Skocz do zawartości
IGNORED

Audio System - współpraca.

70Marcin

Rekomendowane odpowiedzi

Hola, hola.., Mości Panie Bumowiczu:)

"Musicie się na nim wzorować" ?!!

...

Do czego zmierzam?Ano do tego, ze nie każdemu muszą się paczki podobać - to subiektywne.

Opinia o Magico, to moja i koniec, kropka i powtarzam, co ma do tego Elb!

Ps. Coś, gdzieś pisałeś o tej płycie.Co to ma być za test, na czym on ma polegać?

Myślisz, ze zwinę ogon i będę lał w gacie?!Nic z tego!Dopracuje system i 44Hz, bo ostatnio trochę się u mnie zmieniło i mogę podejść do tematu.

Może istotnie zbyt pochopnie wrzuciłem Cie do jednego worka z wielbicielami. Przepraszam.

Istnieje tu grupa osób spijająca każde słowo Elba, traktując je jak eliksir życia, kompletnie bezkrytycznie, zupełnie nie zauważając jego częstych wolt i koniunkturalizmu, a także tego, że wszystko co robi podporządkowane jest narcystycznej wizji, która, biorąc pod uwagę jego poziom wiedzy jest mocno życzeniowa. Jedyną rzecą na której faktycznie się zna, są ceny i to akurat nie powinno nikogo dziwić.

Płyta testowa jest prosta. Zawiera 20 fragmentów utworów, zgranych 1:1 z oryginalnych płyt z trzema wyjątkami - wyjąki te zostały poddane konwersji wav=>mp3/320=>wav. Zadanie jest proste, Trzeba płytkę przesłuchać i wskazać te 3 wyjątki ;-))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.