdżcie na takie Allegro i zobaczcie ile kosztują porządne t-shirty 205 gr. (o ile takie znajdziecie). Poza tym nadruk jest z dwóch stron, co także zwiększa cenę.

W moich wczesnych szczenięcych latach panowało przekonanie że trza mieć co najmniej 4 płytki danego artysty/zespołu coby paradować w koszulce z jego nazwą. Ponieważ jestem tu od niedawna nie wiem czy mogę sobie takową koszulkę sprawić. Jeżeli tak to bardzo chętnie będe w niej paradował i niniejszym zamawiam L-kę w kolorze czarnym, w wersji końcowej przez Was wybranej. Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.