Skocz do zawartości
IGNORED

Zakładka Hi-End

palton

Zakładka Hi-End  

165 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za stworzeniem nowej zakładki Hi-End ?

Rekomendowane odpowiedzi

Wojtek: Do sądu? :-D Proszę cię :-) Prokurator nie utrzymałby moczu gdyby zobaczył takie zawiadomienie :-D

I w mojej nie czuć drwiny? No może są Mistrzostwa Świata w Czytaniu Bez Rozumienia ja o takich nic nie wiem.... ;-)

PS. Rochu jest prawnikiem że taką analogię z sądem znalazłeś?

ROCHU JUŻ PISAŁEM... STRONĘ PÓŹNIEJ.... CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM. KLIKNIJ NA DOLE NA "DALEJ" I ZNAJDZIESZ.

♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ fiu fiu.... Bocznica: Rozmowy na luzie: strona 20: Mlb łże...

Gość rochu

(Konto usunięte)

Do sądu? :-D Proszę cię :-) Prokurator nie utrzymałby moczu gdyby zobaczył takie zawiadomienie :-D

I w mojej nie czuć drwiny? No może są Mistrzostwa Świata w Czytaniu Bez Rozumienia ja o takich nic nie wiem.... ;-)

PS. Rochu jest prawnikiem że taką analogię z sądem znalazłeś?

Bravo zacytuj mój wpis gdzie rzekomo miałem nazwać cie bandytą albo odszczekaj co napisałeś.

Aha.

Masz może pewność, że nie jestem akurat prokuratorem?

Czołem Stempur !

A jak będziesz sprawdzał tę pełnoletniość.

Poza tym ja pełnoletni nie jestem a jestem hiendowy :)

To,że jesteś niepełnoletni,wszyscy wiedzą ale fakt,że jesteś hajendowy...pierwsze słysze.

A tak na marginesie hajendu,to akurat stempur ma całkowitą rację.Najpierw zasady a potem dyskusja.

Bravo zacytuj mój wpis gdzie rzekomo miałem nazwać cie bandytą albo odszczekaj co napisałeś.

Aha.

Masz może pewność, że nie jestem akurat prokuratorem?

Rochu: A co mnie to obchodzi jaką masz pracę? :-) No chyba że próbujesz mnie straszyć koneksjami.... ;-) Próbujesz? :-)

I poszukaj sobie sam. Będziesz mógł odmiałczeć.... :-) Strona dalej po cytowanym przeze mnie wpisie.

PS. Jeśli chcesz to mogę wrócić do kapitalków może jednak zmiana na normalny tryb pisania do ciebie nie jest najlepszym pomysłem....

Tfu... kilka stron dalej wpis #206 :-) Czekam na pokrętne wyjaśnienia odnośnie celu w jakim słowo "bandyci" zostało użyte :-)

Gość rochu

(Konto usunięte)

Ja ciebie straszę koneksjami, gdzie żeś to Królu Złoty wyczytał?

Czy nie może mi się ot tak po prostu podobać taki passus twojego posta jak "Prokurator nie utrzymałby moczu"?

Jesteś dziecko, przewrażliwiony na swoim punkcie.

Ja ciebie straszę koneksjami, gdzie żeś to Królu Złoty wyczytał?

Emotikony Rochu.... Emotikony... ;-) Ale cieszę się że potwierdziłeś że to nie prawda.... Ulżyło mi bo zaczynałem się obawiać.....

Gość rochu

(Konto usunięte)

Tfu... kilka stron dalej wpis #206 :-) Czekam na pokrętne wyjaśnienia odnośnie celu w jakim słowo "bandyci" zostało użyte :-)

Czy nie można sobie rzucić ot tak ogólne uwagi na temat rzeczywistości albo swoich przekonań?

Jaki widzisz związek między sygnaturką a uwagą mniej więcej o pogodzie?

Widzę że jednak czegoś się boisz.

Kto wie. Może trzeba się zastanowić, czy aby nie należałoby z twojego wpisu zrobić użytku i dać przykład innym.

Czy nie można sobie rzucić ot tak ogólne uwagi na temat rzeczywistości albo swoich przekonań?

Jaki widzisz związek między sygnaturką a uwagą mniej więcej o pogodzie?

Widzę że jednak czegoś się boisz.

Kto wie. Może trzeba się zastanowić, czy aby nie należałoby z twojego wpisu zrobić użytku i dać przykład innym.

Debilów i kretynów powinno zamykać się w psychiatryku. Tak bez związku to napisałem....

O czym to mówimy?

Modrzew47: Ostatnio było o tym za ile trzeba mieć zestaw żeby to był hi-end. Wojtek określił przedział minimalny na 20-30 tysięcy.

Modrzew47: Ostatnio było o tym za ile trzeba mieć zestaw żeby to był hi-end. Wojtek określił przedział minimalny na 20-30 tysięcy.

A pamiętasz co napisał stempur i wcześniej ja i chyba mlb?

A pamiętasz co napisał stempur i wcześniej ja i chyba mlb?

Na pewno nie podaliście kwoty minimalnej.

Co jadłeś dziś na obiad-taki jest temat!!!

Szparagi,a co?

Na pewno nie podaliście kwoty minimalnej.

brawo32

Z twojego o mnie wynika,że niewiele masz do powiedzenia w tej kwestii...a mówisz.

Z twojego o mnie wynika,że niewiele masz do powiedzenia w tej kwestii...a mówisz.

No jak pytasz to odpowiadam. Mam nie odpowiadać na pytania?

Piotrek, możesz nie mieć racji. Oczywiście tylko sprzęty dosyć wiekowe, ale się da.

