Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, znikł + dostałem pogróżki od mlb - zagrożenie bana dożywotniego - to forum to zgnilizna promująca nieuczciwość pupilków...być może mlb potraktuje to jako ujawnienie PW - mentalność i "prawość" tej grupy jest doprawdy dziwaczna i do szpiku kości zepsuta, ale mam to gdzieś, niech sobie banuje :)

Mlb, szantażujesz >zyzia<? Czy Go teroryzujesz? Umiesz wogóle zająć jakąś inną postawę w stosunku do drugiego człowieka, czy tylko potrafisz mieć do innych wyłącznie pretensje?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ukryta Zawartość

Fox, symbioza świata zwierzęcego - piękny przykład! Gorzej, gdy stwarza się na forum nastrój szantażu i terroru - wówczas każdy się czuje jak rybka-pilot przez pyskiem rekina...

Ukryta Zawartość

Mlb, szantażujesz >zyzia<? Czy Go teroryzujesz? Umiesz wogóle zająć jakąś inną postawę w stosunku do drugiego człowieka, czy tylko potrafisz mieć do innych wyłącznie pretensje?

Raczej mamy tu do czynienia z totalnie inną mentalnością - niepoważne traktowanie ludzi, nie wywiązywanie się z umowy, czy niedotrzymywanie słowa uważanie jest przez niektórych za pożądane i uczciwe....

zyzio, wytłumaczyłem Ci już przez PW. Raczej to co Ty robisz, być może w dobrej wierze, nie jest do końca uczciwe. Proponuję zakończyć tę dyskusję, bo przynajmniej ja czuję się zażenowany koniecznością tłumaczenia tak oczywistych rzeczy.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Tak mlb, wg ciebie cała sytuacja to pomówienie Elba, pomówienie o coś co sam przyznał na forum Subaru.....faktycznie nie mamy o czym rozmawiać.....nadajesz na falach bananowych biznesmenów i niestety to się nie zmieni, tak jak i elb się nie zmieni....

zyzio, wytłumaczyłem Ci już przez PW. Raczej to co Ty robisz, być może w dobrej wierze, nie jest do końca uczciwe. Proponuję zakończyć tę dyskusję, bo przynajmniej ja czuję się zażenowany koniecznością tłumaczenia tak oczywistych rzeczy.

Faktycznie nie jest uczciwa przestroga przed niepoważnymi kontarhentami.....

Bo przecież mamy tylko jednego Bohatera, który dla wszystkich wzorem jest i nie wolno kalać Jego Wizerunku przyozdobionego Hi-endowymi stabilizatorami LM317, bo w najlepszym wypadku mozna zostać "wiejskim głupkiem" a wnajgorszym ..... lepiej nie mówić.

Bo przecież mamy tylko jednego Bohatera, który dla wszystkich wzorem jest i nie wolno kalać Jego Wizerunku przyozdobionego Hi-endowymi stabilizatorami LM317, bo w najlepszym wypadku mozna zostać "wiejskim głupkiem" a wnajgorszym ..... lepiej nie mówić.

Wizerunek został skalany 7 lat temu....dla mnie bulwersującym jest fakt, iż przez tyle lat Elb niczego się nie nauczył....dalej niepoważnie traktuje innych....a co tam...ON ma to gdzieś....na forum Subaru sobie zamknie wątek, na tym wyrzuci do kosza...

Mlb, ale powiedz, królu złoty, co wolisz jako sposób na kontakt z drugim człowiekiem: szantaż czy terroryzm?

Yul, sam nie wiem. Może jako bardziej doświadczony podpowiesz mi co jest lepsze?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Yul, sam nie wiem. Może jako bardziej doświadczony podpowiesz mi co jest lepsze?

Mlb, musisz być kobietą albo dzieckiem. Kobiety to znane szantażystki, a dzieci to mali terroryści. Bo że jesteś facetem, to nijak mi nie wychodzi, bo faceci nie postępują tak jak ty.

I ja cię też,

Yul

I ja cię też,

Yul

I znowu czuję się zażenowany. Ech ta wiosna, hormony szaleją. Ostatnio w Łodzi też kogoś poniosło. Yul, nie jesteś z Łodzi mam nadzieję?

wiosna, ano panie tak juz jest, trzeba uwazac!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

No proszę jaka siła w nim drzemie... ale ten biały był. Na dodatek innostraniec.

Rodzime są łagodniejsze

I znowu czuję się zażenowany. Ech ta wiosna, hormony szaleją. Ostatnio w Łodzi też kogoś poniosło. Yul, nie jesteś z Łodzi mam nadzieję?

Mlb, mam złą wiadomość: jestem z Łodzi i to na dodatek z Bałut, jeśli ci to coś mówi. Bałuciarze ostatniego łabędzia złapali, obdarli z piórek, upiekli i pożarli jeszcze w czasach Władysława Reymonta podobno.

Mlb, mam złą wiadomość: jestem z Łodzi i to na dodatek z Bałut, jeśli ci to coś mówi. Bałuciarze ostatniego łabędzia złapali, obdarli z piórek, upiekli i pożarli jeszcze w czasach Władysława Reymonta podobno.

Bałuty? Nic mi to nie mówi, swój pobyt w Łodzi zawsze ograniczam do minimum. Przyzwoitych knajp tam nie macie?

A skoro z Łodzi... to okulary może nosisz?

Tak pytam o te okulary, bo komuś w Łodzi zaginął kolega i nie mogą go znaleźć:

z9494022N,Scigany-gwalciciel.jpg

jesli piszecie o tym napadzie to jak dla mnie to jakas lipa

to skrzyzowanie to same przystanki i bardzo ruchliwe skrzyzowanie jak mozna kogos dosłownie porwac i zaciagnac w "krzaki"

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.