Skocz do zawartości
IGNORED

Ocena stanu igły Goldring 1042

maciek1

Rekomendowane odpowiedzi

Maciek musisz gdzieś dorwać CS Blue i CA640P i posłuchać ja CS Blue nie słyszałem ale wiele dobrych rzeczy ludzie o min mówią, jeśli mieszkasz w jakimś większym mieście to może uda Ci się wypożyczyć ze sklepu CA640P. Jest jeszcze "Forumowe Pre By Ahaja" zajdź wątek i poczytaj teraz jest jeszcze drugie pre "ciągnięte" przez Ahaję (Nuda Phono) ja nie jestem w stanie tego poskładać tak więc odpuściłem. Podobno każdy kto usłyszy pre z RCM-u to się zachwyca same ochy i achy ale to zdaje się 6kzł a Tobie nie oto chyba chodzi. Może koledzy bardziej doświadczeni w tej materii coś konkretnego doradzą. Jednak wydaje mi się że CS Blue i CA640P są rozwiązaniami tymczasowymi z całym szacunkiem dla tych urządzeń.

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

"Beware of all those in whom the urge to punish is strong". Nietzsche.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Nie tak dawno miałem połączenie Grado1042 z CA640P. Krótko grałem na tym zestawieniu ale wspomnienia z tego duetu pozostały bardzo pozytywne. Później już tylko zaczynają się wydatki za kosmiczne kwoty nie współmierne do przyrostu jakości. Ale to jest zupełnie normalne.

Jeśli nie jest to problem finansowy to na allegro jest teraz sprzedawany (nie mój oczywiście) Primare R20. 1200 zł ale to już inna bajka nić CA. I nawet można już z wkładkami MC pokombinować - ma podstawową regulację. To jest wg mnie pre, z którym można zostać na zawsze jeśli nie zacznie się rozglądać za wkładkami z wyższej półki.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dzięki! Czyli jednak są po 1200:) Napisałem na priva do człowieka. Pomyślności w Nowym Roku! M.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość masza1968

(Konto usunięte)

Ja swój sprzedałem za 1400zł.

Cierpliwości a się znajdzie za rozsądne pieniądze tym bardziej, że wszedł nowy model i R20 jako nowe zostały sporo przecenione.

Szukaj głównie na eBayu. Tam są normalniejsze ceny. Ja za swojego z Holandii ze sklepu z pełną gwarancją (egzemplarz z ekspozycji bez śladów używania) dałem ok 1800 zł.

Fajno. No może wreszcie przewalczę w sobie popularną wśród rodaków e'bay'ofobię:) Raz zaryzykowałem. Kupiłem w GB oryginalną mint kurtke M65 z 1967 roku, czyli ze "srebrnego" okresu (jeśli kto wie w czym rzecz:)). I nie żałuję. A fobia pozostała...

Fajno. No może wreszcie przewalczę w sobie popularną wśród rodaków e'bay'ofobię:) Raz zaryzykowałem. Kupiłem w GB oryginalną mint kurtke M65 z 1967 roku, czyli ze "srebrnego" okresu (jeśli kto wie w czym rzecz:)). I nie żałuję. A fobia pozostała...

Tobie jest potrzebna MANIA a nie fobia - nie obawiaj się ebay'a ;)))))

pozdrawiam

MUSIC NON STOP

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.