Palton-po to zakładałes ten watek żeby takie rzeczy pisać???

To ja poproszę taki za 9000-dasz radę?...tylko muszą być ALTEC LANSING VOICE of THEATRE)))

Da sie nawet za 4000 ,-jak resztę ukradniesz.

Proszę moderację o zamknięcie tego wątku.

Bo Wojtek widocznie jeszcze nie wie o tym, ze mozna rowniez miec do 10 tysiecy, a nawet sporo ponizej, jesli sie - jak sam powyzej napisal -

"... uzyje stare produkty ale wciaz dobre,..." :-)

No jak pytasz to odpowiadam. Mam nie odpowiadać na pytania?

Nie,jeśli wiesz co masz powiedzieć na temat.Z twojego o mnie wynika,że nie wiesz.Tylko tyle.

Palton-po to zakładałes ten watek żeby takie rzeczy pisać???

To ja poproszę taki za 9000-dasz radę?...tylko muszą być ALTEC LANSING VOICE of THEATRE)))

Da sie nawet za 4000 ,-jak resztę ukradniesz.

Proszę moderację o zamknięcie tego wątku.

Pioter,coś źle chyba spałeś.

Nie,jeśli wiesz co masz powiedzieć na temat.Z twojego o mnie wynika,że nie wiesz.Tylko tyle.

No odpowiadałem na twoje pytania. Czy twoje pytania były na temat czy nie na temat?

Poza tym w "o mnie" nie ma nic o moich planach....

Bo Wojtek widocznie jeszcze nie wie o tym, ze mozna rowniez miec do 10 tysiecy, a nawet sporo ponizej, jesli sie - jak sam powyzej napisal -

"... uzyje stare produkty ale wciaz dobre,..." :-)

Zagłosuj za ABX-em-tam to w 2000 sie można zmieścić.

Dorosły chłop-a opowiada bajki-cóż mozna i tak.

Wiara czyni cuda i poprawia słuch i samopoczucie,więc MODERATORZY DO DZIEŁA!!!

Zagłosuj za ABX-em-tam to w 2000 sie można zmieścić.

Dorosły chłop-a opowiada bajki-cóż mozna i tak.

Wiara czyni cuda i poprawia słuch i samopoczucie,więc MODERATORZY DO DZIEŁA!!!

Nie moge zaglosowac, bo takie testy nie mialy u mnie miejsca, jak rowniez jeszcze sam takim sie nie poddawalem. Skad wiec mam wiedziec czy jestem za czy przeciw ? Kiedys dla ciekawosci pewnie sprobuje na jakis dwoch klockach rozniacych sie od siebie w brzmieniu.

A co do bajek typu - wysoka jakosc odtwarzanego dzwieku do 10 tysiecy, to - mam nadzieje - pogadamy, jak sie spotkamy i posluchamy. Sadze, ze juz niedlugo, bo sniegi topnieja, a co deklarowales, to zapewne pamietasz. Mam nadzieje, ze dotrzymasz slowa.

Nie moge zaglosowac, bo takie testy nie mialy u mnie miejsca, jak rowniez jeszcze sam takim sie nie poddawalem. Skad wiec mam wiedziec czy jestem za czy przeciw ? Kiedys dla ciekawosci pewnie sprobuje na jakis dwoch klockach rozniacych sie od siebie w brzmieniu.

A co do bajek typu - wysoka jakosc odtwarzanego dzwieku do 10 tysiecy, to - mam nadzieje - pogadamy, jak sie spotkamy i posluchamy. Sadze, ze juz niedlugo, bo sniegi topnieja, a co deklarowales, to zapewne pamietasz. Mam nadzieje, ze dotrzymasz slowa.

Pamietam o wszystkim,lecz trza być poważnym-do 10000 to bajki,albo prawda dla głuchego.

Lutku drogi-wzmak,kolumny,zródło-a reszta gdzie?

no, trochę zmagań i ... od razu powiało hiendem

nawet sprzeta poważne się pokazały

(Rochu, nie zamieniłbyś się za mój rower?)

"Lutku drogi-wzmak,kolumny,zródło-a reszta gdzie?" - no tak, domek odsłuchowy kosztuje ale można przecież i na polance się rozstawić

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Lutek nie traktuj tego co cytuje bravo32 jako pewnika, lepiej przeczytaj moje wpisy i bedziesz mial obraz mojego stanowiska.

Chyba zrobie sobie zakladke,

"nie lubie jak ktos mnie ctyuje wyrwanymi z kontekstu zdaniami bez zrozumienia calej tresci wypowiedzi i przeinaczajac fakty pod swoja modle"

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Wojtek76: Bardzo cię przepraszam!!! Na prawdę nie miałem zamiaru przekręcać znaczenia twoich słów :-( Użyłem tego sformułowania żartobliwie w odpowiedzi do Modrzewia....

Czyniąc tobie honor zacytuję dokładniej:

"Ale po co sugerowac sie cena. Jednemu sio euda zbudowac i dopasowac HiEndowy system za 20-30 k bo uzyje stare produkty ale wciaz dobre, inny DIY, jeszcze inny to wszystko polaczy a umiejetnie dopasowane elementy zagraja jak HiEnd. Ale zeby tego dokonac to trzeba troche najpierw HiEndowych systemow posluchac jak brzmia by miec pubkt odniesienia, ewentualnie pochodzic na koncerty. "

No dobra -w zasadzie mozna sobie faktycznie na podstawie cytowanych słów dopowiedzieć,że w domysle te 20-30 tys, stanowi jak gdyby dolny pułap hiendu - taki kontekst się nasuwa, ale trzeba też przyznać, ze wprost nie jest to sformułowane. Zatem: REMIS !!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.