Skocz do zawartości
IGNORED

Tonsil coś dłubie

KotD

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa razy zadałem pytanie czy Siesty w 2004 r były już w sprzedaży,dla upewnienia się by opisać ciekawą sytuację związaną z Tonsilem i gośćmi w garniturkach pod krawatami, gdzie niejako byłem świadkiem dyskusji.

Nad siestami pracowali ludzie z pro-tonsila. Czyli były raczej z 2006 - 2007 roku. Magazyn Hi-Fidelity przyznał im tytuł "produkt roku 2007". Wiec raczej nie mogły być sprzedawane w 2004 roku, bo jeszcze nie istaniały.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

To ja jestem chętny, chyba mogę powołać się na Ciebie - producent tych kolumn będzie szczęśliwy, podobnie jak "farciarze", którzy je zakupili w sugerowanej cenie detalicznej...

Skończy się piękna przyjaźń, chociaż może to taki rodzaj marketingu - teraz to już nikt nie będzie chciał przepłacać. Ten ułamek to jaka kwota? Za 2 tysie to ja wezmę kilka par.

Nie używam Minasów. Nie łączy mnie żadna zażyłość z ich producentem. Widziałem go raz w życiu na oczy. O tym że można było je kupić w niższej cenie przeczytałem na forum. Rozczarowany?

Nie używam Minasów. Nie łączy mnie żadna zażyłość z ich producentem. Widziałem go raz w życiu na oczy. O tym że można było je kupić w niższej cenie przeczytałem na forum. Rozczarowany?

I kto to mówi?

Jak widać chamstwo i ignorancja także w innych wątkach. Brawo.

Więc była to dyskusja o innym modelu,ale to już dla mnie nie ma znaczenia.

Nie rozumiem. A co ciekawego chciałes opowiedzieć?

W 2004 roku Tonsila chyba w ogóle nie było widac na rynku. salony firmowe chyba już nie istaniały. Rok później syndyk zaczął wyprzedawac zapasy magazynowe.

Po co się wyzywacie i sobie grozicie każdy ma swoje upodobania, nie powstał jescze taki prdukt który zadowolił by wszystkich nawet w hi endzie a co dopiero w tej klasie cenowej. Dla jednych tonsil będzie strzałem w 10 dla innych nie i tak jest we wszystkim. Posluchamy nowego modelu i wtedy ocenimy.

Po co się wyzywacie i sobie grozicie każdy ma swoje upodobania, nie powstał jescze taki prdukt który zadowolił by wszystkich nawet w hi endzie a co dopiero w tej klasie cenowej. Dla jednych tonsil będzie strzałem w 10 dla innych nie i tak jest we wszystkim. Posluchamy nowego modelu i wtedy ocenimy.

Z audio jest jak z chlebem, jeden lubi słodki a drugi kwaśny.

dałbyś radę to trzeci raz powtórzyć? jest coś w tej wypowiedzi co się dobrze czyta :)

Focal + Naim

Zamiar miałem raz napisać ale forum chodzi jak chodzi i po kilku minutach kliknełem jeszcze raz napisz i wyszło 2 razy :)

Z audio jest jak z chlebem, jeden lubi słodki a drugi kwaśny.

A kto tu komus grozi? najwyżej niektórzy mają wzrok równie dobry jak słuch i dopatrzyli sie gróźb. A wyzwisk to już wcale nie ma - pełna kultura, jak to na forum wśród audiofilów. Także nie przesadzaj, to jest tylko konstruktywna dyskusja.

Zamykam temat, bo z braku argumentów zaczynają się osobiste wycieczki. Gdy pojawią się konkretne doświadczenia czy recenzje dotyczące nowych kolumn - można będzie kontynuować.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.