Skocz do zawartości
IGNORED

Jestem nowy i witam

stempur

Rekomendowane odpowiedzi

>cechy trollingu to miał wpis qubrica

Nie. Był jak najbardziej w temacie.

Nie wiem dlaczego, ale niektórzy próbują widzić tu jakies pejoratywne skojarzenia. Watek jest, moim zdaniem bardzo sympatyczny i wzbudza sympatię do jego autora.

Bo, czyż to nie jest ciekawe, jak rózne sa drogi każdago z nas na "drodze audiofilskiej"? Jedni w niedługim czasie przenoszą się w sprzet o kilka półek wyżej, inni pozostają przy tym, co mieli. Jedni zmieniaja swoje opinie a inni nie.

Warto pokazywać te drogi, jak bardzo są różne. I widać wtedy, że nie ma tej 'jedynie słusznej'. Każdy może sobie wybrać to, co mu najbardziej odpowiada.

graaf - zdanie na temat Q mam wyrobione - aczkolwiek tym wyjatkowo razem nie napisal, ze Stempur jest głupkiem, ale ze ewentualnie (bo na koncu zdania byl znak zapytania) zadaje glupie pytania i udziela takich opowiedzi (a komu z nas sie to nie zdarza??) - jest spora roznica miedzy jednym a drugim stwierdzeniem. Natomiast watek kwalifikuje sie raczej na bocznice i powinien zostac tam przeniesiony.

Chyba 'jakiejś sile' nie jest zbyt na rękę, aby ludzie mogli spojrzeć z większej perspektywy w swoje 'zaangażwanie' poszukiwania coraz droższego sprzętu .... ;-) A nuż się opamietają i .....

Do STEMPUR-a

Witaj nie jestem audiofilem ani nawet melomanem czy elektonikiem od siedmiu boleści, jedno na czym jako tako się znam to magnetofony reporterskie UHER CR- i z serii UHER REPORT 4000 i w tej branży mogę pomóc, albo podać namiary na znacznie mądrzejszych od siebie.

Pozdrawiam

Zbyszek

Hmmm... Nie pamiętam, czy w moim pierwszym wpisie przywitałem się oficjalnie.

W takim razie teraz, po 1111 dniach na forum, witam wszystkich Forumowiczów :-)

Mam nadzieję, że nie zalazłem nikomu za skórę. Pozdrawiam wszystkich. Janusz.

Janusz z Torunia

• 2 tygodnie później...

Po takim przedwpisie zajrzałem na "o sobie" i się zdziwiłem: "jotesz przez 572 dni od daty rejestracji napisał 669 postów na forum oraz 0 opinii". Teraz nie wiem czy też jestem młody czy już stary?

Pewnie jestem tu zupełnie przy okazji, bo interesuje mnie jedynie MUZYKA a bocznica tylko trochę. O AUDIOSTEREO lubię poczytać tak jak każdy lubi oglądać świerszczyki, zwłaszcza, gdy laski są śliczne i goluteńkie. Ale z powodów wielu mam to co mam i świadomość, że audio to nie jest, tylko do zwykłego słuchania.

Więc nowy - nie miej kompleksów - starzy cię nie zjedzą, admin nie zbanuje. Przygotuj się tylko na chwile znudzenia tym forum, szukania innych, nieznajdowania ich i na skruszone powroty. To forum jest jak demokracja - zupełnie do dupy, ale nigdzie lepszego nie znajdziesz!

Pozdrowienia

muzyka łagodzi obyczaje

"Mam psa labradora i właśnie kupowałem worek Pedigree Pal w supermarkecie. Gdy czekałem w kolejce do kasy kobieta za mną zapytała czy mam psa (!). Bez zastanowienia odpowiedziałem, ze nie i właśnie ponownie rozpoczynam dietę Pedigree Pal. Chociaż nie powinienem, bo ostatnio wylądowałem w szpitalu. Ale zdołałem zgubić ponad 20 kg zanim obudziłem się na oddziale intensywnej terapii z rurami w większości moich otworów i z igłami w obydwu ramionach. Powiedziałem jej, że jest to w sumie idealna dieta i należy mieć zawsze wyładowane kieszenie bryłkami Pedigree Pal i zjadać jedna lub dwie gdy poczujesz glod. Jest to żywność zawierającą wszystkie składniki niezbędne do życia i mam zamiar znowu ja zastosować. Musze zaznaczyć, ze teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moją opowieścią, zwłaszcza wysoki facet za tą kobietą. Zszokowana, zapytała, czy dlatego wylądowałem na intensywnej terapii, bo zatrułem się pożywieniem dla psów?

Powiedziałem jej, ze nie - ale usiadłem na ulicy, by wylizać sobie jajka i samochód mnie uderzył.

Myślałem, ze trzeba będzie pomoc facetowi za nią wyjść ze sklepu, bo zataczał się ze śmiechu..."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.