Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

nie potrzeba żadnej reorganizacji zakładek

wszystkie ciekawe niusy znajdziemy teraz w jednym miejscu pt. kosz

świetne usprawnienie :) komu mam dać plusika?

(tak to jest, po cienkiej zadymie trza ogon podwinąć i z trwogą do moderacji)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Z zawartości kosza można się różnych ciekawych rzeczy dowiedzieć ;-).

A bałagan po nowym sprzymierzeńcu, który, co kuriozalne, reprezentuje poziom i zwyczaje, z którymi się walczy, trąbiąc o tym naokoło, trzeba posprzątać. W tym wypadku zamiast pod dywan, to do kosza ;-).

Palton a dla mnie znajdziesz miejsce w jakimś kurorcie... może chociaż na weekend.?

Może żeby Cie zdopingować powinienem przynajmniej kompakt postawić na trzech żywych małżach.

Postawiłem. efekt. nie da się słuchać. małże odeszły wraz z kompaktem... azymut ocean.

..............................................................................................

A to znasz?

"Ten małż!! Co on je?

Co je małż ?

Chronologicznie: prosiak, odyniec, świnia, leń!?"

miłego poszukiwania zaskakującego rozwiązania.

po "ugrzecznieniu prądem" a w Korei jaki jest spokój... a jak miło..

polecam , warto ubogacić światopogląd.... szczególnie podoba mi się termin "nawiedził"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Rochu nie sądzisz że całkowite wyeliminowanie "złego elementu" z forum zaskutkuje taką właśnie "WOLNOŚCIĄ" ? Ja już widzę Paltona .. w tym muzeum z tym wskaźnikiem ,,, i widzę swoją minę po tej dawce historii.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czasem trafiam na posty gdzie kłócą się np fani BMW z fanami Audi czy Merca ale 90% z nich co najwyżej widziało te samochody na zdjęciach, w salonie czy czasem gdzieś na parkingu.

A jak sie ma juz to Audi to mozna sie klocic czy juz nie wypada???

sly,, allo. czytałem na bocznicy ze się rozbrykałeś {nagrodę Ci szykują, nobilitacje, rehabilitacje, polucje i oblucje ale ciiii, sekret } ale zaczynam się o Ciebie martwić. Zrób sobie chociaż godzinę przerwy na pizze albo pyzze chociaż. palton nie zając , nagroda nie wróbel. żadno nie ucieknie.

• Użytkownicy+

bardzo ładnie i składnie. Tylko czy taką presje można znieść w nieskończoność.

"Nieskończoność unieskończoniona,, i przestrzeń klapła...."

Można, o co niedawno zresztą prosiłem ...

A Panowie od Nirvany to z tego wszystkiego tak paznokcie obgryzają ze aż się przez forum na klawiaturę przenosi...

Cir,, czujesz??? czy to tylko tak u mnie

Palton jak wypełnienia brakowało trzeba było napchać do kabla sznurek i waty... sam pewnie nieraz widziałeś takie patenty jak się kabel obiera z ilozeum...

Palton kasujesz szybciej niż czytam. uważaj bo zostaniesz sam.

• Użytkownicy+

słaby phast to nie ma mięcha :)

Phast mięcho ma, za to mocy trochę mało. Przecież przy średniej głośności, też słychać, czy wypełnienie jest, czy nie.

a jaki tam moze byc ampieraz kiedy to malizna jest na odgrody dobra

na małe monitory w/g mnie trzeba troche mocy

Phast mięcho ma, za to mocy trochę mało. Przecież przy średniej głośności, też słychać, czy wypełnienie jest, czy nie.

nie wiem czy probowales z naprawde mocna lampą zwykle wtedy dopiero słychac z monitora to co trzeba, musi byc zapas mocy w lampie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Użytkownicy+

a jaki tam moze byc ampieraz kiedy to malizna jest na odgrody dobra

na małe monitory w/g mnie trzeba troche mocy

nie wiem czy probowales z naprawde mocna lampą zwykle wtedy dopiero słychac z monitora to co trzeba, musi byc zapas mocy w lampie

Liczy się stosunek mocy wzmacniacza, do skuteczności kolumn. Niestety, moje mają ok. 87dB, do Phast trzeba powyżej 90-ciu.

PS. Przenieśmy się gdzie indziej, bo to tworzymy niepotrzebny off-top. Może do "Kujawskich", lub "Rozmowy na luzie" ?

Teraz wszyscy poprawiają lampy.. a co mam być gorszy.

przerobiliśmy wzmaka ale tak ze producent nie poznał. zapytany o opinie tylko tak ustami ruszał jak karp. potem zsiniał i padł. pewnie schorowany był.

Palton zapraszałeś jestem. Kant : "religia w obrębie samego umysłu" może być na wieczór.?

• Użytkownicy+

Teraz wszyscy poprawiają lampy.. a co mam być gorszy.

przerobiliśmy wzmaka ale tak ze producent nie poznał. zapytany o opinie tylko tak ustami ruszał jak karp. potem zsiniał i padł. pewnie schorowany był.

A ja nie przerabiam ... modę mam gdzieś. Zresztą łatwo mi powiedzieć, bo mam bogatą wersję. Nie ma za bardzo co, tam zmieniać ...

Moze czas na kolumny? bo mnie koledzy z wątku obok doradzili zmaine płytoteki na audiofilską

W piątek 13 -tego miały znikać paski statusu ostrzeżeń , a tu co dupa. gdzie to reklamować.

• Użytkownicy+

Moze czas na kolumny? bo mnie koledzy z wątku obok doradzili zmaine płytoteki na audiofilską

W piątek 13 -tego miały znikać paski statusu ostrzeżeń , a tu co dupa. gdzie to reklamować.

Kolumny są w trakcie projektowania.

Jaki pasek ?

Miało nie być żeby można było śmielej pisać po zmianie warty moderacji na tych myślących.

Moderator zaś chcąc korespondować z userem miałby mieć formularz z fabrycznie wpisana formułka . Dobry wieczór, dzień dobry etc... koniec kultury nastąpił w dniu gdy oficjele jacy by nie byli przestali pisać/ mówić pan / pani. Teraz ludzie to śmieci. bynajmniej takie są gdzieniegdzie zwyczaje.

• Użytkownicy+

Aaaaaaa...

Widziałem też, że jednemu panu, mało politycznie spodnie spadły. Chyba do lania ... paskiem.

Tak czy inaczej, z białym paskiem, miłej pani bardziej do twarzy.

to już nawet na luzie tnom, bajtloki

Palton wyciął obrazek i dał ostrzeżenie za troling oraz moratorium na pisanie na 3 dni..

za rozmowy na luzie?? chyba, że o ten plankton chodziło w wątku o polowaniu pod wodą..

Dożartych bajtloków to my tu mamy na ducki. Weźże sie i i daj se na lepszy humor!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Palton wyciął obrazek i dał ostrzeżenie za troling oraz moratorium na pisanie na 3 dni..

za rozmowy na luzie?? chyba, że o ten plankton chodziło w wątku o polowaniu pod wodą..

Dożartych bajtloków to my tu mamy na ducki. Weźże sie i i daj se na lepszy humor!

Dzisiaj czytałem jeden stary wątek w diy. Wyjątkowo z kłótnią. I jakoś nikomu to nie przeszkadzało. Ale cóż, maniactwo antykablowe, misyjne i skłonności do nawracania i nauczania teraz nome omen w modzie. A poważne to całe towarzystwo jak na stypie ;-(. Zero luzu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.