Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki TV 37'-40' do 3tyś. pln

Epi

Rekomendowane odpowiedzi

jakiś świeży test niedrogich TV, plazma znowu wygrała w temcie jakości obrazu :))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jakiś świeży test niedrogich TV, plazma znowu wygrała w temcie jakości obrazu :))

Ukryta Zawartość

Zaczynam odnosić wrażenie, że normy jakości obrazu są skonstruowane tak, aby plazma zawsze wygrała. To jest tak, jak gdyby w regulaminie konkursu piękności napisano, iż kandydować mogą tylko brunetki. A potem dąć w surmy tryumfalne, że brunetki są ładniejszymi dziewczynami niż blondynki, szatynki i rude. No bo przecież wygrywają wszystkie konkursy piękności :)

Ukryta Zawartość

Bobcat, to nie jest wina norm ze plazma ma ogolnie lepszy obraz, szczegolnie w zastosowaniu w kinie domowym. Zwroc uwage ze chyba nie ma monitorow komputerowych, ktore by wykorzystywaly panele plazmowe. LCD i plazma maja rozne zastosowania.

Opublikowano · Ukryte przez mlb, 11 Lutego 2011 - nie na temat
Ukryte przez mlb, 11 Lutego 2011 - nie na temat

Gdzie jest ten mądrala, który ZBANOWAŁ WITEK_Z i nawciskał mu kitu, że tylko autor wątku może o to wystąpić. Ujawnij się PROWOKATORZE i zacznij mówić prawdę, chcę abyś ujawnił moją wiadomość w której to niby piszę o banie dla WITKA! A jeśli zrobiłeś to wg. swojego widzi mi się lub na prośbę kogo innego to nie wciskaj ludziom KITU MARNY KŁAMCO!

Panowie a jak sprawa się ma jeżeli chodzi o gt20 i odtwarzanie filmów z hdd - chodzi mi konkretnie o mp4 i mkv. No i co z czernią?

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

.......kupiłem HDD Playera + 1,5TB zewnętrzy i jak na razie odpukać mkv ponad 10GB działają bez zająknięcia, ma funkcję DLNA (lan lub wi-fi) youtube i inne + klient torrent, na początku zastanawiałem się czy może blu-raya nie kupić z netem i obsługą USB-HDD... ale tu podobnie jak z tv...

Podpowiedz plss, które urządzenie wybrałeś. Robiłeś jakieś rozeznanie, czy po prostu dobrze trafiłeś biorąc to co "stało na półce"?

Słuchając rozumu....

• 4 tygodnie później...

txp 42gt20e w domciu nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba jeżeli chodzi o VIDEO. Pozostaje tylko zakup jakiegoś daca.

BTW orientuje się ktoś co może być powodem dziwnego obrazu puszczonego z pc kablem dvi-hdmi? W obrazie widać migotanie i zniekształcenia przy 60 i 50hz przy 24 jest OK.

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Ukryta Zawartość

He,he najtańsza plazma LG zlała resztę modeli.

Od dawna wiadomo,która technologia rządzi

Zaczynam odnosić wrażenie, że normy jakości obrazu są skonstruowane tak, aby plazma zawsze wygrała. To jest tak, jak gdyby w regulaminie konkursu piękności napisano, iż kandydować mogą tylko brunetki. A potem dąć w surmy tryumfalne, że brunetki są ładniejszymi dziewczynami niż blondynki, szatynki i rude. No bo przecież wygrywają wszystkie konkursy piękności :)

Przecież w teście była jedna brunetka i trzy blondynki.

Wiadomo,że czerń tu rządzi, a nie to co wyblakłe.

Ukryta Zawartość

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.